• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Papatyamaviss Papatyamaviss ateş tabloma bakar mısın 🙏🏻 bir de bildiğin sarı akıntım var kokusuz ama karnım da ağrıyo regl oldum sanıyorum bakıyorum akıntı gelmiş sende de oldu mu bu durum? Testte yaptım yok çıkmıyor birşey 😢
off ay ben yıne sılık cızgı goruyorum ya , dedğimiz tarıhte yumr olduysa bugun 10.gunun ates yukselmesı 12.gun cıvarı daha net bellı edıyor kendını.Sen teste bakınca cıplak goz le bısey goruyormusun

Kızlar size birşey sorunca bu instagramda ebru ceylan varya jel satıyor spermin yumurtaya hızlı gitmesi spermin geri çıkmaması için kullanan varmı hiç aranızda

off ay ben yıne sılık cızgı goruyorum ya , dedğimiz tarıhte yumr olduysa bugun 10.gunun ates yukselmesı 12.gun cıvarı daha net bellı edıyor kendını.Sen teste bakınca cıplak goz le bısey goruyormusun
Hep görüyorum kuzum ben ama resimlerde belli olmuyor delirttiyor beni telefonda eskidi haliyle çekemiyor düzgün ben sanırım geç yumurtladım 34de göre hesaplıyorum 7 günüm var

Eklentiler

• IMG_20230302_110508.jpg
    IMG_20230302_110508.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 49
Ah iş yerinde kahkaha attım resmen. Allahta sizi güldürsün :KK70: Ama buda bi aklıma yatmadı değil.Akşam yine bi dalga konusu olurum.Umarım benimkide sorgusuz uygular :KK70:
hahahah sizi çok iyi anlıyorum kızlar, bi kere benim eşim de ben sırt üstü yatarken bacaklarımdan tutup salladı böyle baya geriye doğru kaldırdı, solunum yolumu tıkamak suretiyle az daha amel defterimi kapatıyordu :D :D

Bu yastık olayı doğru mudur gerçekten ya? Ben çünkü her ilişkiden sonra yastık muhabbetini yapıyorum boşa olmaz inşallah. Baya da bi komik duruyor.Eşim dalga geçiyor geldi yine bizim taklacı diye.Stresle ne duysam deniyorum valla.
Bilmiyorum ki hiç yaptığım birsey değil di niye yaptım onuda bilmiyorum sanki içimden bi ses oyle yap dedi yaptım ama şom ilişkim o olmustu tutanda o dur tabi bilmiyorum testte hatalı olabilir bugün anliycaz artık

Sankımı askımmm sankııı değil varr kac gun var adete , sana ılk ogrendıgım testlerı eklıyorum oyle hemen bırden koyulaşmıyor kendını endıselendırme hıc tamammı
Evet canım senin ilk testlere benziyormuş hatta benimki ilk iki dakika pembey di aksama kadar rengi grilesti tabi sarardı biraz test bugun tekrarliycam bi kac tanede fazladan alicam reglim yarin takvime göre ama yumurtlamam 17 si görünüyor ben geç yumurtladim onda eminim lh negatifti ben 18 19 da yumurtlama aki ağrısı yaşadım 🤭

Yaaa, ben hep olgulasip atılınca pik sanıyordum catlayinca mi pik 😳 geçen ay 2 gün pik kaldı benim de o yüzden havuç falan yemiştim bayağı 3. Gün siliklesti. Yani yumoş büyümüş olabilir ama çatlamadigi için böyle diyosun canım
İğnemi vuruldum geldim canım
Şifa olsun inşallah 🙏

Cnm ben tam çatladığında ovulasyon un pik oldugunu düşünüyorum
21 mm yumoş um var halaa pik olmadı

Geçen aylarda burda Bi arkadaş aynı Bnim gbi yumoş takıbıne gttı aynı anda ovu yaptı.
Çatladığı zaman pikleşti

Bnmde öyle cnm 16. Gün bugün igne olali ama test yaptim negatif :KK43: Adete 3 Gün var ama iğnenin 16.günü yani benim kesin negatif oldu :KK43: senin kaçıncı günün?
Hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın belki geç döllenmedir🙏🏻 ben iki kere yumurtladım sanırım ilki çatlamadı diye düşünüyorum 2. Yumurtlamayı ele alıyorum o yüzden 34 e göre 7 günüm var 31 e göre de 4 günüm kaldı

Kızlaaar ben bu ay 3 gün erken adet oldum ve 1.5 gün falan sürdü kanama oldu adettir heralde dedim ama şimdi az sürünce içime kurt düştü 6 martta Beta bakacaklar hsgden önce.. yerleşmeyse o zaman çıkar di mi

Back