💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

En son 3 şubatta regl olmuştum reglden sonra ovulasyon takibine başladım ama Aşırı pik göremedim 28 şubatta doktora gittim söyledim ve smear testi yapılacaktı onu yaptırdım smearden sonra hafif lekelenme oldu ama o normaldi bugün bira kanama arttı regl beklemiyodum normalde geç olur regl gibide hissetmedim acaba erken mi yumurtladım yoksa yumurtlamadım mı hiç anlamadım ben. Doktor ultrasonla büyüyen yumurta görememişti ya çatladı yada çıkamadı . 6 şubatta tahlillerimide yaptırmıştım hepsi normal ovulasyona göre eğer bugün regl olduysam 16 sında yumurtlamış olmam lazım ama çok koyu değildi 15 inde ilişki olmuştu sonrasında bir kaç gün olmadı

Eklentiler

• E7F2E834-8E0C-4B03-88F5-6A1BFEC36C55.jpeg
    155,9 KB · Görüntüleme: 50
Alla alla ben niye öyle hatırlıyorum, kendim alıp içmek istiyordum okuyunca vaz geçmişdim, bu ay geçdi ignenin 7ci güünündeyim ama önümuzdekı ay alıcam bende
Cnm sana ilişkiyi nasıl önerdi

Bn az önce iğnem oldum
Dün gece ilişki oldu
Yarın gece olsun dedi
Yani hep gün aşırı olsun dedi

Cnm 21 olan pik duruyor

merhaba inşallah bu ay kısmet olur sat: 12 şubat bat: 13 mart bebekheyecani

Anladim cnm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Benimki adet olacak sanmıyorum ben belirtilerim aynı adet çünkü. Hayırlısı hakkımızda
Hamilik belirtisi de regl ağrısıyla aynı diyorlar bakalım hayırlısı olsun hakkımızda kırmızıları görsen umudumuzu kaybetmeyelim

Şifa olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz bu ay

Geçen ay iki günde bir değerlendirdik piklerden birini değerlendirdik ertesi gün silikti degerlendirmedik 1 gün önce oldu diye. O zaman çatlamayi kaçırdım diye üzülmüştüm ama kacirmamisim demek ki.

Ben de cuma ya da ctesi pik görmezsem eğer salcam artık ya bir gün olur herhalde elbet böyle daha stres oluyorum herhalde o yüzden yumurtlama da geç oluyor olabilir. Canımı sıkıyor bu durum. Zamana bırakayım diyorum ne zaman olursa artik

Hamilik belirtisi de regl ağrısıyla aynı diyorlar bakalım hayırlısı olsun hakkımızda kırmızıları görsen umudumuzu kaybetmeyelim
Adete hazırlıyorum cnm kendimi valla üzülüyorum cokuzuluyorum ama insanın elinden birsey gelmiyor adete hazirliyr desem bile içimde bir umut...

Cnm sana ilişkiyi nasıl önerdi

Bn az önce iğnem oldum
Dün gece ilişki oldu
Yarın gece olsun dedi
Yani hep gün aşırı olsun dedi
benimki 36 saat sonra dedi, başqa bir şey demedi, ben bu defa dinlemedim onları iğneden bir gün önce, 1 gun sonra, 2ci günü de yaptık. benim sıkıntım o ki her iki tarafdada kist var, 20i gittim 17-18 mmdi, rahim kalınlığı da 6mm di, hiç boyle olmazdı... yumurta akı kıvamı akıntım vardı, 23ü iğne ol dedi, 21i falan zaten çatladı benimki diye düşünyorum. ekliyorum resim bu şekilde yaptık, doktorun notunu da ekliyor

Eklentiler

• IMG_2091.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2085.PNG
    130,9 KB · Görüntüleme: 50
Adete hazırlıyorum cnm kendimi valla üzülüyorum cokuzuluyorum ama insanın elinden birsey gelmiyor adete hazirliyr desem bile içimde bir umut...
Sizi en iyi bizler anlarız bu yolda beraber yürüyoruz hepimizin derdi bu rabbim en yakın zamanda nasip etsin çok dua ediyorum isteyen herkes adına o minişler elbet birgün kucağımızda olucak inanıyorum

Kızlar doktorum adet sökücü verdi düzenim bozulur mu gereksiz hormon mu alırım çok kafam karıştı

Geçtiğimiz ay olmadı artık diye bıraktım, sonra belirti olunca test yaptim 26. Günde falan pik oldu. Kafaya takınca mi olmuyor anlamadım
Daha öncesinden adet düzensizliğiniz yada pcos var mı? Benim pcosdan yada stresten olduğunu düşünüyorum.Bugün 23. günü hala pik yok takvime göre dün olmalıydı.

Tek olmadığımı görmek mutlu ediyor valla.

Hayırlısı olsun güzel haberlerini buradan alırız inşallah kan vermedin henüz dimi.

Cnm bnde oyle yapıcam
Bu ay ilk defa bu sekılde Bi deniyim dedim
Zaten Bıdahakı ay ramazan
Akışına bırakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…