• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

😂😂 insallah dogrudur cünkü ben de esimden benzer seyleri duyuyorum, hatta ben bi kere biraz daha abartıp beni bacaklarından kaldırıp sallar mısın dedim, adam neye ugradıgını sasırdı ama sorgusuz sualsiz de uyguladı hahahaah 😂

Bi kac mesaj önce gördügüm kedi gibi yuvarlanma taktigini de deneyeyim de icimde kalmasın 😂😂
Ahhahaha... yalniz bir taraftan mesaja gulerken bir taraftan da aslinda mantikli olabilir ya dur ben de bi deneyeyim derken yakaladim kendimi :)

Benimde öyle hiç pik göremeden silikleşmeye başlıyor.İlk kez bu ay yaptığımdan bende pek anlamadım. :(
Geçtiğimiz ay olmadı artık diye bıraktım, sonra belirti olunca test yaptim 26. Günde falan pik oldu. Kafaya takınca mi olmuyor anlamadım 🙄

Cnm Bnımde ovulasyon testlerim 9 gün pik kaldı kımyasal oldugu ay

Bu ay ne oluyor ne bıtıyor dıye yumoş takıbı yaptrdım
Bugun 15. Gün yumoş 21 mm ama ovulasyon um asırı silik
Bırazdan iğneye gıtcem
Bnce çatladığında ovü pik olacak
Bnce yumoş takıbıne git o sekılde anlarsın
Yumurta hangı gun buyumüş
Az çok kafanda bısey ler oturur
Yaaa, ben hep olgulasip atılınca pik sanıyordum catlayinca mi pik 😳 geçen ay 2 gün pik kaldı benim de o yüzden havuç falan yemiştim bayağı 3. Gün siliklesti. Yani yumoş büyümüş olabilir ama çatlamadigi için böyle diyosun canım

Kızlar yumurtlama günüm 20 şubata tamm mi ben doktora rutin kan verdim doktor benden HCG ye de bakmış şimdi bı baktım 1.16 çıkmış ve adetime bir hafta var ne diyeceğimi ve tapki vereceğimi bilmiyorum böyle olup hamilelik oldu mu şimdi gebelik oluyor mu anlamadım kızlar ne olur cevap verin 😍😍😍

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-02-11-14-33-251_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2023-03-02-11-14-33-251_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar yumurtlama günüm 20 şubata tamm mi ben doktora rutin kan verdim doktor benden HCG ye de bakmış şimdi bı baktım 1.16 çıkmış ve adetime bir hafta var ne diyeceğimi ve tapki vereceğimi bilmiyorum böyle olup hamilelik oldu mu şimdi gebelik oluyor mu anlamadım kızlar ne olur cevap verin 😍😍😍
5 in altı negatif normalde ama sizde iki günde bir kan verin isterseniz

Değerin 5 ten büyük olması lazım canım malesef negatif

Su an negatif gibi canim ama test icin de erken. 20 subat yumurtlama diyorsun. Tam yeni tutunuyor olabilir. 0.5in alti da cikmamis sonucta. 2 gun sonra tekrar verip emin olabilirsin

Back