• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Cnm bnde oyle yapıcam
Bu ay ilk defa bu sekılde Bi deniyim dedim
Zaten Bıdahakı ay ramazan
Akışına bırakıcam
İnşallah bu ay güzel haber verirsin canım 🙏 benim düzenim sasmazdi ne zaman çocuk dedik tüm düzen gitti. Aynen ramazan geliyor zaten akışına bırakcam ben de. 3 ayda 2 defa regl olabildim bu stresle. Daha 2 denemede moralim bozuldu zaten

benimki 36 saat sonra dedi, başqa bir şey demedi, ben bu defa dinlemedim onları iğneden bir gün önce, 1 gun sonra, 2ci günü de yaptık. benim sıkıntım o ki her iki tarafdada kist var, 20i gittim 17-18 mmdi, rahim kalınlığı da 6mm di, hiç boyle olmazdı... yumurta akı kıvamı akıntım vardı, 23ü iğne ol dedi, 21i falan zaten çatladı benimki diye düşünyorum. ekliyorum resim bu şekilde yaptık, doktorun notunu da ekliyor
Cnm dün gce ilişki oldu tamam.
Yarın gece olsun dedi
E iğneyi demin yaptırdım
Yarın gece çok geç değilmi
İçerde sperm bulunsun sonucta

Daha öncesinden adet düzensizliğiniz yada pcos var mı? Benim pcosdan yada stresten olduğunu düşünüyorum.Bugün 23. günü hala pik yok takvime göre dün olmalıydı. :(
Ekim ayında dr'a gitmiştim kontroller için herşey çok iyi demişti kan değerleri yumurtlaliklar. Hormon testi yapmadı sadece. Yumurtaliklara bakınca pcos demedi. O aralar döngüm 28-30 gündü. Sonra çocuk olayı gündeme gelince bı anda benim donguler 35-40 lari buldu.
Eğer ctesiye kadar görmezsem pik akışına bırakcam artık böyle stres yapıyorum sanırım hiç olmayacak. Hemen olacak gibi düşünmüştüm 🥺

Ya ben 10. Gün başladım hemen başla dedi anlamadım. İlk gebeliğimde doktorum da 15. Gün başla demişti
Kaç gun kullandın cnm?
Bu arada okuduklarıma göre bayaa yan etkısı varmış
Sersemlik bulantı bas dönmesi
Gece içicem ben bakalım nolcak

Merhabalar tropik hepimize gönlümüzdekini getirsin inşallah ♥️ dün hsg çekildim rahim filmden sonra gebelik elde edenler varmış bu aydan bir tık daha umutluyum 🙏🏻 sat 23 Şubat bat 27 mart beni de ekler misiniz ☺️ bebekheyecani bebekheyecani

EE59998A-CE3A-47A8-9114-1E44F0F75DF9.jpeg

Arkadaşlar bata iki kaldı bugünkü testim ama yaklaşık yarım saat sonra farkettim kuruma çizgisi olabilir diye suya da tuttum sizce umut varmı?

normalde hepsi 36 saat sonra diyor, neye göre kime göre, belki 36 saatten önce çatladı :KK70:
Banada çatlama iğnesi verdi 13. günü oldum iğnemi 5 yumurtam vardı. Banada hiç demedi 36 saat sonra falan bende o yüzden gün aşırı denedim. Hiç öyle 36 - 24 saat vs demedi çünkü doktorlarda bence gün aşırı istiyor. Çünkü yumurtalar aynı anda çatlamıyor ki

Ekim ayında dr'a gitmiştim kontroller için herşey çok iyi demişti kan değerleri yumurtlaliklar. Hormon testi yapmadı sadece. Yumurtaliklara bakınca pcos demedi. O aralar döngüm 28-30 gündü. Sonra çocuk olayı gündeme gelince bı anda benim donguler 35-40 lari buldu.
Eğer ctesiye kadar görmezsem pik akışına bırakcam artık böyle stres yapıyorum sanırım hiç olmayacak. Hemen olacak gibi düşünmüştüm 🥺
Bende korunmayı bırakınca hemen olur diye düşünmüştüm.Birde eşim daha çok isteyen taraftı ben bu kadar takılcağımı stres yapacağımı düşünmüyordum.Kilo probleminiz var mı genelde pcos olanlarda görülüyor.Kilo vermeyi ve paketli gıda yemeyi önermiyor doktor.Bende 1 aydır dikkat ediyorum daha öncesinde kilo verdim düzene girdi ama bu ay stresten bünyem şaşkına döndü.Bunlar sizde yoksa strestir sizinkisi.

Banada çatlama iğnesi verdi 13. günü oldum iğnemi 5 yumurtam vardı. Banada hiç demedi 36 saat sonra falan bende o yüzden gün aşırı denedim. Hiç öyle 36 - 24 saat vs demedi çünkü doktorlarda bence gün aşırı istiyor. Çünkü yumurtalar aynı anda çatlamıyor ki
ben de hep 36 saat sonra diyor, forumda da çok okudum 36 saat diye

Back