- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #2.821
off ay ben yıne sılık cızgı goruyorum ya , dedğimiz tarıhte yumr olduysa bugun 10.gunun ates yukselmesı 12.gun cıvarı daha net bellı edıyor kendını.Sen teste bakınca cıplak goz le bısey goruyormusunPapatyamaviss ateş tabloma bakar mısın bir de bildiğin sarı akıntım var kokusuz ama karnım da ağrıyo regl oldum sanıyorum bakıyorum akıntı gelmiş sende de oldu mu bu durum? Testte yaptım yok çıkmıyor birşey
Adetinizin geçmesini bekleyin öyle daha net cikarAdetime bir hafta var o Zaman kadar yükselir mi iki günde bir kan verirsem ve yükselirse gebelik var mı oluyur
Tamm çok teşekkür ederim benim için dua edebilir misiniz 3 sendedir uğraşıyorumSu an negatif gibi canim ama test icin de erken. 20 subat yumurtlama diyorsun. Tam yeni tutunuyor olabilir. 0.5in alti da cikmamis sonucta. 2 gun sonra tekrar verip emin olabilirsin
Ben kullanıyorum bu ay nasip bakalqm ne oluckKızlar size birşey sorunca bu instagramda ebru ceylan varya jel satıyor spermin yumurtaya hızlı gitmesi spermin geri çıkmaması için kullanan varmı hiç aranızda
Dayanamam kiAdetinizin geçmesini bekleyin öyle daha net cikar
Hep görüyorum kuzum ben ama resimlerde belli olmuyor delirttiyor beni telefonda eskidi haliyle çekemiyor düzgün ben sanırım geç yumurtladım 34de göre hesaplıyorum 7 günüm varoff ay ben yıne sılık cızgı goruyorum ya , dedğimiz tarıhte yumr olduysa bugun 10.gunun ates yukselmesı 12.gun cıvarı daha net bellı edıyor kendını.Sen teste bakınca cıplak goz le bısey goruyormusun
2 gun sonra ver canim sen 2.5 bile olsa olma ihtimali cok artarAdetime bir hafta var o Zaman kadar yükselir mi iki günde bir kan verirsem ve yükselirse gebelik var mı oluyur
hahahah sizi çok iyi anlıyorum kızlar, bi kere benim eşim de ben sırt üstü yatarken bacaklarımdan tutup salladı böyle baya geriye doğru kaldırdı, solunum yolumu tıkamak suretiyle az daha amel defterimi kapatıyorduAh iş yerinde kahkaha attım resmen. Allahta sizi güldürsünAma buda bi aklıma yatmadı değil.Akşam yine bi dalga konusu olurum.Umarım benimkide sorgusuz uygular
Sabah 6 da lavaboya kalktım oglen 1 gibi dışarı çıkmış olucam o zaman test alıp yapicam yazarim sizlere hemen yapinca ama saat 2 yi bulur gibitrueliving_ canım bugünde test varmı sana bakmak için girip çıkıyorum meraktan
Insallah hayirlisiyla nasip olurTamm çok teşekkür ederim benim için dua edebilir misiniz 3 sendedir uğraşıyorum
Mecbur valla abla ben 1 yıldır uğraşıyorum bu türlü ikinci bebismiz olmadıDayanamam ki
Bilmiyorum ki hiç yaptığım birsey değil di niye yaptım onuda bilmiyorum sanki içimden bi ses oyle yap dedi yaptım ama şom ilişkim o olmustu tutanda o dur tabi bilmiyorum testte hatalı olabilir bugün anliycaz artıkBu yastık olayı doğru mudur gerçekten ya? Ben çünkü her ilişkiden sonra yastık muhabbetini yapıyorum boşa olmaz inşallah. Baya da bi komik duruyor.Eşim dalga geçiyor geldi yine bizim taklacı diye.Stresle ne duysam deniyorum valla.
Hafta içi akşam o zamanbaby bana haftosonu hariç her zaman uygun, bu aralar hep evdeyim zaten
Bnmde öyle cnm 16. Gün bugün igne olali ama test yaptim negatifEvet eveet regli gibi
Evet canım senin ilk testlere benziyormuş hatta benimki ilk iki dakika pembey di aksama kadar rengi grilesti tabi sarardı biraz test bugun tekrarliycam bi kac tanede fazladan alicam reglim yarin takvime göre ama yumurtlamam 17 si görünüyor ben geç yumurtladim onda eminim lh negatifti ben 18 19 da yumurtlama aki ağrısı yaşadımSankımı askımmm sankııı değil varr kac gun var adete , sana ılk ogrendıgım testlerı eklıyorum oyle hemen bırden koyulaşmıyor kendını endıselendırme hıc tamammı
Biz de 3 sendedir uğraşıyorum cnm benm de ikinci bebeğin olmadıMecbur valla abla ben 1 yıldır uğraşıyorum bu türlü ikinci bebismiz olmadı
İğnemi vuruldum geldim canımYaaa, ben hep olgulasip atılınca pik sanıyordum catlayinca mi pikgeçen ay 2 gün pik kaldı benim de o yüzden havuç falan yemiştim bayağı 3. Gün siliklesti. Yani yumoş büyümüş olabilir ama çatlamadigi için böyle diyosun canım
Hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın belki geç döllenmedirBnmde öyle cnm 16. Gün bugün igne olali ama test yaptim negatifAdete 3 Gün var ama iğnenin 16.günü yani benim kesin negatif oldu senin kaçıncı günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?