• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

:29::29::29::29:herşey donuk pudrannın suçu ne vardı bu kadar şey alacak:9::9::9::9::9::9: ertelemem inşallah kuzum sen ne alemdesin süğün ne zaman benm çeyizim henü yeni oluşmaya başladığından benm eksik değilde ortada çeyiz yok:9::9::9::9::9:

canım düğününde hangı parfümü kullanmak istıyorsun?
gerçi bu kadar masraf içinde belkı bu sorum saçma gelebılır ama sordum işte:)

[/COLOR]

hiç düşünmedim canım daha neden saçma olsunki benm daha çok çeyizdense ayakkabı kıyafet bu tarz şeyler ilgimi çekiyo:17::17::17::17::17:ama düşünmedim sen düşündünmü donukpudranın konusunu saptırmış olmayalım:17::17::17::17:

[/COLOR]

chanel change :16::16::16::16:

ama orjinal parfümüm bitti..

yılbası diye indirim var mıdır ki :44::44::44:

:5::5: çakmaları aynı değil.... youth password var benzeri o da.:26: günlük bazen sıkıyorum

hiç düşünmedim canım daha neden saçma olsunki benm daha çok çeyizdense ayakkabı kıyafet bu tarz şeyler ilgimi çekiyo:17::17::17::17::17:ama düşünmedim sen düşündünmü donukpudranın konusunu saptırmış olmayalım:17::17::17::17:

:52::52::52::52::52: saptırmayın konumu aaaaaaaaaaaaaa :1::1::1:

bişi olmaz canım :34: zaen eda sana sormus bana noluyosa üstüme alınmısım :D

Son düzenleme:

evet canım parfüm hastasıyım ben burnum bırgün iflas edebılır:1:
chanel coco matbazel yada bulgarı blvyı çok sevıyorum ikisindn bırını kullanabılırım.:16:

donuk pudrayada sormuştum oda chanel şans dedi mısler gibi şansta çok güzelll:16:

Ne zamandır bakmamıştım canım çeyizlerine, maşallah, maşallahhhh.... :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Herşeyin harikulade olmuş, kesene bereket, aşkla sevgiyle kullan inşallah canım... :16: :16:

Son bir tavsiye, Sarev pamuk saten nevresim takımı 1 tkm daha almanı tavsiye ederim. :17:
Ben şimdi alıcam, bir türlü alamadım, evlendikten sonra ha deyince alamıyorsun.
Hazır şimdi çeyiz hazırlama telaşıyla onu da alırsın... :34: :34:

Ne zamandır bakmamıştım canım çeyizlerine, maşallah, maşallahhhh.... :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Herşeyin harikulade olmuş, kesene bereket, aşkla sevgiyle kullan inşallah canım... :16: :16:

Son bir tavsiye, Sarev pamuk saten nevresim takımı 1 tkm daha almanı tavsiye ederim. :17:
Ben şimdi alıcam, bir türlü alamadım, evlendikten sonra ha deyince alamıyorsun.
Hazır şimdi çeyiz hazırlama telaşıyla onu da alırsın... :34: :34:

emeğini ödeyemem. Allah senden bin kez razı olsun. insanlar reelde bu kadar yardımcı olmazken sen bana sanalda bu kadar yardım ettin.:16::16:

beğenmene cok sevindim .:16:

peki önerilerin benim icin önemli :16: bir de ben hic tek kişilik nevresim almadım.sence alayım mı ?

ben de takip ediyorum pudra seni.:17:
ve beğeniyorum zevkini, güle güle kullanmayı nasip etsin Allah..:nazar::nazar::16:
kızların peşine takıldım ben de:10:

bu ara habire bir şeyler araştırıyorum onu fark ettim, elimde not defteri..:126:

ben de takip ediyorum pudra seni.:17:
ve beğeniyorum zevkini, güle güle kullanmayı nasip etsin Allah..:nazar::nazar::16:
kızların peşine takıldım ben de:10:

bu ara habire bir şeyler araştırıyorum onu fark ettim, elimde not defteri..:126:

:16::16::16::16: teşekkür ederim.. amin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Rabbim güzel dileklerini ağzından duysun.

emeğini ödeyemem. Allah senden bin kez razı olsun. insanlar reelde bu kadar yardımcı olmazken sen bana sanalda bu kadar yardım ettin.:16::16:

beğenmene cok sevindim .:16:

peki önerilerin benim icin önemli :16: bir de ben hic tek kişilik nevresim almadım.sence alayım mı ?

Canım benim ya, ne mutlu bana... :16: :16:
Belki reel'de bu kadar sana faydam dokunamazdı... Kısmet işte..
Ben severek yardım ediyorum, elbetteki bir birimize sorup faydalanıcaz.
Ben de zamanında bir çok şeyi araştırdım forumdan vs. bu kadar yardım edenim olmadı.
O yüzden ben de soranlara elimden gelenin en iyisi şeklinde yardım etmeye çalışıyorum.
Çünkü hakikaten bu zamanda insan neyi nasıl yapsam, nasıl olsa diye karar vermekte çok zorlanıyor... :34:
Sana yardımımım dokunduysa ne güzel... Sende başkalarına bu şekilde yardım edersin ödeşiriz... :29:

Tek kişilik nevresim almadım bende, sonrasında almak istedim bulunsun diye, ama benim tek kişilik yorgan veya battaniyem olmadığı için, bir faydasını göremeyeceğim için almadım. Benim de sana tavsiyem eğer kullanabileceğin ( tek kişilik nevresimi) yorgan veya battaniyen varsa al, temiz temiz kaldırırsın, tek misafirin gelince de onu kullanırsın. Ama kullanacak birşeyin yoksa alma bence. Ben bana gelen misafirlerden nevresim vs. getiren çok olur diye nevresimi abartmadım. Ama Sarev'in pamuk saten nevresimine bitiyorum ya, gerçekten çok güzel ve hiç renk atmadı... 2 sefer yıkadım daha ama... :9: 1 tane daha kesin alacağım ve çarşaf lastikli olduğu için çok kullanışlı geldi bana... :34: İşimi kolaylaştırıyor...

Canım benim ya, ne mutlu bana... :16: :16:
Belki reel'de bu kadar sana faydam dokunamazdı... Kısmet işte..
Ben severek yardım ediyorum, elbetteki bir birimize sorup faydalanıcaz.
Ben de zamanında bir çok şeyi araştırdım forumdan vs. bu kadar yardım edenim olmadı.
O yüzden ben de soranlara elimden gelenin en iyisi şeklinde yardım etmeye çalışıyorum.
Çünkü hakikaten bu zamanda insan neyi nasıl yapsam, nasıl olsa diye karar vermekte çok zorlanıyor... :34:
Sana yardımımım dokunduysa ne güzel... Sende başkalarına bu şekilde yardım edersin ödeşiriz... :29:

Tek kişilik nevresim almadım bende, sonrasında almak istedim bulunsun diye, ama benim tek kişilik yorgan veya battaniyem olmadığı için, bir faydasını göremeyeceğim için almadım. Benim de sana tavsiyem eğer kullanabileceğin ( tek kişilik nevresimi) yorgan veya battaniyen varsa al, temiz temiz kaldırırsın, tek misafirin gelince de onu kullanırsın. Ama kullanacak birşeyin yoksa alma bence. Ben bana gelen misafirlerden nevresim vs. getiren çok olur diye nevresimi abartmadım. Ama Sarev'in pamuk saten nevresimine bitiyorum ya, gerçekten çok güzel ve hiç renk atmadı... 2 sefer yıkadım daha ama... :9: 1 tane daha kesin alacağım ve çarşaf lastikli olduğu için çok kullanışlı geldi bana... :34: İşimi kolaylaştırıyor...

bende elimden geldigince yardım etmek isterim tabii ki :16::16::29::29:

tek kişilik ne yorganım var ne battaniyem :1::1: o yüzden almayayım o zaman.:16::16:
nevresimi bende abartmak istemiyorum. getiren olacak biliyorum:31:
tamam sarev'e gideceğim hafta sonu :16::16:

şu sarev i ben de merak ettim:31:

Eşimde çok beğendi, biraz pahalı oluyor ama gerçekten verilen paraya değmiş onu anladım.
Tavsiyem canım önce git bir bak, kumaşına dokusuna, vs.
Sonra almak istersen al... Ama internetten kampanyalarını takip edebilirsen daha iyi olur.
Mağazalarda 210 - 250 civarı satılıyor (saten nevresim takımları) model ve özelliklerine göre değişiyor sanıyorum fiyatları.
İnternette ise 144 - 180 arası değişiyor fiyatlar. :34:

Eşimde çok beğendi, biraz pahalı oluyor ama gerçekten verilen paraya değmiş onu anladım.
Tavsiyem canım önce git bir bak, kumaşına dokusuna, vs.
Sonra almak istersen al... Ama internetten kampanyalarını takip edebilirsen daha iyi olur.
Mağazalarda 210 - 250 civarı satılıyor (saten nevresim takımları) model ve özelliklerine göre değişiyor sanıyorum fiyatları.
İnternette ise 144 - 180 arası değişiyor fiyatlar. :34:
[COLOR=""]
şimdi merakıma yenildim ve şöyle bir baktım canım..:31:
daha yakından bakmak için de h.sonunu bekleyeceğim ama
güzel renkler gerçekten..saten nevresim kumaşı nasıl oluyor peki?
saten diyince parıl parıl üzerinde yatılmayacak bir kumaş aklıma geliyor.:26:cahilliğime ver lütfen:17:
[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
634901469806844375.jpg
634895495482625625.jpg
MUDO+CONCEPT+YASTIK,+19,5+TL.jpg

Kırlentine bayıldım nerden aldın canım

bende sarevden aldım bir tana can ama çarşafı lastikli değil:50::50:

Benim diğer çarşaflarım da lastikli değil canım, onlar biraz uğraştırıyor ama, sıkma canını.
Kullanışlı yine de, ama aklında bulunsun Sarev'in ürünlerinde alırken üzerinde yazıyor "çarşaf 240 - 260 lastikli" (farzı misal yazıyorum).
Ona bakarsın alırken... :34: :34:

Back