- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
teşekkür ederimKırlentine bayıldım nerden aldın canım
mudo concept'ten aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimKırlentine bayıldım nerden aldın canım
[COLOR=""]
şimdi merakıma yenildim ve şöyle bir baktım canım..
daha yakından bakmak için de h.sonunu bekleyeceğim ama
güzel renkler gerçekten..saten nevresim kumaşı nasıl oluyor peki?
saten diyince parıl parıl üzerinde yatılmayacak bir kumaş aklıma geliyor.:26:cahilliğime ver lütfen[/COLOR]
Canım benim ya, ne mutlu bana...
........Ama Sarev'in pamuk saten nevresimine bitiyorum ya, gerçekten çok güzel ve hiç renk atmadı... 2 sefer yıkadım daha ama... 1 tane daha kesin alacağım ve çarşaf lastikli olduğu için çok kullanışlı geldi bana... İşimi kolaylaştırıyor...
iyi günlerde mutlulukla kullan canım maşallah hepsi çok güzeller
Canım hepsi birbirinden güzel :) allah iyi günlerde güzel günlerde kullanmanı nasip etsin :)
en güzel günlerde kullan Aşk'la
teyzem hediye almış.. çok mutlu oldum .ilaç gibi geldi bana
cok güzel Aslımmm...güle güle kullannn
Canim hepsi cok güzel güle güle kullanin müstakbel esinle :)
Benim bi sorum olucakti.
Philips Epilasiyon Seti nekadar acaba canim fiyatini ögrenebilir miyim? Internette bulamadim aynisindan.
Simdiden tskler :)
güle güle kullan çok beğendim :))) bi çok kişi çeyizini koymuş bendemi koysam acabaa :$
kızlar herkese merhaba.ben siteye daha yeni üye oldum ve bu ilk yazım:) keşke şimdiye kadar üye olsaydım diyorum kendi kendime herkes ne kadar yardım ediyor birbirine,bayıldım.donuk_pudra çeyizlerinin hepsi de çok güzel inşallah çok güzel günlerde kullanırsın.benimde bu yaz düğünüm olacak ancak şu an sadece yatak odası malzemeleri bitti diğer herşey eksik nasıl tamamlayacağım bilmiyorum bana biraz yardımcı olun lütfen
canım bardak takımın çok şık güle güle kullan
cnm teyzenin hediyesi çok şık ne düşünceli teyzen var valla keşke biriside bana su takımı hediye alsa ne güzel olur