• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

[COLOR=""]
şimdi merakıma yenildim ve şöyle bir baktım canım..:31:
daha yakından bakmak için de h.sonunu bekleyeceğim ama
güzel renkler gerçekten..saten nevresim kumaşı nasıl oluyor peki?
saten diyince parıl parıl üzerinde yatılmayacak bir kumaş aklıma geliyor.:26:cahilliğime ver lütfen:17:
[/COLOR]

Estağfurullah canım benim...
Bu pamuk saten, yani aslında pamuklu, fakat dokusu saten gibi.
Parlıyor, fakat kaymıyor... %100 pamuk, o yüzden fiyatı biraz yüksek...
Zaten mağazaya gidip bir incele, dokusuna hayran kalacaksın... :34: :34:

Canım benim ya, ne mutlu bana... :16: :16:
........Ama Sarev'in pamuk saten nevresimine bitiyorum ya, gerçekten çok güzel ve hiç renk atmadı... 2 sefer yıkadım daha ama... :9: 1 tane daha kesin alacağım ve çarşaf lastikli olduğu için çok kullanışlı geldi bana... :34: İşimi kolaylaştırıyor...

:3::3:pamukllu satenler hakkında bende birşey sorabilir miyimmmm :26:
benim pamuk satenimi annemler kumaş alıp diktiler. ilk hafta onu kullandım. ama her sabah kalktığımda çıldıracak gibi oluyordum, özellikle yattıpımız kısımlarda büzüş büzüş oluyordu. sinir oldum değiştirdim :27:
acaba senin pamuk satenlerde öyle bir durum söz konusu mu? yoksa ben mi çok piskopatım bu konuda :18::18: veya biz mi çok sağa sola dönüyoruz:17: da çarşaf çok kırışıyor?

:26:

iyi günlerde mutlulukla kullan canım maşallah hepsi çok güzeller:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
X5.jpg
:16::16::16: teyzem hediye almış.. çok mutlu oldum .ilaç gibi geldi bana :nazar:

Canim hepsi cok güzel güle güle kullanin müstakbel esinle :)

Benim bi sorum olucakti.

Philips Epilasiyon Seti nekadar acaba canim fiyatini ögrenebilir miyim? Internette bulamadim aynisindan.

Simdiden tskler :)

cok güzel Aslımmm...güle güle kullannn:16::16::16:

canım :29::29::29: tesekkür ederim :16::16: :nazar:

Canim hepsi cok güzel güle güle kullanin müstakbel esinle :)

Benim bi sorum olucakti.

Philips Epilasiyon Seti nekadar acaba canim fiyatini ögrenebilir miyim? Internette bulamadim aynisindan.

Simdiden tskler :)

çok teşekkür ederim :16::nazar: amin inşallah.

epilasyon seti 300 tl fiyatı . ben kampanya yakalamıstım 185 tl aldım :31::31:

güle güle kullan çok beğendim :))) bi çok kişi çeyizini koymuş bendemi koysam acabaa :$

kızlar herkese merhaba.ben siteye daha yeni üye oldum ve bu ilk yazım:) keşke şimdiye kadar üye olsaydım diyorum kendi kendime herkes ne kadar yardım ediyor birbirine,bayıldım.donuk_pudra çeyizlerinin hepsi de çok güzel inşallah çok güzel günlerde kullanırsın.benimde bu yaz düğünüm olacak ancak şu an sadece yatak odası malzemeleri bitti diğer herşey eksik nasıl tamamlayacağım bilmiyorum :( bana biraz yardımcı olun lütfen :(

güle güle kullan çok beğendim :))) bi çok kişi çeyizini koymuş bendemi koysam acabaa :$

:nazar::nazar:teşekkür ederim :16::16: tabii ki koy. hem aldıklarını ve eksiklerini kolay gözlemliyorsun. hem de fikir alışverişi oluyor.:34:

kızlar herkese merhaba.ben siteye daha yeni üye oldum ve bu ilk yazım:) keşke şimdiye kadar üye olsaydım diyorum kendi kendime herkes ne kadar yardım ediyor birbirine,bayıldım.donuk_pudra çeyizlerinin hepsi de çok güzel inşallah çok güzel günlerde kullanırsın.benimde bu yaz düğünüm olacak ancak şu an sadece yatak odası malzemeleri bitti diğer herşey eksik nasıl tamamlayacağım bilmiyorum :( bana biraz yardımcı olun lütfen :(

merhaba :3::3: tesekkür ederim.:16::16: darısı sana. herkes birbirine elinden geldiğince yardım ediyor buna emin olabilirsin. çeyiz listesi hazırlıyabilirsin. çeyiz topiğinde danışmak istediğin soruları cevaplayabiliriz.:34: ben de tereddütlüydüm ama arkadaşların çok yardımı oldu. herşeyi de bilinçli ve içime sinerek almama neden oldu.soruların olursa mesaj yazabilirsin de.:34: :16:

canım bardak takımın çok şık güle güle kullan

teşekkür ederim ayşegülcüm :29::29: maddi anlamda sıkışıkken bu bana ilaç gibi geldi. :31::16:

cnm teyzenin hediyesi çok şık ne düşünceli teyzen var valla:34: keşke biriside bana su takımı hediye alsa ne güzel olur:9::9:

Back