- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Aynen öyle, bizim tek engelimiz askerlikti, ne zaman gidecek, az kaldı, gitti derken gelmesine sayılı günler kaldı.
Önünüzden kocaman bir engel kalkacak hayatta daha emin adımlar atacaksınız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle, bizim tek engelimiz askerlikti, ne zaman gidecek, az kaldı, gitti derken gelmesine sayılı günler kaldı.
Önünüzden kocaman bir engel kalkacak hayatta daha emin adımlar atacaksınız inşallah
Amin canım, bir de kısmet bu işler, bazen yeter artık kaç sene oldu, neyi bekliyorsunuz hala diye laf söylüyor arkadaşlarımız, kimisinin hiç evlilik düşüncesi yokken, sevgilisi bile yokken evlendiler, kimisinin çocuğu oldu, kimisinin ki yolda ama nedir nasipten öte köy yok demişler, 7 yıl içinde evlilik ya da söz, nişan nasip değilmiş demek ki, insanın nikah saatinin değişmeyeceğini söylerler, 8. senemize girdik, önümüzdeki günlere bakacağız artık.
tatlım çeyizlerine bayıldım, yorumların tamamını okuma şansım olmadı o yüzden daha önce bu konu konuşulduysa kusura bakma lütfen.. ben bornoz takımını çok beğendim de nerden aldığını öğrenebilir miyim?
tatlım çeyizlerine bayıldım, yorumların tamamını okuma şansım olmadı o yüzden daha önce bu konu konuşulduysa kusura bakma lütfen.. ben bornoz takımını çok beğendim de nerden aldığını öğrenebilir miyim?
Herşey kısmet canım bizim ilişkimiz varken bazı arkadaşların yoktu sonra evlendi çocukları oldu çocuğu yaşına bile basacak düşün dediğin gibi bazı şeylerin tarihleri belli nasibimizde varsa yaşayacağız hayırlısıyla o yüzden önemli olan hayırlı zamanda hayırlı biriyle bir yuva kurmak
Oy masallah herbiri çok güzeller mutfak esyalarına bittimmm
Çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim canım..
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin,bende şu sıralar başladım çeyiz alışverişine
Evet canım ya şu parcalarını çok begendim nereden aldınn Eki Görüntüle 1039954 Eki Görüntüle 1039955 Eki Görüntüle 1039956 Eki Görüntüle 1039957
Evmanya güvenli mi canım çok begeniyorum o siteyi