~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Ayy hepsi cok guzeller rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin cnm benimm çok teşekkür ederimmm Daha güzelleri seninde olsun inşaallah cnmcığımm.
Çok şükür az bir zamn kaldıı .Rabbim tüm bekleyenleri kavuştursun inşaallah
Kuzum bu ikea çerçevelerini bende hep beğeniyordum görüntü olarak hoş görünüyorlardı resimlerde vs nette .Sipariş verdim geldi göründükleri gibi değilller plastikler pek tavsiye etmiyorum cnm.

düğün yakınmı canım aldığın herşey harika nevresimlerine bayıldım

Cok tesekkur ederim canim.Ozenerek aldim herbiseyimi.Malesef daha nisanli bile degilim (
Erkek arkadasim var aileler biliyor askerde suan kendisi.Temmuzda askerligi bitiyor .Sorun olmazsa agstosta istemeye gelecekler Rabbimin izni ile olursa seneyede dugunumuz olur

battaniye çok güzel nekadar bu acaba

kuzummmm, ben senin çeyizi nasıl atlamışım yaaaa

çok güzel herşeyin

bikaç parçamız da tıpatıp aynı mı ne meselaaaa, english home kalpli havlu, kalpli spatula falaan

bende aynı senin gibi üye oldum çeyizime daha uyguna almak için

ben de tupper almak istiyorum çeyizime, üye olunca fiyatlar ne kadar fark ediyor...

örneğin avona da üyeyim ben, özellikle parfümler çok uyguna geliyor, katalogta 25 ise bana 17ye falan gelmiş oluyor. tupper da da böyle güzel bi fark oluşuyor mu :26:

battaniye çok güzel nekadar bu acaba
Cnm sezom indirimden 35-40 a felan almistim

Teşekkür ederim canım benimm.Beraber mutlu mutlu kullanalim insaAllah
Evet canim tupperdede %20 indirimli ama 2 haftada bir satis yapman lazim.Bence uye olma sana gelisten verebilecek birisini bul daha iyi.Ben pisman oldum okadr para harcadigima canm :s

hepsi birbirinden güzell çok mutlu günlerde kullan inşallah canım :)

Cok tesekkur ederim tatlim daha güzelleri senin olsun insaAllahj

çok güzel canım Allah nazarlardan saklasın
gelmişken bir de sorum olcak ilk sayfandaki tac kutusunda ikili güllü havlu var onun modelinin adı ne canım ? banyo havlusu mu yüz havlusu mu

Aminn cnm çok teşekkür ederimmm.Bu seti diyorsun sanırım cnm bunlar 50x90 yüz havlusu canım ama model ismini bilmiyorum cnmm :S

senin çeyizlerinee ba-yıl-dım bayıldımmmmmm ama bukadar tencere tavayı bide battaniye-örtü -nevresim takımını nereye sığdırcaksın çok merak ettım

evvet canım tesekkür ederim bakim bi tekrar ben

Rica ederim cnm benimm

senin çeyizlerinee ba-yıl-dım bayıldımmmmmm ama bukadar tencere tavayı bide battaniye-örtü -nevresim takımını nereye sığdırcaksın çok merak ettım

Sağol cnm benim teşekkür ederim. Tencerelerim fazla evet sebebi karaca olan tencere takımını babam almıştı öyle aceleye gelmişti karacadanda pek memnuniyet olmayınca bende kendim jumbo ları aldım aslında pişmanda olmadım değil :S fazla olanları anneme veririm die düşündüm. Nevresim de benim alerjim olduğu için sürekli değişmem lazım haliyle sık yıkandıkça solarlar die öyle aldık işte tavada ben kızartmadır sotedir balıktır vs o tarz şeyler çok yaparım kendi evimizde tava problemi yaşadığım için çeyizimde sıkıntı yaşamamak için aldım bende bi kaç çeşit hala aklımda tefalin yumurta tavasıyla hechanın döküm ızgara tavası var istanbulda kutu kadar mukfakta nereye yerleştirecem bunları bende bilmiyorum ama heves hiç gitmiyor napimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…