- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
artık evlenince alıırım cnm düğüne 1 ay kaldı heşeyin hayırlısı diyorum
ayyy ne güzel yaa darısı başımaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık evlenince alıırım cnm düğüne 1 ay kaldı heşeyin hayırlısı diyorum
ayyy ne güzel yaa darısı başımaaaa
inşallah cnm zaman hızlı akıyor nasıl gecer çabuk egecrmi acaba diyip duruyrodum cnm ama ben zaman geçmek bilmiyor dedikce megersem yanımdan gecip gidiyormuşda hiiç farkında degilmişim 2 yıl geçmesini bekliyordum şuan 1 ay kaldı gecermi acaba demiyor degilim yani cnm
Ne güzel cnm benim yaaa.Bİzde bakalım benimki askerden geldikten sora işte istemeye gelicekler eğer sorun çıkmazsa ekimde nişan yaparız.Heves edip yüzüklerimizi de aldık.Haziran başı gibide düğün dşünüyoruz cnm bakalımmm
hakkında hayırlısı cnm inşallah bir sorun çıkmaz kuzumm sevdiceğinle mutlu huzurlu bir yuvanız olur inşallah zaman gakıyor zamanı sıkıntı etme sen. inşallah herşey gönlünce ve istediğin gibi olur cnm
Amiiinn cnm hepimiz için inşaAllahhh Sen nerde oturuyorsun istanbuldamı?
amin cnm. yok cnm ben gaziantepdeyim evlenincede gaziantepde olacağımm :) sen istanbulmu cnm
İnsaAllah gelirsiniz cnmmm Evet cnm ama istanbulda akrabam coktrabzon ve karadenizi görmeyi çook istiyorum cnm :) inşallah ilerki zamanalr eşimle birlikte o taraflara gezimeyi düşünüyoruz allahın izniyle :) evlenince ailenden baya uzak olacaksın desene cnm
İnsaAllah gelirsiniz cnmmm Evet cnm ama istanbulda akrabam cok
akraban olması güzelmiş cnm en azından tek kalmış duygusu olmaz. gerci sevdiceginle olsunda neresi olursa olsun tek kalmış sayılmıyorsun
Herşeyin çok zekli seçimler olmuş ve çok ciciler allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize memnun oldum:) Daha güzelleri sizin olsunnn
ayyy çokk güzeller canım allah güle güle kullanmayı nasıp etsin :)
ayyy çokk güzeller canım allah güle güle kullanmayı nasıp etsin :)
kızzzzzzzz yeni gördüm cicilerini çok beğendim hepsiniiiiii
çok bişey alamadım demişsin bide daha ne alacaksan sen düzmüşsün bileeeeee çeyizi
Teşekkür ederim tatlımm beğenmene sevindim o mesjı konuyu ilk açtığımda yazdıydım şimdi çok şükür hemen hemen bitti ıvır zıvırı kaldı.Borçlarımda çok şükür 1 ay sora bitiyorrr darısı başına kuzummm
anladım canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize, amiiiiiiiiin inşallah