~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Hatta simdi arastirdim morhipoda 650 tl olmus o takim baska sitelerdede 550 tl civari hep 400 e cok uygun bence cnm

saolun kızlar sorun fiyat degil aslında gecen karacanın güllü çiçekli bir takımını sordum 500 yaparım dedi en son sıkı pazarlık karşılıgında tabi. ama garanti veremem dedi makinada yıkamaya.. elde yıkanır bunlar dedi bende almadım. buda onun gibiyse diye içime şüphe düştü cnm makinaya atınca rengi solarsa bir iki yıkamada. ürünn hakkın dada detaylı bilgi yazmamışlar hiç bir sitedede takıntım bu kızalr eger bulaşık makinasındada yıkanır bir durumu varsa kaçırmam hemen alırımm.. cnm senin aldın tabaklara elini süürnce eline kabartı geliyormu çiçek desenlerde. magazadaki adam eger eline kabartı geliyrosa o ürün fırınlanmamış dedmişti bana yok eger barmagın motifin üzerinden kayıyorsa fırınlanmış demişti.

kuzum seni iki kişi olarak gördümm özür kafa kalmadı sabah sabah kızlar diye hitap etmişim bu çeyiz aklımı başımdan aldı

Hyr cnm modeller kabartılı dğil ayrıca bu takım bizim burda yeni bir mağza açıldı orada baya pahallı ürünler satılıyor bu takımda var oda ama fiyatını sormadım bir sorayım bugün

Hyr cnm modeller kabartılı dğil ayrıca bu takım bizim burda yeni bir mağza açıldı orada baya pahallı ürünler satılıyor bu takımda var oda ama fiyatını sormadım bir sorayım bugün

çoook saol cnm ya sor bir bakalım kuzum ne diyecek fiyatı neymiş merak ettim ve o ürünü nerelerde bulabilirm acaba hala trendyolda var bu ürün eger garanti veriyorsa makinaya alırım hemen çay fincanı var orda onuda alırım takımı tamamlamış olurum

Tmm kuzum unutmassam inşaAllah iş çıkışı sorcam senin için

çook saol cnmm tşkrlerr unutursanda sağlık olsunn herşey nasip kısmettir
Kuzum bugun gittim sordum yagmur yaagmasina karsin :)) senim begendigin takim 12 kisilik olan 650 tl benim takim 450 tl dedi cnm makinede yikanabiliniyor fırinlanmis kemik tozundan uretilmis bone chine dirlar dedi garantilerinin olup olmadiginida sordum ithal urun olduklari icin garantileri yok dedi.Yani genel olarak bence trendyoldaki takim hem uygun hem guzel yerinde olsam alirdim

saol kuzum ya çook saol gercekten tşkr ederimm senide yordum benim için gidip öğrendin için gercekten saol cnm. abim hediye alacak bana açıkcası yemek takımını şimdi ona durumu açıklamada ondan çıkacak cnm bakalım. ürünün kemik tozundan olması ve fırınlanması benim için harkulade cnm yeterli bilgi diye bilirim garantisi olsa ne olmasa ne saol kuuzm tşkrler

Rica ederim tatlimm nedemekkk

English Home Ganimetlerine Devammmm

English Home Servis tabaklarım ve Kurabiyeliğim (Ben pembe renk aldım ikisinide sitede olmadığı için mavisini koydum)

Minik servisliklerim , büyük servis fanusumm

Servis tabaklarım, kalpli spatulam

Eki Görüntüle 1106269

Eklentiler

• $dh8rcm.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 179
Son düzenleme:

​İyi günlerde kullan canım çok güzeller :)

Ev tekstili bölümünü çok sevdim :) Çok güzeller güle güle mutlulukla kullanmanız dileğiyle

cnm son aldıkalrın çook güzel allah güle güle kullanmak ansip etsin o pembe ve kırmızı fanusları nerden ve ne kadara aldın kuzum çook şiirinler bayıldım valla

cnm son aldıkalrın çook güzel allah güle güle kullanmak ansip etsin o pembe ve kırmızı fanusları nerden ve ne kadara aldın kuzum çook şiirinler bayıldım valla

Çok tesekkur ederim tatlimm.English homedan aldim.Pembe onlarda kirmizi degil koyu pembeler.Buyuk fanus 60 kucuklerde 15 civari bisiydiler kuzum

Çok tesekkur ederim tatlimm.English homedan aldim.Pembe onlarda kirmizi degil koyu pembeler.Buyuk fanus 60 kucuklerde 15 civari bisiydiler kuzum

saol kuzum güle güle kullan almayı çook istiyorum ama artık düğünden sonra alıırm kendimi tutmam lazım karta iyice yüklendim bu aralar sabah markafonide yagdanlık gördüm bdie sürahi içim gitti mutfak sıvı sabunluk setinin yagdanlıgıydı alayım takım olsun dedim bide sürahiyi alayımd edim ama kredi kartını nişanlım verdim çook harcama yapıyorum diye istesemde verme dedim içim gitti inanki ah ah keşke numaraları aklımda tutsaydımm ezebere

Bendede aynı durum var kuzum tutamıyorum kendimiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…