- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 34
Cok tesekkur ederim cnm.Daha guzelleri seninde olsun insaAllah
Cok sagol canim .Ben o takimi morhipodan almistim 220 ydi sanirim cnm tam hatirlamiyorum .Ben cok memnunum cok begendimmm.Diger takimda cok hos suan 400 du sanirim trendyoldami nydi ama 12 kisilik benimki 6 kisilikti bence parasina deger 6 kisilik gunluk takimlar bile 250 tl senin baktigin 12 kisilik hem kahvalti takimi olarakta kullanabilirsin cnm bence gayet guzel
Hatta simdi arastirdim morhipoda 650 tl olmus o takim baska sitelerdede 550 tl civari hep 400 e cok uygun bence cnm
saolun kızlar sorun fiyat degil aslında gecen karacanın güllü çiçekli bir takımını sordum 500 yaparım dedi en son sıkı pazarlık karşılıgında tabi. ama garanti veremem dedi makinada yıkamaya.. elde yıkanır bunlar dedi bende almadım. buda onun gibiyse diye içime şüphe düştü cnm makinaya atınca rengi solarsa bir iki yıkamada. ürünn hakkın dada detaylı bilgi yazmamışlar hiç bir sitedede takıntım bu kızalr eger bulaşık makinasındada yıkanır bir durumu varsa kaçırmam hemen alırımm.. cnm senin aldın tabaklara elini süürnce eline kabartı geliyormu çiçek desenlerde. magazadaki adam eger eline kabartı geliyrosa o ürün fırınlanmamış dedmişti bana yok eger barmagın motifin üzerinden kayıyorsa fırınlanmış demişti.