Yeğenin gelmesini istemeyen hala

Gondermeyin tabiki. Cocuğubda azarlar falan

Benim halam da benzeri. Bir şeyler oldu şimdi yeğenlernden mahrum. Ben görüşmüyorum abim de bayramdan bayrama gidiyor. Annem ve babam görüşmüyor. Sonuç; koca bir yalnızlık.(ki ben halama tabiri caizse küçükken tapardım). Görümcen de ileride çok yalnız kalacak belli.

Valla kimse kimsenin görgüsüzlüğünü patavatsızlığını tolere etmek zorunda değil.

O nasıl bisey ya afedersiniz de kocanızda iş yok o bunları yaparken eşiniz moron gibi izliyor mu tövbe estagfurullah ya .. bırak çocuk yollamayı o kadın benim evime ayağını sokamaz. okadar söyleyeyim size

Götürmem cocugu. Zaten istemedigini yüzüne soylemis kp ky dersiniz olur biter gerisini esiniz düşünsün hala ile derdini

oha 20 gün misafirlik mi olur eziyet resmen..onu da azaltmaya bak.. Geldiklerinde randevu yada ailene gitmen gereksin bir şekilde

Şimdi de eşime işini hallettin dön kalma orda biraz tavır koy diyorum umru değil
Her şey güllük gülistanlık gibi orda takılacak haftasonu hemen geri dön dedim
Hem evleri batmaz!
Sonrada diyorum yanlış mı yapıyorum

Komple iletişimi kesin görüşmeyin...

psikolojik sorunları olduğuna nasıl karar verdi ki yorumlardakiler. Bu dünyada saf kötü insanlar da var bu kişi de çok kötü biri gibi duruyor

psikolojik sorunları olduğuna nasıl karar verdi ki yorumlardakiler. Bu dünyada saf kötü insanlar da var bu kişi de çok kötü biri gibi duruyor
Her zaman böyleymiş eskiden de yani
Belki dediğiniz gibi sadece dümdüz kötü biridir
Bazı davranışları obsesif
Hasta mı, kötü mü, hasta ve kötü mü?

Babasına beddua ediyor gebersede maaşı kalsa diye misal bunu duyunca kanım donmuştu düpedüz kötülük işte

Aynen, bende öyle düşündüm

Böyle bi gerizekalinin olduğu yere çocuğumu asla yollamazdim ben olsam. Kaldi ki getirmeyin demis. Canına minnet olmali goturmeyin gormesin.

Nasi suclari yokmus. Köpeklerden özür dilerim ama bunu böyle köpek gibi kim yetiştirmiş? Hiç olmadi agzinin payini vermeleri lazim arada. Her seyine tamam demek suç degil miymis? Yaptiklari evlat ayrımı resmen. O da suçun dik alasi.

Görümce arıza belli. Ama o mesajdan sonra eşinizinde gitmemesi lazım.

Sizi bu kadar darlayan kadın küçücük çocuğa sizin görmediğiniz bir yerde ne yapar Allah bilir. Zaten açık açık söylemiş. Göndermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…