Biz de ciddi ciddi yorum yapıyoruz.
Forumdaşlarım bu mesajım için kusura bakmasınlar, ilk kez yapıyorum böyle bir şeyi ama kendimi tutamadım.
Çok sinirlendim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forumdaşlarım bu mesajım için kusura bakmasınlar, ilk kez yapıyorum böyle bir şeyi ama kendimi tutamadım.
Çok sinirlendim.
Çok sinirlendim.
Arkadaşlar mutsuz bir evliliğim var, 34 yaşındayım (göstermiyorum neyse ki) ve iki yaşında bir çocugum var. Ayrılsam (ciddi ciddi düşünüyorum) yalnız kalmaktan korkuyorum, bu yaşta ömür boyu yanlız hayat geçmez. 1. kaygım yaşım *genç sayılmaz 2. kaygım çocuğum (kim alır beni çocukla? :/ gibi gibi kuruntularım var..yeniden evlenebilirmiyim sizce. Mutlu olanlar varmı, bildikleriniz varmı, siz napardınız.. off off bu kararsızlık beni yedi bitirdi
sen detaylı anlatmazsan elbette böyle tepkiler gelir baştan anlatsaydınya
şimdi eşinee ayrılacağınızı söyledin bunu biliyo değilmi kabullendi veya nasıl oldu
eşin umursamıyo ayrılığımı umursamıyo yoksa ayrılmaz diyemi umursamıyo anlamadım
Gerçekten ya at gözlüklerini çıkarmamış , değişik fikirlere kapalı ve her şeye muhalefet olan birine niye yorum yazarız ki?
Ya da onlar buraya niye başlık açıp da yardım isterler ki?
Çok sinirlendim.
Maddi gücümle alakası yok aslında. Bilakis çok donanımlı kendine güvenen ve varlıklı bir ailenin kızıyım (ama bu hiçbir zaman faktör olmadı kararlarımda)
Sebebi ise çocuklara olan düşkünlüğüm. Ben daha çok çocuğum olsun istiyorum, büyük ve mutlu bir aile hayalim var...
yorumlara baktımda herkes daha çok yargılayıcı ve kendine güvenmeyen erkeklere bağımlılığı olan bir kadın profili gibi yorumlamış nedense.. oysa ki aile kurma boyutu gözardı edilmiş.
Mutsuzsan ayrıl derim.Ötesini düşünmeye gerek yok.
Nasip kısmet...Eşinle tanışacağını,evleneceğini bilemezdin.Evlenirken,boşanacağını düşünemezdin.
Yani her adımını planlayamazsın.Hayatın ne getireceği belli olmaz.
Boşanan arkadaşlarım ve yakınlarım oldu.İtiraf edeyim,senin gibi düşüneni görmedim.
Onlar daha çok,"aman ne evlenicem bi daha,kimseyi çekemem" modundaydılar.
Sen,evliliği bir yaşam tarzı olarak görüyorsun sanırım.
Belli bir yaştan sonra,herkes evli olmalı gibi bir şekil var kafanda.
Hiç tek yasayan bir tanıdığın yok mu ? 30 üstü,bekar veya boşanmış ?
Onun sebebi sizin anlatim tarziniz ama.
Burada kimse konu sahibinin ic dunyasini bilemez o yuzden de yazdiklarinizla degerlendirdik sizi.
3. Goz olarak okursaniz ayni seyi goreceksiniz
Kuzum senin özel hayatında filan dışa vuramadığın sorunların mı var? Sürekli saldırı halindesin -istersen bir yorumlarını oku, yok aciz yok at gözlüğü, birde 'biz' ile yazıyorsun herkesin sözcüsümüş gibi.
Bence agresyonlarını başka yerde çıkar,bir boks tulumu filan al
kızcaz sorununu paylaşmış işte ne var burada böyle saldırmaya.. ama nerde kadın dayanışması görülmüş ki burada görülsün.. düşene bir tekmede biz atalım demi?
Arkadaşım burası bir paylaşım platformuysa ben de her insan kadar medeni kurallar çerçevesinde düşüncelerimi söylemekte özgürüm...
Hım belli ki yaranız var ki gocunuyorsunuz....
Herkesi sözcüsü derken siz ile konuştuğum için mi bu tavır? Benim üslubum bu... Var mı ötesi ...Yok!
Kusura bakmayın da şu an o bahsettiğiniz agresyonları yapan sizsiniz....
Kadın dayanışması diyorsunuz da konu sahibinin kadın dayanışmasına ihtiyacı yok ikinci bir eşe ihtiyacı var....
Böyle bir konu açana da böyle bir üslup kullanılır....
Benim savunduğumun aksini söyleyen bir tane yorum da yok bu başlıkta....
2 çocuğunuz var değil mi? Çocuklarımın düzeni nasıl olur bundan nasıl etkilenir diye sormanızı da beklerdim ama siz öncelikle parantez içinde yaşınızı göstermediğinizi söylemişsiniz şükrederek(!) ve sonra daha sonra nasıl mutlu olabileceğinizi sormuşsunuz...
Bence siz sadece kendi hayatınızı düşünecek birisisiniz. umarım aldığınız kararlar çocuklarınız için hayırlı olur...
Arkadaşım burası bir paylaşım platformuysa ben de her insan kadar medeni kurallar çerçevesinde düşüncelerimi söylemekte özgürüm...
Hım belli ki yaranız var ki gocunuyorsunuz....
Herkesi sözcüsü derken siz ile konuştuğum için mi bu tavır? Benim üslubum bu... Var mı ötesi ...Yok!
Kusura bakmayın da şu an o bahsettiğiniz agresyonları yapan sizsiniz....
Kadın dayanışması diyorsunuz da konu sahibinin kadın dayanışmasına ihtiyacı yok ikinci bir eşe ihtiyacı var....
Böyle bir konu açana da böyle bir üslup kullanılır....
Benim savunduğumun aksini söyleyen bir tane yorum da yok bu başlıkta....