• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delirmek üzereyim kararsızlıktan ne olacağım..?

Maddi gucunuz mu yok hemen 2. Evliligin temelini dusunuyorsunuz?

Maddi gücümle alakası yok aslında. Bilakis çok donanımlı kendine güvenen ve varlıklı bir ailenin kızıyım (ama bu hiçbir zaman faktör olmadı kararlarımda)

Sebebi ise çocuklara olan düşkünlüğüm. Ben daha çok çocuğum olsun istiyorum, büyük ve mutlu bir aile hayalim var...

yorumlara baktımda herkes daha çok yargılayıcı ve kendine güvenmeyen erkeklere bağımlılığı olan bir kadın profili gibi yorumlamış nedense.. oysa ki aile kurma boyutu gözardı edilmiş.

Kendine güvenmeyen erkeklere bağımlılığı olan bir kadın profili gibi yorumlamış nedense.. oysa ki aile kurma boyutu gözardı edilmiş.

Bakın kimse sizi kendine güvenemeyen biri olarak suçlamadı..

Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bir insan boşanacaksa boşanır ve sonuçlarına artısıyla eksisiyle katlanır ..

Ve hayatını devam ettirmeye çalışır...

Ama sizin daha evlilik bitmeden böyle düşünmeniz zaten bunun normal olmadığını gösteriyor...

Bu düşüncelerinizden eşinizin haberi var mı önemli olan bu...

O zaman aile kurma boyutundan bahsedebilirsiniz ancak!

Evliyim 9 yıldır... ve 3.5 yaşında 1 kızım....

Siz de evliliği kutsal bir müessesi olmaktan çıkarıp evliliği sadece görev olarak görüyorsunuz..

Başlıktaki ilk mesajınızı eşinize söyleseniz, vesveselerinizi dile getirseniz eşiniz ne derdi diye çok merak ediyorum...

Evliliği görev değil tam tersi, birlikte hayattan zevk alma arkadaş olma sohbet etme, birliktelikten keyf alma olarak görüyorum.
Eşimle herşeyi açık bir şekilde konuşan birisiyim, hatta bu başlığı açtığımı göstermektende asla çekinmem, çok şeffaf bir insan ve eşim.
Düşüncelerimi kaygılarımı ilk onunla konuşurum. Konuyu çok kez açtım ama eşim umursamıyor, konuşmuyor gayret bile göstermedi nasılsa ben herşeye göğüs gerdiğim için. Bilmeden ne kadar kolay yargılıyorsunuz.

Kendine güvenmeyen erkeklere bağımlılığı olan bir kadın profili gibi yorumlamış nedense.. oysa ki aile kurma boyutu gözardı edilmiş.

Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bir insan boşanacaksa boşanır ve sonuçlarına artısıyla eksisiyle katlanır ..

Ama sizin daha evlilik bitmeden böyle düşünmeniz zaten bunun normal olmadığını gösteriyor...

Kesinlikle katılıyorum..
Düşünsenize eşiniz sizinle birşey konuşmamış ama içten içe boşanıpda nasıl tekrar evleneceğini düşünüyor :19:

Kesinlikle katılıyorum..
Düşünsenize eşiniz sizinle birşey konuşmamış ama içten içe boşanıpda nasıl tekrar evleneceğini düşünüyor :19:

Maddi gücümle alakası yok aslında. Bilakis çok donanımlı kendine güvenen ve varlıklı bir ailenin kızıyım (ama bu hiçbir zaman faktör olmadı kararlarımda)

Sebebi ise çocuklara olan düşkünlüğüm. Ben daha çok çocuğum olsun istiyorum, büyük ve mutlu bir aile hayalim var...

yorumlara baktımda herkes daha çok yargılayıcı ve kendine güvenmeyen erkeklere bağımlılığı olan bir kadın profili gibi yorumlamış nedense.. oysa ki aile kurma boyutu gözardı edilmiş.

şu aşamada yani daha boşanmadan hatta boşanma kararı bile almadan yeni evliliği yeni çocukları düşünmeniz kimseye sağlıklı gelmedi ondan bu eleştiri ve şaşkınlık.

ayrıca ilk mesajdaki uslübunuz da garip "beni kim alır?" bir kadının kendini böyle görmesi bile erkeklerin neden kadınlara saygı duymadıklarını açıklar nitelikte.

benim de bir sorum olacak, diyelim ki sizi yaşınız ve çocuğunuz nedeniyle kimsenin almayacağına kanaat getirdiniz o zaman boşanmayı düşünmeyeceksiniz, yok taliplerinizin çıkacağına inandınız o zaman kocanızı boşayacak mısınız?

gelecekteki çocuklarınızı düşüneceğinize elinizdeki çocuğun mutluluğu ve geleceğini düşünüp kararlar vermeniz gerekir bana göre.

Evliyim 9 yıldır... ve 3.5 yaşında 1 kızım....

Siz de evliliği kutsal bir müessesi olmaktan çıkarıp evliliği sadece görev olarak görüyorsunuz..

Başlıktaki ilk mesajınızı eşinize söyleseniz, vesveselerinizi dile getirseniz eşiniz ne derdi diye çok merak ediyorum...

Evladınızı Allah bağışlasın, mutluluğunuz daim olsun inşallah..

Evliliği görev değil tam tersi, birlikte hayattan zevk alma arkadaş olma sohbet etme, birliktelikten keyf alma olarak görüyorum.
Eşimle herşeyi açık bir şekilde konuşan birisiyim, hatta bu başlığı açtığımı göstermektende asla çekinmem, çok şeffaf bir insan ve eşim.
Düşüncelerimi kaygılarımı ilk onunla konuşurum. Konuyu çok kez açtım ama eşim umursamıyor, konuşmuyor, gayret göstermiyor, nasılsa ben herşeye göğüs gerdiğim için. Bilmeden ne kadar kolay yargılıyorsunuz.

Düşüncelerimi kaygılarımı ilk onunla konuşurum. Konuyu çok kez açtım ama eşim umursamıyor, konuşmuyor gayret bile göstermedi nasılsa ben herşeye göğüs gerdiğim için. Bilmeden ne kadar kolay yargılıyorsunuz.

İyi dikleriniz için teşekkürler ancak;

Bilmeden yargılamak değil benimkisi arkadaşım sen kendini ifade etmekten acizsen ben ne yapayım...

Kaldı ki eşinize bunlardan ( Yani vesveselerden yada beni çocukla alan olur mu düşüncenizden ) bahsettiğinize de inanmıyorum.

Çünkü hangi bir erkek böyle bir şeyi kabul eder bilmiyorum. İnsan demez mi ( kadın -erkek fark etmez) eşim daha benden boşanmadan başkasıyla mani hülyalara dalmış diye!

Madem kararını verdin boşan ve sonuçlarına katlan .....

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum..

Sizi seven oğlunuzuda sever, bu kadar öd koparacak bir durum olarak görmende biraz üzücü bence. Neden ayrıldın ve ayrılık sonrası hayatın nasıl gelişti..

Aldatıldım. Ayrıldım. Oğlumla bir hayat kurdum. Her ikimizde hayatımızdan son derece memnunuz. Keyifli, eğlenceli, özgür..

Kaynana kaynata vb. sekonder karakterler yok hayatımda. Niye o eteği giydin ya da nerdesin sorusu da yok. Kirli çorap kokusu nereden geliyor diye tüm koltukların kanepelerin altına bakmak yok. Yatırım yapalım dediğimde korkup beni engelleyecek mıymıntı bir karakter yok. Kardeşlerim geldiğinde olmadık bir şeye takılıp surat edecek, beni mahçup edecek biri yok. Gezmek istediğimde afra tafra atan yorgunum diyen yok. İçindeki çelişkileri dışarıya öfke patlamalarıyla yansıtan, farkına varmadan oğluma ve bana psikolojik şiddet uygulayan adam yok.

Huzur var huzur. Benim korkum bu konforu kaybetmek.

Yoksa oğlumu sevecek sevmeyecek endişesi değil. Onu üzecek biri kapımın önünden geçemez zaten..

Kesinlikle katılıyorum..

Eşimle herşeyi konuştuk, konuşmadığımı nereden çıkardın bakalım? Hiç birşeyim içten içe olmaz benim, herşeyim şeffaftır hiç merak etme.Yorum yapmadan önce bence bir sor derim.

Eşimle herşeyi konuştuk, konuşmadığımı nereden çıkardın bakalım? Hiç birşeyim içten içe olmaz benim, herşeyim şeffaftır hiç merak etme.Yorum yapmadan önce bence bir sor derim.

"Ayrılsam (ciddi ciddi düşünüyorum)"
Demişsiniz.. Oradan çıkardım :34:

eşimin herşeyden haberi var, burda neyin normal neyin anormal olduğunu söylemek ne kadar doğru oda tartışılır...

ne dediniz eşinize "ben seni boşamayı düşünüyorum ama yaşım 34 bir de çocuğum var senden sonra kimse beni almaz diye cesaret edemiyorum, ne dersin bir alan bulunur mu?" mu dediniz? garip ve inandırıcı değil.

şu aşamada yani daha boşanmadan hatta boşanma kararı bile almadan yeni evliliği yeni çocukları düşünmeniz kimseye sağlıklı gelmedi ondan bu eleştiri ve şaşkınlık.

ayrıca ilk mesajdaki uslübunuz da garip "beni kim alır?" bir kadının kendini böyle görmesi bile erkeklerin neden kadınlara saygı duymadıklarını açıklar nitelikte.

benim de bir sorum olacak, diyelim ki sizi yaşınız ve çocuğunuz nedeniyle kimsenin almayacağına kanaat getirdiniz o zaman boşanmayı düşünmeyeceksiniz, yok taliplerinizin çıkacağına inandınız o zaman kocanızı boşayacak mısınız?

gelecekteki çocuklarınızı düşüneceğinize elinizdeki çocuğun mutluluğu ve geleceğini düşünüp kararlar vermeniz gerekir bana göre.

Olumlu yazınız için teşekkürler..
Haklısınız 'beni kim alır' cümlesinde elbetteki bir ironi vardı, bunu yazıda lanse etmek mümkün değil.. Bunu söylemek için çok zavallı olmalı bir kadın. Çünkü en kendi başına yetebilecek kişi bir kadındır erkektense..

sen detaylı anlatmazsan elbette böyle tepkiler gelir baştan anlatsaydınya
şimdi eşinee ayrılacağınızı söyledin bunu biliyo değilmi kabullendi veya nasıl oldu
eşin umursamıyo ayrılığımı umursamıyo yoksa ayrılmaz diyemi umursamıyo anlamadım

Biz de ciddi ciddi yorum yapıyoruz.
Forumdaşlarım bu mesajım için kusura bakmasınlar, ilk kez yapıyorum böyle bir şeyi ama kendimi tutamadım.
Çok sinirlendim.

Back