İyi de ona bakarsanız dalga geçilmeyen isim yok :) Başka bir kuzenimin adı Deniz. Küçükken, "denize dalalım" diye kızdırırlardı onu.Aliye ismi güzel değil.
Güzin olabilir ama yukarıda bi arkadaşın dediği gibi eğer çocuk büyüyene kadar Güzin abla kalırsa baya dalga geçerler.
yeni moda uydurulmuş isimleri ben de sevmiyorum alya liya Mila vs.Teşekkür ederiz. Siz hangi tarz isimleri seviyorsunuz merak ettim
peki o zaman koysunlar iki isimden birini.İyi de ona bakarsanız dalga geçilmeyen isim yok :) Başka bir kuzenimin adı Deniz. Küçükken, "denize dalalım" diye kızdırırlardı onu.
Kimsenin fikrini çürütmeye falan çalışmıyorum. Niye terslediğinizi anlamadım. Fikrimi söyledim. Hemen hemen her isimle dalga geçiliyor, dalga geçilir diye düşünülürse "bence" konulacak isim kalmaz dedim.peki o zaman koysunlar iki isimden birini.
herkesin fikrini çürütmeye çalışıyorsunuz, boşuna konu açmışsınız.
‘Al’ hecesini isimlerde sevemiyorum. Kimi insan çok aşırı kaba söylüyor. Hoş kaba söylenmese de sevmiyorum argoya çok müsait.
Güzin’i sevdim.
Yine güncelleme yaptım bir bakın isterseniz :)yeni moda uydurulmuş isimleri ben de sevmiyorum alya liya Mila vs.
ipek, inci, duru gibi isimleri tercih ediyorum ben.:))
Nilgün güzel benceYine güncelleme yaptım bir bakın isterseniz :)
Aman çocuklar güzin ablayı ne bilsin hele 6 7 sene sonraya benim bile aklima gelmezdi yani güzin ismini duyunca güzin abla bence güzin güzel isimAma ona bakarsanız her ismin dalga geçilecek bir tarafını bulur çocuklar :)
Yine güncelleme yaptım bir bakın isterseniz :)
Üçünden hangisi sizce :)Ben Nilgün adını pek sevmiyorum ama kişisel bişey bu isme lafım yok.
Ben olsam hiç düşünmez Güzin koyardım. :)Üçünden hangisi sizce :)
Üzgünüm buda gol değil:) ben sevmedim şahsenMerhaba hanımlar, ablam gibi gördüğüm bir kuzenimin kızı olacak. Kendisi de eşi de yeni moda anlamsız isimleri hiç sevmiyorlar. Aliye düşünüyorlar. Kuzenim buraya da sormamı istedi. Sizce nasıl bir isim? Bu arada anlamı "yüksek, yüce" demek.
Bir isim daha düşünüyorlarmış. Bebek sonbaharda yani güzde doğacağı için Güzin. Sizce bu nasıl?
Ayrıca ben de beğendiğim bir ismi önerdim. Onu da listeye aldılar. O da Nilgün.
güzin ismide hüznü anımsatıyor sanki nebilim hüzünlü bir isim gibi.Yine önerdiklerinizden en güzeli Nilgün ismi yineMerhaba hanımlar, ablam gibi gördüğüm bir kuzenimin kızı olacak. Kendisi de eşi de yeni moda anlamsız isimleri hiç sevmiyorlar. Aliye düşünüyorlar. Kuzenim buraya da sormamı istedi. Sizce nasıl bir isim? Bu arada anlamı "yüksek, yüce" demek.
Bir isim daha düşünüyorlarmış. Bebek sonbaharda yani güzde doğacağı için Güzin. Sizce bu nasıl?
Ayrıca ben de beğendiğim bir ismi önerdim. Onu da listeye aldılar. O da Nilgün.
Ne çektin ne AliyeAliye diyince aklıma sadece dizi geliyoranlamını bilmiyorum o konuda yorum yapamam ama daha güzel bi isim bulurlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?