Yazdığım diğer isimler için de yorum yapabilirsinizAçıkcası aliye koyacağıma zeynep koyarım daha iyi..kamil-kamile,cemil-cemile tarzı isimlerden hoşlanmıyorum.yani bi ek gelince kadın,gelmeyince erkek ismi olanlardan.Aliye de öyle benim için.Ali güzel ama Aliye çakması gibi geliyor...
Nilgun daha mantikli seceneklerinizde yani Anlama bakiyorsaniz busra da guzel mujdeci anlamina geliyor.Ne biliyim eski olsada her nesilde kalici bir isim koysunlar sonradan buyudugunde sorun olmasin.Benim bir arkadasim dava acip ismini degistirdi oyle etkileniyordu ki hayirlisi olsun.Merhaba hanımlar, ablam gibi gördüğüm bir kuzenimin kızı olacak. Kendisi de eşi de yeni moda anlamsız isimleri hiç sevmiyorlar. Aliye düşünüyorlar. Kuzenim buraya da sormamı istedi. Sizce nasıl bir isim? Bu arada anlamı "yüksek, yüce" demek.
Bir isim daha düşünüyorlarmış. Bebek sonbaharda yani güzde doğacağı için Güzin. Sizce bu nasıl?
Ayrıca ben de beğendiğim bir ismi önerdim. Onu da listeye aldılar. O da Nilgün.
Güzin nasıl sizceGülin.... Cok sevdiğim kibar bir isim.
Guzin de guzel ama o z harfi sertleştiriyor sanki ismi. Yine de hos ama.Güzin nasıl sizce
Güzin?Valla güliz olabilir. Gülce olabilir. Ya da güzide.. Aliyeden daha iyidir. Modern ama absürt olmayan daha kibar isimler var başka alternatif bakmalarını öneririm.
Güzin?
Bir sebebi var mı merak ettim :)Ç
Güzin yerine bunlar daha güzel bence Güzini sevemedim
Hiçbirini mi beğenmediniz :)Ben beğenmedim ama çocuk onların hangi ismi isterlerse onu koysunlar.
Kişisel zevkler diyelim hoşlanmadımBir sebebi var mı merak ettim :)
Nasıl eski isimleri seversiniz meselaAliye Güzin Nilgün.. Üç ismi de begenmedim..
Bu isimlerin secilme sebeplerini de merak ettim :) Ben de yeni cikan isim diye konulan isimleri hic begenmem. Eski isimleri severim. Fakat bu isimleri hic begenemedim.. Eski anlami guzel olan kulaga hos gelen o kdr cok isim var ki.. Tabi insanin içine sinmesi önemli..
Ayse Sare Elif Asya Serra Ayça Aslı..Nasıl eski isimleri seversiniz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?