- 22 Aralık 2019
- 130
- 138
- 23
- 41
Oyle gercekten benimde tanidiklarim var okuldaki sikayetleri anlatiyorlardi. Cok yanlis ama kucuk cocuklara anlatamiyosunÇocuğunun adını yeni moda isimlerden koymayan anne babalar yandı o zaman
Bana da o isimler saçma geliyor. Liya Niya Nina Kina vs.Oyle gercekten benimde tanidiklarim var okuldaki sikayetleri anlatiyorlardi. Cok yanlis ama kucuk cocuklara anlatamiyosun
Öyleyse zeynep koysunlar ayşegül koysunlar betül koysunlar bunlar en güzel isimler zamansız tüm zamanlarda kullanılır şeyma çok güzel mesela haticekubraİşte Alya gibi yeni moda isimleri sevmiyorlar
Salya der gibi oluyor amaAlya da aliyeyle aynı anlamda yüce demek hem daha modern alya koyun bence
Bana da alyans gibi geliyor ama aliye isminde anlam için israrcilarsa diye fikir olarak dedimdiSalya der gibi oluyor ama
Ali - aliyeNeyini beğenmediniz mesela? Söylenişi mi güzel gelmedi
Söylenişi hoş değil bence Ali Aliye gibi..Neyini beğenmediniz mesela? Söylenişi mi güzel gelmedi
Yeni moda isimlerden olmayan ,anlamlı daha güzel isimler bulunabilir bence ..
Alya da aliyeyle aynı anlamda yüce demek hem daha modern alya koyun bence
Hem eski hem daha güzel isimler bulurlar bence. Aliye güzel değil.
Bencede daha güzel bir isim bulabilirler...Ben koymazdim Aliye ismini..
Gelecek icin isimlerde dalga konusu olmamali anlam bilmezler cocuklar..
Ben erkek isimlerinin sonuna -e getirilerek dişil hale getirilmiş isimlerini sevmiyorum.
Zühre daha güzel isim öneri istiyorsanız hem de eski, ys da Zeynep , Leyla vs. Aliye güzel bir isim değil.
zeynep,elif,zehra,ayşe,beyza eski ısımse bunlar güzel ısımler
ben mesela duru ismini cok sevıyorum kızım olursa duru koyarım
açıkcası aliye ısmı guzel degıl sanki ali ısmının kız versıyonu halıne getırılmıs gıbı manası guzel olabılır ama soylenısı hos degıl..sonra agır bır ısım gıbı bu kızın cocuklugu ya da genc kızlıgında taşıması hoşuna gıtmeyebılır
Güncelleme yaptım hanımlarEvet bende erkek isimlerine ek katılarak evrilmiş olanları sevmiyorum. Çocuğun açısındanda düşünmek lazım arkadaşları dalga geçebilir. Zeynepler, Haticeler, Ayşeler dururken Aliye ismine çocuğun kendiside sevinemez bence ileride.
Ama ona bakarsanız her ismin dalga geçilecek bir tarafını bulur çocuklar :)güzin yerinde güliz daha iyi bence
güzin güzin abla falan derler
Teşekkür ederiz. Siz hangi tarz isimleri seviyorsunuz merak ettimikisini de beğenmedim.ya da ben eski isim sevmediğim için olabilir. sağlıkla gelsin yavrucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?