Yeğen azarlama

Nerde çokluk orda... o ýuzden bayram kalabaligini sevmiyorum cocuklu olunca daha zor birde artik insanlarin sinirlenmeye bagirmaya yer aradığı dünya olmuş. Ben kalabaliga cok girmiyorum o yuzden cocuk durmuyor diyorum gecistiriyorum.
sizin konuda da cocuklar çocukluk yapmış normal durum lakin yetiskinler sabirsiz tahammulsuz bidaha gitmezsiniz...artik insanlar eskisi gibi degil cikismaya yer ariyor o yapmazsa oteki oteki yapmazsa bi yerden geliyor malesef

Süre uzadığı için böyle oluyor zaten. Bayramlaşma 1 saat olsa,o çocuklar da bu hale gelmezdi,yetişkinler zaten çocuğa nasıl davranılır bilmiyorlar,üstüne de süre uzayınca bambaşka bir kaosa dönüyor etraf.

Maalesef
Ben bağırmam yeğenime ne haddime
Bana ağır bir tecrübe oldu
Zatne insan gördüğümüz yok ev iş Büyükşehir , görmemeye devam etsek isabet olacakmış meğer , tecrübe oldu

Maalesef , moralimi baya baya bozan bir tecrübe oldu

Ben de 3.5 yaşında kızıma bağırıyorum bazen çok da sert olabiliyorum yalan söyleyemem maalesef. ama babası bile bağırsa ya da sert davransa tahammül edemiyorum değil ki dayısı. sanırım ben de o an bağırırdım çünkü eşime de bağırıyorum canımdan can gidiyor başka biri onu incitecek bir şey yapsa

Sözde nisanlisina mahcup kaldı.Bosverin bu gösteriyor ki ileride gelininizle anlasamazsin siz ikinci planda olacaksınız.

Ben kardes falan dinlemem yuzune de bakmam.Maalesef Cok pasifsiniz,kardesiniz de ailenin pasa cocugu .Aileniz onu hep pohpohlamis sizi de bastirmislar.Normalde dayilar yegenlerini Cok sever ama kardesiniz de o sevgi ve size karsi saygi da yok.

Öncelikle bayram günü olmamış. Üzülmekte haklısınız. Bu konu ile ilgili önerim, bu kadar itiş kakış ortamında çocukları birbirinden uzaklasyırmakta fayda olduğu. Siz oğlanı alıp biraz civarı gezdirseydiniz, öteki çocuk içeride oynatılsaydı daha ii olabilirdi. Gün boyu bagrıs cagrıs olunca sinirler de gerilmiş.

Reactions: hlz
Ya bütün gün iki cocugun sesine can mı dayanır gerçekten? Şu ortamda insanlar al çocuğunu git diyemiyor sizin düşünmeniz lazımmış. Herkes dolmuş kafaları şişmiş. Bence de hata sizde başlamış. Kardeşiniz de sizi kenara çekip hadi kalkalım diyebilirmis, ben ortamda kafam şiştiyse açıkça söylüyorum yoksa sonu böyle tatsız oluyor işte. Ev sahipleri de dolmuştur ama gereksiz kibarlik yapıp kalın demişler. Hep saçma gereksiz ilişkiler kibarliklar yüzünden, halbuki baştan bana ne kardeşin kv sinden deseniz ya da onlar aa gördük ne güzel oldu tekrar bekleriz diye kısa kesse tadında bıraksa.

Gittikleri andan itibaren tüm gün yapmış çocuk. Devamlı ağlamış bağırmış ve konu sahibinin çocuğunun elinden oyuncak çekmiş. Nasıl kim bilebilirdi? Kardeşinin evi olsa yine hadi dersin de karısının ailesinin evinde de saatlerce kalınmaz. Ayrıca gitme fikri de konu sahibinden çıkmış, aileler iyi olursa evli çiftler de iyi olurmuş.

Çocuk huzursuz oluyor en güzel çözüm gidilen yerde az durup çocuğu rahat ettiği ortama götürmek(ev, bildiği bi ev)
Önlem almak gerekiyor.
Kardeşin o adama bağıramamış öfkesini çocuğa yönlendirmiş. Öteki senin çocuğa bağıramamış kendi çocuğuna vurmuş. Herkes saçma sapan tepki vermiş.
Sessiz kalıp içine atacağına kardeşini çek konuş, senin hatrına geldik yaptığın iş mi sen huzursuz olma diye orda çenemi tuttum sen tutamadın diye.

En büyük çocukluğu abiniz yapmış bence

Onlar çocuk hadi dersin ama abin daha büyümemiş kızdığım çocuk kaç yaşında ki suçluyorsun..

Arkadaşlar çok büyük kavga ettik , oğluma terbiyesine benim anneliğime laf söyledi , terbiyesiz ahlaksız hadsiz gibi şeyler söyledim ben de , oğluma sahip çıkacakmışım , ne yaptı söyle diyorum dur deyince duracakmış , annem e neden anlatmışım , annem hasta arkadaşlar .. anneme anlatmama çıkdırmış güya üstüme yürüdü bir şeyler fırlattı bana , bir daha görmeyeceksin zatn oğlumu ve beni dedim , gelin öok üzüldü ağladı eşine yalvardı yapma diye , bana şiddet uygulayacak ya beyfendi, evi dağıtttı herşeyi fırlattı bana küfürler etti , bu evden beni kovdu , sinir krizi geçirdi . Akşam zaten otobüsüm var , gitmiyorum izin kullanacağım dedim bağırdım ben de , küfürler ede ede gitti eşi yalvardı ağladı çok korktu …
Çıkıp gittiler sinir krizi geçirerek gitti

Ayyy kardeşiniz rezil biri.. Uzak durun ondan. Çocuğunuz duydu mu bu tartışmayı. Siz kardeşinize ne söylediniz?

Yani bence de. Bir gun oglum 2 yasindayken, komsum sabah kahveye cagirdi. Normalde baska sehirde yasiyor, bayram icin gelmisti. 3 yasinda oglu vardi o zaman. Neyse gideyim dedim 40 yilda bir. Oglu ogluma rahat vermedi. Surekli ogluma bagirdi, elindekileri almaya calisti. Kahvemi zor bitirip kactim. Bir daha da ne ben onu davet ettim ne de onun davetine icabet ettim. Anlasamayan cocuklari bir arada tutmamak lazim. Bu kadar saat olaylarin buraya gelecegi belliymis. Oradaki buyukleri de geriyor cunku bu durum. Ben bir saatte cok gerilmistim. Bir yandan oglumu korumaya calisiyorum, bir yandan diger cocugu kirmadan arayi bulmaya calisiyorum. Saatlerce oldugunu dusunemiyorum. Cok gereksiz uzamis misafirlik. Tabi ki bu cocuga bagirmak icin bir bahane degil.

Kardesiniz hep mi boyle agresif? Insallah oglunuz sahit olmamistir bu duruma. Gorusmemeniz daha hayriniza. Uzak durun bosverin. Kendi cocugu olunca gorecegiz bakalim, 3 yasindaki cocuk dur deyince duruyormuymus.

Ne kadar terbiyesiz bir kardeşiniz var .
İnsanların bayramını zehir ettiniz .
Ne siz gidin ne onlar gelsin .

Kardesiniz hep mi boyle agresif? Insallah oglunuz sahit olmamistir bu duruma. Gorusmemeniz daha hayriniza. Uzak durun bosverin. Kendi cocugu olunca gorecegiz bakalim, 3 yasindaki cocuk dur deyince duruyormuymus.
Oğlum babasında görmedi
Gelin daha bir yıllık bile değil , onun öyle ağlayıp korkmasına üzüldüm , kolay kolay aynı ortama girmeyiz artık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…