Yeğen azarlama

Tam bir g zekalıymış
Hala moralim çok bozuk uyuyamıyorum iki gündür
Bazen hayat öğretir veya görmediklerimizi gösterir. Kardeşinizle hesaplaşacaksanız bile çocuğunuzun olmadığı yerde yapın. Bizim sülalede "atlı sığar ama çocuklu sığmaz" diye bir laf var. Evet çocuklar da insan içine çıksın sosyal olsun ama önemli olan süre. Biz saatlerce sohbet muhabbet edebiliriz ama çocuk dediğin sıkılır, evini ortamını arar.

Ailenizin evi değil hatta kardeşinizin evi bile değilmiş bulunduğunuz ortam. Bu derece misafirlik en fazla 2 saat olmalı. Çocuklar huysuzlanınca izin isteyip kalkmak iki tarafı da rahatlatır. Çocuk madem huysuz yaramaz, sizin çocuğunuzu taciz rahatsız ediyor, yavaşça toparlanıp bana müsade deseydiniz ne o çocuk tokat yerdi ne de sizinkine hayvan gibi böğürülürdü.

Burası ikimizin de değil ailemizin evi, burada karşılaşırsak karşılaşırız onun dışında benimle ve çocuğumla iletişim kurmanı istemiyorum artık deyin ve dediğinizin arkasında durun.

Aile büyüğü olarak bizden sadece annem vardı , gelinin anne babası vardı ama onalr bu saçmalığa şahit olmadılar evdelerdi , bahçede gençler vardı , tepki vermedi gereken en kilit kişi bendim ama anın şoku ile dondum kaldım , oğlumun bahçenin ortasında azar yiyip kalakalması sahnesi çıldırtıyor beni iki gündür , araba da da tepki vermedim neden vermedim güya kırıldım saçmalık benimkisi ,
Bugün gelecek karısı ile anneme , bir tepki vermek istiyorum ama o canavar hangi tepkiden anlar onu kestiremiyorum

Evet hayat öğretti
Oplum sosyal ortamları çok sever , oyun oynar uyumlu , Bahçeli ev ki annemin ki de Bahçeli aslında , pişmanım işte herşeye , olayın bu derece büyüyeceğini düşünmedim
Bir daha olmaz zaten benim açımdan
Kardeş silip atmak ağır geliyor bana , gelmeseydi belki de bu kadar kendimi sıkmaz ağzıma geleni söylerdim .. bugün elbet birşeyler söyleyeceğim ama geç oldu tabi
Onun hakkı o ortamdaydı , çocuğumu kucağıma alıp kime bapırıurodun sen bana bağırsana hadi diye suratına suratına diklenmekti,
Gelinin abisinin çocuğa vurması zaten son noktaydı , gelin üzüldü diye kardeş olacak canavar da rövanşını oğlumdan alıyor , gelinin aniden verilecek tepkiyi oğluma ve bana verdi Allahın cezası

Bura deprem bölgesi
Deprem olunca benim yaşadığım ile geldiler bende iki ay kaldılar , kalacaklar da tabi , hiç.mi bişeyin hatrı yok insanlarda anlamıyorum
Başı şişmiş bilmem ne
Bana göre çok ağır birşey yaşadım ama gıkım çıkmadı , iki gündür ciddi yıprandım

birincisi kardesimin kayinvalidesinde (hem de erkek) saatler boyu oturmam. ne münasebet canim. gidilir bir bayram tebriği yapılır çay kahve tatlı neyse yenilir içilir sonra müsaade istenir ve gidilir. ne demek öyle saatler boyu çaylı çorbası yemekli kalacağım evde. ustelik hiçbir şeyim olmayan insanların evinde. evin çocuğu şımarık olabilir rahatsız olduysanız kalksaydiniz. ikincisi erkek kardesi veya abisi olanlara gerçekten üzülüyorum. cunku bir yerden sonra cidden çoğu bağ kopuyor. karilarina ve karilarinin tarafına tapıyorlar sen hep 4.5. planda kalıyorsun. allahtan abim de erkek kardesim de yok çok şükür. kardeşimle muhabbeti keserim. benim cocuguma eve kizabilir uyarabilir ama milletin yanında veya baş başa iken öküz gibi böğüremeZ kızamazsın bagiramaz. herkes bi haddini bilsin

Hala ne söyleyeyim mi diyorsun? Yemekler yarım kaldı vs bunlar değil takılman gereken. Kardeşimi ben olsam silerim. Çocuğunun babası yanınızda olsaydı acaba yer miydi bağırmak?

Hala ne söyleyeyim mi diyorsun? Yemekler yarım kaldı vs bunlar değil takılman gereken. Kardeşimi ben olsam silerim. Çocuğunun babası yanınızda olsaydı acaba yer miydi bağırmak?
Babası ile ayrıyız bir de , dayı olacak şahıs için oradaydım

Doğru …

D
Daha da abartmayin isterseniz. Ortada iki gun uyunmayacak bir sey yok. Ne tepki vereceksiniz? Alin kardesinizi karsiniza konusun. Rahatsizliginizi dile getirin. Tekrarlamamasi icin uyarin.

İşte iki çocuk devamlı kavga dövüş bağır çağır ağlayınca herkes kendi tarafındakine şiddet göstermiş. Karşı tarafa bir şey diyemeyip 3 yaşında bebeğe vurmuşlar. Gelinin abisi de sizin kardeşiniz de kendi yeğenlerine saldırmış. İnsanlar gerilmiş sinirlenmiş dolmuş.

Orada çocuğun ve başkalarının önünde kavga etmeyip bağırıp çağırmayarak doğru davranmışsınız çünkü hem kardeşinizin evinde değilsiniz hem de çocuğunuza bir travma daha yaşatmaya hakkınız yoktu. Yalnız kardeşinizden önce davranıp evden ayrılmayarak hata etmişsiniz.

Siz tüm sorunu kardeşinizde görüyorsunuz, evet öküzün önde gideni. Ama ısrarla oturmaya devam etmeseydiniz, çocuk durmuyor uyku saati geldi uyumazsa çok huzursuz olur vs deyip kalksaydınız olay buraya gelmezdi.

Sizde kardeşiniz de anormalsiniz . Konunun başında diğer çocukla ilgili yazdığınız söyler çok sinir edici resmen çocuğu aşağılamışsınız yok kreşe gitmiyor yok kuralları yok paylaşmıyor vs . Bu yaş grubu için paylaşmamak vs normal şeyler abartıp çocuğu ezmeye çalışmayın . O an tepki vermediğiniz için iş işten geçti artık . Olan büyüklere değil küçücük çocuklara olmuş çok yazık

Kardeşinize güzelce haddini bildirin bir daha böyle bir sey yapma cesareti gösteremesin. Susmanızdan tavır almanızdan anlayacağını sanmıyorum.

Çok üzücü olmuş. Hem ayrı şehirlerde yaşamanız zaten az görüşecek olmanız hem de bayram olması üstüne birde gelin Hanım'ın annesinin evinde misafirsiniz çok ayıp etmiş. Neden sustun diyenler olmuş bence en iyisini yapmışsınız onun ayıbına aynı şekilde karşılık vermeye hiç gerek yok. Ha kendi evinizde olsanız başka insanlar olmasa sende ona bağırırsın ama orda o çok saçmalamış. Eş ailesine yaranmak için yapmış gibi duruyor. Ne olursa olsun çocuk için asla kavga edilmemeli ben çok yanlış buluyorum. Birde o çocuğuna vuran adam da suç var acaba başka bir konunun gerginliği mi vardı

Keyifli bir gündü esasında , adam birden vurdu çocuk sürekli bağırıyor sürekli oğlumun elinde ne varsa almak istiyordu , babası baya oyalamaya çalıştı vs ama çocuoun odak noktası oğlumdu ,
Keşke yemeğe kalmasaydık diyorum da neyse olan oldu
Kardeş olacakla konuşacağım ne kadar anlarsa . Gelin ve ailesi iyi insanlar görüşmek bayramlaşmak içşn gittim , kalbimi duygumu dinlersem kardeşi silip atmak istiyorum ama mantık ve bazı şeyler dur diyor . Görüştüğümüz bayram seyran zaten Onunda içine etti

Hep gereksiz bayram ziyaretlerinden dolayı oluyor bunlar. Kardeşinizin kvsi ne alakasız bir seçim,ben olsam asla gitmezdim daha en başından
Bizim kültürde var bu ,iyi insnaalr üstelik , gitmek içimden geldi bana değer verirler , zaten zor görüşüyoruz yemeğe kalın vs lerle olay bu hale geldi
Yine de kardeş hatrı İçin gittim tabi ama bir daha yapmam

Erkekler fevri ve bana göre biraz saf oluyorlar. Silmek falan olmuyor kardeşiniz çünkü neler yaşıyoruz ama maalesef biraz üzerinden Zaman geçince unutuyoruz unutmak zorundayız çünkü kendinizi doldurmayın olan olmuş. Kendisi de anlar hatasını herhalde adam çocuğa vurunca belki oda kendi yeğeni bir şey yaptı sandı birden parladı saçma ama onunda ne düşündüğünü bilemeyiz.

Böyle ortamları sevmiyorum. Çünkü baskın karakterdeki çocuğun aileleri istiyor ki kendi çocuklarının dedikleri olsun. Babasının çocuğa vurma nedeni
Sizink çocuğunuza kızması aslında.
Sizin çocuğunuz niye elindekini versin Sonuçta o da çocuk? Böyle çocuklar diğer çocuğa asla nefes aldırmıyor.
Böyle huysuz çocukları hiç sevmiyorum. Madem ortam oyleydi
Annesi ya da babası sürekli peşinde dolansaydi
Oyalasaydi.

Peki embesiller kralı kardeşinize ne demeli? Malın önde gideni
eşine yaranacak diye Davranışına bak. Siz iyi duymuşsunuz
Ben olsam orada kavga çıkmıştı kardeşimin tavrından dolayı.
Asla susamazdim

ben bir yetişkinin toplum içinde bir çocuğa bağırmasını çok yanlış buluyorum. O çocuğun haklarını savunmak sizin göreviniz. Siz de bağırın anlayacağı dilden konuşun. Ama sessiz kalmayın böyle insanlar siz sessiz kaldıkça doğru yaptıklarını düşünürler

Çoğunlukla konu sahibine gitmeseydin denmesine şaşırdım açıkçası çünkü bayramlaşmak için gidilmiş israr üzerine kalınmış herhalde bursa kimse gittiği misafirlikte yemeğe kal diye ısrar yaşamamış! Aynı yaşta 2 çocuğun oyununun böyle sonuçlanacağını kim bilebilirdi ki?baba ve dayi bozuntusunun cevabını vermeliymiş konu sahibine 1 konuda kızdım açıkçası o baba çocuğa tokat attığı an tepki göstermesini beklerdim bakıyorsunuz cocuk bunlar lütfen ' diye araya girmeliydi ama kendi çocuğuna babası kızdı gibi bir aciklama yapmış!kardeşinize tepkinizi koyun evet ama lütfen birdaha yanınızda bir bebeğe tokat atılmasına izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…