• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğen azarlama

Ayyy kardeşiniz rezil biri.. Uzak durun ondan. Çocuğunuz duydu mu bu tartışmayı. Siz kardeşinize ne söylediniz?
Ne söylediğimi yazdım aslında
Terbiyesiz ahlaksız dedim , senin için girdim ben o ortama kalmasaydık mangala o zman dedim , madem oğluma katlanamıyorsun neden bizi götürdün oraya dedim , bir daha olmaz Dedi , olmayacak zaten dedim yüzümüzü görmeyeceksin dedim

Kardesiniz hep mi boyle agresif? Insallah oglunuz sahit olmamistir bu duruma. Gorusmemeniz daha hayriniza. Uzak durun bosverin. Kendi cocugu olunca gorecegiz bakalim, 3 yasindaki cocuk dur deyince duruyormuymus.
Bence ilk olaydaki tepkiden belli böyle olduğu. Bu dayıyı böyle şımartmışlar büyütürken, konu sahibini de ezmişler, sonuç bu.

Arkadaşlar çok büyük kavga ettik , oğluma terbiyesine benim anneliğime laf söyledi , terbiyesiz ahlaksız hadsiz gibi şeyler söyledim ben de , oğluma sahip çıkacakmışım , ne yaptı söyle diyorum dur deyince duracakmış , annem e neden anlatmışım , annem hasta arkadaşlar .. anneme anlatmama çıkdırmış güya üstüme yürüdü bir şeyler fırlattı bana , bir daha görmeyeceksin zatn oğlumu ve beni dedim , gelin öok üzüldü ağladı eşine yalvardı yapma diye , bana şiddet uygulayacak ya beyfendi, evi dağıtttı herşeyi fırlattı bana küfürler etti , bu evden beni kovdu , sinir krizi geçirdi . Akşam zaten otobüsüm var , gitmiyorum izin kullanacağım dedim bağırdım ben de , küfürler ede ede gitti eşi yalvardı ağladı çok korktu …
Çıkıp gittiler sinir krizi geçirerek gitti
Gerizekalı Bi de üste çıkmış. Yerinde olsam Bi daha aslaa görüşmem silerim. Ben karısına acıdım ablasına bunu yapan eninde sonunda karısına şiddet uygular. Malesef erkek çocuğu diye pohpohlanarak şımartılarak büyütülmüş en büyük hata anne babalarda.

Nasul orda cocugunuza bagirirken sustunuz anlamadim aninda uyarip bagirmamasi gerektigini soylemeliydiniz o kim oluyor ki cocugun babasinin problemi ben olsam o anda mudahale ederdim hanim koyluluk yapmis aklinca cezalandiriyor cocugu
O an tepki versem de şuan verdiğinden farklı bir tepki vermezdi , bunu hissettiğim için belki de orda tepki vermedim

Gerizekalı Bi de üste çıkmış. Yerinde olsam Bi daha aslaa görüşmem silerim. Ben karısına acıdım ablasına bunu yapan eninde sonunda karısına şiddet uygular. Malesef erkek çocuğu diye pohpohlanarak şımartılarak büyütülmüş en büyük hata anne babalarda.
Evet karısına ben de acıdım çok naif bir kız ,
Üzgünüm böyle olsun istemedim ama konuşmanın bu kadar şiddete döneceğini aklımdan bile geçirmedim , oğlumun terbiyesine laf söylüyor , ben de ona derim terbiyesiz ahlaksız diye çıldırdı ama bunu yapacağı aklımdan bile geçmedi

Bence ilk olaydaki tepkiden belli böyle olduğu. Bu dayıyı böyle şımartmışlar büyütürken, konu sahibini de ezmişler, sonuç bu.
Evet öyle doğru Teşhis
Şuan da da dedim zaten seni tepemize çıkardık diye , tek kardeş tek dayı bilmem ne dedim
Ben de kendimce aman iyi olalım modundayım , anneliğime oğluma laf söylüyorlar , ne emeklerle tek başıma çalışıp çocuk bakıyorum tek im , adam olan biraz çocukla ilgilenir , bu çocuğuna sahip çık diyor bana bağıra bağıra , senden akıllı senden terbiyeli benim oğlum dedim

Evet öyle doğru Teşhis
Şuan da da dedim zaten seni tepemize çıkardık diye , tek kardeş tek dayı bilmem ne dedim
Ben de kendimce aman iyi olalım modundayım , anneliğime oğluma laf söylüyorlar , ne emeklerle tek başıma çalışıp çocuk bakıyorum tek im , adam olan biraz çocukla ilgilenir , bu çocuğuna sahip çık diyor bana bağıra bağıra , senden akıllı senden terbiyeli benim oğlum dedim
Bir tanıdığım var, kızkardeşi boşandığı için maddi yardım bile yapıyor kadına. Normal kardeşler tek başına çocuk büyüten kardeşine böyle davranmaz.

Böyle gerizekilailar
Kendi çocukları olduğunda taparlar. Zorba da olur cocuklari genelde. Asla suçlu görmezler çocuklarını. Pislik işte.
Orası babanızın eviyse " sen git burası babamın evi " deseydiniz.
Gittiler zaten sktr olup gidecekmişim bir de , nesne anneme anlatıyormuşum , anneme ben derdimi anlattım diyelim , o annemin gördüğü manzara yı annem unutur mu ? Ortalık sarma duman sofra yı yere fırlattı parça parça , tavayı yere fırlattı eğdi , bir sürü şey , direk bana vurmadı ama çok zor tuttu kendini , ahlaksız dedim diye delirid

Bir tanıdığım var, kızkardeşi boşandığı için maddi yardım bile yapıyor kadına. Normal kardeşler tek başına çocuk büyüten kardeşine böyle davranmaz.
Yok maddi yardım falan istemem , durumum iyi şükür , çocuğuna iyi davrnamam değer vermem değişik geliyor buna , yediremiyor

Gittiler zaten sktr olup gidecekmişim bir de , nesne anneme anlatıyormuşum , anneme ben derdimi anlattım diyelim , o annemin gördüğü manzara yı annem unutur mu ? Ortalık sarma duman sofra yı yere fırlattı parça parça , tavayı yere fırlattı eğdi , bir sürü şey , direk bana vurmadı ama çok zor tuttu kendini , ahlaksız dedim diye delirid
Anneme anlatmayıp sari çizmeli memet agaya mi anlaticam ?

Pislik işte.

Evet karısına ben de acıdım çok naif bir kız ,
Üzgünüm böyle olsun istemedim ama konuşmanın bu kadar şiddete döneceğini aklımdan bile geçirmedim , oğlumun terbiyesine laf söylüyor , ben de ona derim terbiyesiz ahlaksız diye çıldırdı ama bunu yapacağı aklımdan bile geçmedi
3 yaşındaki çocuk senden akıllı terbiyeli deseydin. Önünde kötü bi örnek var. Annenin yaptığı hataları yapma. Biz erkek çocuklarımızı güzel yetiştirelim ki elin kızına bela olmasınlar. Malesef böyle kız kardeşle yetişen erkek çocuklarının Bi kısmı böyle oluyor. Tek kıymetli kendisi herşey ona mübah😑

Siz çok çok iyi konuşmuş kendinizi çocuğunuzu ezdirmemişsiniz sindiremiyor bu kadar güçlü olmanızı
Evet konuştum hiç susmadım ama bir yerde keşke sussamıydım dedim çünkü o dozunu sürekli artırdı , gereken herşeyi söyledim ama aşırı tepkili ve yüksek bir olay yaşandı

3 yaşındaki çocuk senden akıllı terbiyeli deseydin. Önünde kötü bi örnek var. Annenin yaptığı hataları yapma. Biz erkek çocuklarımızı güzel yetiştirelim ki elin kızına bela olmasınlar. Malesef böyle kız kardeşle yetişen erkek çocuklarının Bi kısmı böyle oluyor. Tek kıymetli kendisi herşey ona mübah😑
Dedim benim oğlum senden terbiyeli ahlaksız dedim , çocuğuna sahip çıkacaksın diye çıldırıuro , neyine diyorum , ne yapmış diyorum , dur deyince duracak diyor , hangisi duruurı söyle dedim hangisi dur deyince duruyor dedim , ayağa kalkıp üsütme yürüyor , hadsiz sen kimsin deidm , deyince daha mı iyi oluyor bilemem, bi yerden aonra susup ortamı terk etsem olurmuş diye düşünüyorum , onun saçma hareketlerine maruz kalmamak adına

Dedim benim oğlum senden terbiyeli ahlaksız dedim , çocuğuna sahip çıkacaksın diye çıldırıuro , neyine diyorum , ne yapmış diyorum , dur deyince duracak diyor , hangisi duruurı söyle dedim hangisi dur deyince duruyor dedim , ayağa kalkıp üsütme yürüyor , hadsiz sen kimsin deidm , deyince daha mı iyi oluyor bilemem, bi yerden aonra susup ortamı terk etsem olurmuş diye düşünüyorum , onun saçma hareketlerine maruz kalmamak adına
Yoo iyi yapmışsın kendince sizi sahipsiz sanmış salak. Ben çok sinir oldum ya. Daha da yüzüne bakma. Olmaz olsun öyle kardeş.

Back