Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaaaaa E Elif_Eylul kaptanım beni yoksun koymaaa
kaptan bizi discoya götür
kaptan bizi emojilerinel boğğğğ :confused: :KK71: :KK9: :confused: :KK71: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK71: :KK71: :KK71: :confused: :confused: :confused: :rolleyes: :rolleyes: :confused: :confused: :confused: :KK71: :KK71:
t15184.gif

Biri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık🙄
Ayy canım kurutma makinesini çooook tavsiye ederim elim kolum oldu çocukların alerjisi var diye aldım ama çamaşır dersinden de kurtuldum

Ay valla der. Gunde 10 kere degisiyoz. Sacları kivircik. Benn tariyorum topluyorum yarim saat sonra gör sokak cocugu gibi geziyor evde deli oluyorum 🤣🤣
Kıvıycııkk mıı ay ne tatlı olur o da hee 😂😂😂

Hahah şimdi ki konu hele çıldırmaklık adam hala rol kesiyor duruşlar tipler
Ay senin oyunculuğunu millet napsin ya hırsızlık yapmış hala benim kariyerim bitti diyor🤣 len senin şerefin yok karakterin yok ne kariyeri :ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:

Valla aklima gelmiyor degil ama rakamlar asiri ucuk. Gecen yil deepfreze alcaktim kalmisti. Simdi en kötüsü 10 lira valla
geçen sene almadıgım herseye bu sene bi daha pişman oluyorum alamıyorum hiçde alamayacagım galiba ....

Ben kurban bayramında mecburi aldım 5 bine Beko 😄
Valla keske bende alsaymisim. Gecen yila kadarkiz besikte yatiyirdu. Artik yeter diyip oda aldik. Oyle olunca kalmisti. Bilsem boyle olacağını acimazdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X