- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.821
Daha nasıl genisletsintamam diğerini atma bir de repertuarını genişlet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha nasıl genisletsintamam diğerini atma bir de repertuarını genişlet
Başka şeyler varda olmaz yavvtamam diğerini atma bir de repertuarını genişlet
Digeri daha guzeldi yatamam diğerini atma bir de repertuarını genişlet
Digeri daha guzeldi ya
Yaaa bizde de tam tersi ben izliyorum annem izlemiyor izleyemiyorum o yuzdenKiz izleme bosver. Insanin psikolojisini bozuyor. Gecen hafta annem bendeydi
Izliyordu. Bunalima girdim resmen
Bence deDigeri daha guzeldi ya
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım ihmal etme doktor işlerini
Annem izliyor bana anlatıyor ben Fransız dinliyorum önceden bakiyordum şimdi izlemiyorum çokYaaa bizde de tam tersi ben izliyorum annem izlemiyor izleyemiyorum o yuzden
Ay en iyisi kiz bosverYaaa bizde de tam tersi ben izliyorum annem izlemiyor izleyemiyorum o yuzden
yaaa be yeni gördümmm bayıldımmmmmmm
Ama bu insanlar gerçek kırsak kesimler daha beterKiz izleme bosver. Insanin psikolojisini bozuyor. Gecen hafta annem bendeydi
Izliyordu. Bunalima girdim resmen
yaaa be yeni gördümmm bayıldımmmmmmm
Ne yazikki öyle. Bikac konuya denk geldim. Aklim hafsalim almadi yani. Kaldıramıyorum ben ya. O yuzdenhic acmam tv yiAma bu insanlar gerçek kırsak kesimler daha beter
Daha dur bu ne kiyaaa be yeni gördümmm bayıldımmmmmmm
allah kabul etsin kaptancıgımmmm edeplice oturacamOruçluyum orucumu bozdurmayın hele
Güle güle kullanHerkese günaydın kalkali saatler oldu ama ancak girebildim. Yine geçmiş yapamicam 20 sayfadan fazla var bugün akıllı saatim geliyor heyecanlıyım
Hahah şimdi ki konu hele çıldırmaklık adam hala rol kesiyor duruşlar tiplerBende boğasım geliyor
sagolallah kabul etsin kaptancıgımmmm edeplice oturacam Eki Görüntüle 3177250
Ezel bayraktarHahah şimdi ki konu hele çıldırmaklık adam hala rol kesiyor duruşlar tipler
Var böyle olanlar ne kadar garipsesek de maalesefAnnem izliyor bana anlatıyor ben Fransız dinliyorum önceden bakiyordum şimdi izlemiyorum çok