- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.001
Yani olmas kiDoğum gününde serum takmayan da ne bilimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani olmas kiDoğum gününde serum takmayan da ne bilimmm
Benim ev 2aydır tadilatta oyuzden hic gelemediAnldm kadarıyla annen doğum gününü bahane ederek gelcek sana normal zamanda gelemiyor mu
Ne oldu kız
Gerçekten ben orda hata yapıyorum sanırım bende öyle yapayım yeşilliği dograyayim dursun legende yıka doğra zor geliyo banaBak ben pazartesi pazardan yesillik alinca ilk yarısını suya basar yıkar dograr bir legene sadece sogan haric doğrarim kapatirim,3gün gider o bana
Yicegim zaman domates salata ne istiyosan dogra limonla yağla
Sen burda hata ediyosun,nerde,ne zaman ne yencegini kararlaştıramiyosun
Oooo tebrikişşş mayişşş tebrikişşşş ahhahaa
Yıka güzelce salata kurutucusunda kurut bi kabın altına peçete koy üstüne de yeşilliklerini koyGerçekten ben orda hata yapıyorum sanırım bende öyle yapayım yeşilliği dograyayim dursun legende yıka doğra zor geliyo bana
Neden turp bölmüş turpa gemi hatalı
Yap kız dışı beyaz yeşilli içi pembe turp var ondan al çok güzel oAnam turp almıştım unutmıyım yarın yapmıyım
Bende nebilimDoğum gününde serum takmayan da ne bilimmm
Evet canim ovup kavanoza sirkeliyorumTuz limonla falan ovuyorsun di mi
Ana kandırdı biziOooo tebrikişşş mayişşş tebrikişşşş ahhahaa
Tamam kurutucu temin etmeliyim kuru olunca daha uzun gider tabiYıka güzelce salata kurutucusunda kurut bi kabın altına peçete koy üstüne de yeşilliklerini koy
Aaa evet manavda vardı ama almadım. Bir de çin turpu vardıYap kız dışı beyaz yeşilli içi pembe turp var ondan al çok güzel o
ÇakalAna kandırdı bizi
Uff dedim kesin yapamadım ama yapmışımAna kandırdı bizi
Aysenin dedigi turp acıda olmuyor normalde ben onu dilimleyip yag limon tuz ekleyipAaa evet manavda vardı ama almadım. Bir de çin turpu vardı
Gaz şişkinlik yapmaz mı cuma için yarın yapsamYap kız dışı beyaz yeşilli içi pembe turp var ondan al çok güzel o
Bizim aşçı da çok yapar, çok severim bendeAysenin dedigi turp acıda olmuyor normalde ben onu dilimleyip yag limon tuz ekleyip
Yemek yaninda ısırarak yiyorum
Onu görmedimAaa evet manavda vardı ama almadım. Bir de çin turpu vardı