Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canim gecmis olsun
Hemen neden rahim kanseri teshisi koydun
Araştırma yapınca hep o çıkıyor. Mantar enfeksiyonu da olabilir. En son gittiğimde şikayetimi anlattım. Muayene etmeden ilaç yazdı. Biraz rahatlattı şimdi tekrar aynı şey. Smear testi yaptırmak istiyorum artık ama korkuyorum da

Maşallah valla . Benim 2 sezaryen yaptım . Felaket bir sezaryen göbeğim var ...
Fast-food hiç tüketmiyorum.
Karbonhidrat tüketimim tahıl ürünleride diyetisyenle kontrol altında
Aslında onuda yiyesim yok 1 dilim olarak ekliyor .
Yada işte bulgur salata kısır bunlar 4 kaşık
Felan böyle yuvarlanıp gidiyoruz

Bende de hep ayni seyler var,kasıntı,mantar,ciddi derecede enfeksiyon,simir testi her kadinin yaptırmasi lazim,bende yaptırdım bisey cikmadi,sende yaptir rahatla
Ama bu teshisi kanser deyip kendinin moralini bozma

araştırmalara bakarsan şimdiye hepimizin ölmesi lazımdı internet sağlık konusunda tam bi çöplük

Günaydın hanımlar bugün diyetisyen günüm niye bilmiyorum hiç umudum yok
Hiç bu kadar zor gelmedi kilo vermek
Diyetisyende sonuç iyi çıkmazsa mide fesadı geçirene kadar yiyecem bugün
Herşey etkili kilo verme döneminde sen yine de yeme yap bir kahve iç. Kahve içen biri değilsen yeşilçay falan iç canım.

Günaydın canım bende de geçmeyen mantar vardı 5 sene önce de defisikligi yap farklı doktora git hemen öyle kötü seyler düşünme.

Bende de hep ayni seyler var,kasıntı,mantar,ciddi derecede enfeksiyon,simir testi her kadinin yaptırmasi lazim,bende yaptırdım bisey cikmadi,sende yaptir rahatla
Ama bu teshisi kanser deyip kendinin moralini bozma
Evet kaşıntı vs oluyor hep. Test regl döneminde mi yapıyor ?

Gecmiş olsun canım neden böyle bir teshis koydun Allah korusun agzımızdan cıkan seyler bizi bulmasın
Lekelenme baska seylerden olabilir

Günaydın canım bende de geçmeyen mantar vardı 5 sene önce de defisikligi yap farklı doktora git hemen öyle kötü seyler düşünme.
Aynen farklı doktora randevu aldım şimdi de regl dönemine denk geliyor. Regl olmak mı iyi olmamak mı muayene için

Evet kaşıntı vs oluyor hep. Test regl döneminde mi yapıyor ?
Smear de korkulacak birşey yok canım hic hissetmiyorsun bile mutlaka smear yaptır en iyi sonucu o söyler regl zamanı yapılmıyor

Günaydın hanımlar herkese mutlu sağlıklı güpgüzel günler diliyorum Rabbimden
E Elif_Eylul D _DeryaSultan_ M MissHayaLet 13.12.2022 menüsü
Sabah 1 sandiviç domatesli peynirli
öğle 1 tabak menemen 2 dilim ekmek
Akşam Patatesli ve ıspanaklı gözleme 1er dilim ayran
3 litreden fazla su içtim
1 saat yürüyüş yaptım

Afiyet olsun canım sırf karbon beslenmissin
Sandavic,ekmek,gozleme

Yapma canım pes etme bazen cok iyi gider bazen de tıkanırsın sakin ol o yuzden
Ya gerçekten bir fikir bir yardım ne bileyim şunu ye su hareketi yap söyle beslen yardım istiyorum evet çok kilom yok ama takıntı yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…