Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnnn. Konuyla alakasız ama galiba idrar yolu enfeksiyonu veya mantar var. Çok sık tekrarliyor. Bir ilaç yazıp gönderiyor doktorlar sonra yine oluyor geçmiyor. Şimdi de kahve rengi lekelenme olmuş. Korkuyorum rahim kanseri olacam diye Allah korusun. Soğan suyuna başlıyorum bugün. İnşallah iyi gelir
yumurtlama dönemin falan olabilir mi? yumurtlama döneminde de kahverengi leke oluyor

Ya gerçekten bir fikir bir yardım ne bileyim şunu ye su hareketi yap söyle beslen yardım istiyorum evet çok kilom yok ama takıntı yaptım
Takıntı yapınca da gitmiyor 😕 biraz sabret stres yapınca metabolizma kendini imha ediyor maalesef 😔

Yarın için sağlık ocağına randevu aldım. İdrar yolu enfeksiyonu mu var acaba diye. Belirtiler mantara daha yatkın ama bakalım. Kadın doğum randevuları hep regli donemime denk geliyor 2 hastane baktım. Artık yıl başından sonraya kaldı

benim de normalde olmazdı geçen ay oldu aşırı korktum. yumurtlama döneminde oluyormuş, sonradan rahatladım
Belki yumurtlama dönemidir daha 17 gün var ama. Genelde 14 gün kala oluyormuş yumurtlama. Onun dışında da akıntı ve kaşıntı oluyor

Yaptırayım ben de bakalım
Acıkcası zaten öyle senin dedigin seyler lekelenme falan yapmaz kahverengi eski kan demek senin dedigin seyler daha yogun ve kırmızı yeni kanama vs yapar o yuzden sanmıyorum maya91 maya91 dedigi gibi yumurtlamadır

Belki yumurtlama dönemidir daha 17 gün var ama. Genelde 14 gün kala oluyormuş yumurtlama. Onun dışında da akıntı ve kaşıntı oluyor
Yumurtlama kanaması daha önce gelip 1-2 gün sonra yumurtlama yapabilir takılma cok günlere

Acıkcası zaten öyle senin dedigin seyler lekelenme falan yapmaz kahverengi eski kan demek senin dedigin seyler daha yogun ve kırmızı yeni kanama vs yapar o yuzden sanmıyorum maya91 maya91 dedigi gibi yumurtlamadır
İnşallahh. Dünden beri uykum kaçtı çünkü. Hep oluyor bu şekilde hamilelikte de çok oldu ama hiç smear testi yapmadılar. Hep ilaç yazıp gönderdiler

İnşallahh. Dünden beri uykum kaçtı çünkü. Hep oluyor bu şekilde hamilelikte de çok oldu ama hiç smear testi yapmadılar. Hep ilaç yazıp gönderdiler
Yas kaynaklı yapmıyor bazı doktorlar ama sen bir yaptır icin rahat etsin baska doktora git gittigin yapmıyorsa

Evet kaşıntı vs oluyor hep. Test regl döneminde mi yapıyor ?
Endişelenme enfeksiyon ve mantar da lekelenme yapar randevunu al canım regl dönemine gelmesin smear da alır doktor zatem hiç bir belirti olmasa da 35 den sonra her 2 yolda bir yapılmalı

Yas kaynaklı yapmıyor bazı doktorlar ama sen bir yaptır icin rahat etsin baska doktora git gittigin yapmıyorsa
Aynen farklı doktara gidecem. Hamilelikte gittiğim doktorum mukemmeldi. Herkesle tek tek ilgilenir hal hatır sorar. Şikayeti dinler her hastasına smear yapalım ne olur ne olmaz derdi. Devlet Hastanesi'nde ama aşırı ilgili ve gereken her şeyi yapardı. Kıbrıs'a gitmiş maalesef. Diğerleri 2şer 3er içeri alıyor sana şunu yazalim bunu yazalım sen git sen gel şeklinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X