- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.461
Canim lekelenmenin başka anlamı oluyor Dr gidince güzelce muayene ol. Yine olmasında mesela kist olabilir yumurtlama günü olabilir ekfeksiyon bile olabilir.17 gün var regl olmama. Normalde olmaz bende ama bilemedim
Yaşım 28 belki o yüzden hiç yapmadılar ama şimdiki zamanda yaşa bakmıyor hastalıklar maalesef. Yarın sağlık ocağında tahlil yaptıracam bakalım. Yıl başından sonra da hastaneye giderimEndişelenme enfeksiyon ve mantar da lekelenme yapar randevunu al canım regl dönemine gelmesin smear da alır doktor zatem hiç bir belirti olmasa da 35 den sonra her 2 yolda bir yapılmalı
Hayırdır kahvaltı yapmadın mıAç kalmam lazım...
Neden....Aç kalmam lazım...
Hangi çocuklarÖyle yemeğine kadar dayanmam lazım. Çocuklqr bana zayıfla demeye başladı
Yarın sağlık ocağında tahlil vericem. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmazsa mantardir büyük ihtimalle. Kadın doğum da 2 hastane baktım hep dolu. Boş olan zaman da regli günüm oluyor. Yıl başından sonraya kaldı artıkCanim lekelenmenin başka anlamı oluyor Dr gidince güzelce muayene ol. Yine olmasında mesela kist olabilir yumurtlama günü olabilir ekfeksiyon bile olabilir.
Bende iciyom nevar
Hadi ya bilmiyorum ben sehir hastanelerine gitmiyorum yasadıklarımdan dolayı üniversite hastanesi tercih ediyorumAynen farklı doktara gidecem. Hamilelikte gittiğim doktorum mukemmeldi. Herkesle tek tek ilgilenir hal hatır sorar. Şikayeti dinler her hastasına smear yapalım ne olur ne olmaz derdi. Devlet Hastanesi'nde ama aşırı ilgili ve gereken her şeyi yapardı. Kıbrıs'a gitmiş maalesef. Diğerleri 2şer 3er içeri alıyor sana şunu yazalim bunu yazalım sen git sen gel şeklinde
24 yasındayım bende belirtim oldugu icin smear yapıldı seninde mantar varsa yapılması gerekirdi diye düşünüyorumYaşım 28 belki o yüzden hiç yapmadılar ama şimdiki zamanda yaşa bakmıyor hastalıklar maalesef. Yarın sağlık ocağında tahlil yaptıracam bakalım. Yıl başından sonra da hastaneye giderim
Tamam canım sen yine de aksatma.Yarın sağlık ocağında tahlil vericem. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmazsa mantardir büyük ihtimalle. Kadın doğum da 2 hastane baktım hep dolu. Boş olan zaman da regli günüm oluyor. Yıl başından sonraya kaldı artık
zayıfla mıı ?? kilon çok değil kiÖyle yemeğine kadar dayanmam lazım. Çocuklqr bana zayıfla demeye başladı
Afiyet olsunBende iciyom nevar
Afiyet olsun canım
Sen 24yasindamısınHadi ya bilmiyorum ben sehir hastanelerine gitmiyorum yasadıklarımdan dolayı üniversite hastanesi tercih ediyorum
24 yasındayım bende belirtim oldugu icin smear yapıldı seninde mantar varsa yapılması gerekirdi diye düşünüyorum
Öküz doyuran cinstenAfiyet olsun canımbardagın da cok güzeell masallah
Aa evet ondandır nete girip zaten ne yazsan kötü hastalık diyor hiç grip bakma bende ara kanama olmuştu iki kez nasıl sıkıntı ettimYaşım 28 belki o yüzden hiç yapmadılar ama şimdiki zamanda yaşa bakmıyor hastalıklar maalesef. Yarın sağlık ocağında tahlil yaptıracam bakalım. Yıl başından sonra da hastaneye giderim
Evet bayan her zaman doğru yaziyoreAfiyet olsun canımbardagın da cok güzeell masallah