- 9 Ağustos 2016
- 6.537
- 21.372
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.441
yumurtlama dönemin falan olabilir mi? yumurtlama döneminde de kahverengi leke oluyorGünaydınnnn. Konuyla alakasız ama galiba idrar yolu enfeksiyonu veya mantar var. Çok sık tekrarliyor. Bir ilaç yazıp gönderiyor doktorlar sonra yine oluyor geçmiyor. Şimdi de kahve rengi lekelenme olmuş. Korkuyorum rahim kanseri olacam diye Allah korusun. Soğan suyuna başlıyorum bugün. İnşallah iyi gelir
1 haftada cıktı benim 1 hafta 10 gün icinde cıkıyor genellikleSonuç hemen çıkıyor mu
Herşey etkili kilo verme döneminde sen yine de yeme yap bir kahve iç. Kahve içen biri değilsen yeşilçay falan iç canım.
Tamamdır10gun icinde mesaj geliyor
Takıntı yapınca da gitmiyorYa gerçekten bir fikir bir yardım ne bileyim şunu ye su hareketi yap söyle beslen yardım istiyorum evet çok kilom yok ama takıntı yaptım
PekiGitmedi ki duraklasin listelerimi gördünüz kilo vermek gerekiyor
17 gün var regl olmama. Normalde olmaz bende ama bilemedimyumurtlama dönemin falan olabilir mi? yumurtlama döneminde de kahverengi leke oluyor
Yaptırayım ben de bakalım1 haftada cıktı benim 1 hafta 10 gün icinde cıkıyor genellikle
benim de normalde olmazdı geçen ay oldu aşırı korktum. yumurtlama döneminde oluyormuş, sonradan rahatladım17 gün var regl olmama. Normalde olmaz bende ama bilemedim
Belki yumurtlama dönemidir daha 17 gün var ama. Genelde 14 gün kala oluyormuş yumurtlama. Onun dışında da akıntı ve kaşıntı oluyorbenim de normalde olmazdı geçen ay oldu aşırı korktum. yumurtlama döneminde oluyormuş, sonradan rahatladım
Acıkcası zaten öyle senin dedigin seyler lekelenme falan yapmaz kahverengi eski kan demek senin dedigin seyler daha yogun ve kırmızı yeni kanama vs yapar o yuzden sanmıyorumYaptırayım ben de bakalım
Yumurtlama kanaması daha önce gelip 1-2 gün sonra yumurtlama yapabilir takılma cok günlereBelki yumurtlama dönemidir daha 17 gün var ama. Genelde 14 gün kala oluyormuş yumurtlama. Onun dışında da akıntı ve kaşıntı oluyor
İnşallahh. Dünden beri uykum kaçtı çünkü. Hep oluyor bu şekilde hamilelikte de çok oldu ama hiç smear testi yapmadılar. Hep ilaç yazıp gönderdilerAcıkcası zaten öyle senin dedigin seyler lekelenme falan yapmaz kahverengi eski kan demek senin dedigin seyler daha yogun ve kırmızı yeni kanama vs yapar o yuzden sanmıyorummaya91 dedigi gibi yumurtlamadır
Yumurtlama kanaması daha önce gelip 1-2 gün sonra yumurtlama yapabilir takılma cok günlere
Yas kaynaklı yapmıyor bazı doktorlar ama sen bir yaptır icin rahat etsin baska doktora git gittigin yapmıyorsaİnşallahh. Dünden beri uykum kaçtı çünkü. Hep oluyor bu şekilde hamilelikte de çok oldu ama hiç smear testi yapmadılar. Hep ilaç yazıp gönderdiler
Endişelenme enfeksiyon ve mantar da lekelenme yapar randevunu al canım regl dönemine gelmesin smear da alır doktor zatem hiç bir belirti olmasa da 35 den sonra her 2 yolda bir yapılmalıEvet kaşıntı vs oluyor hep. Test regl döneminde mi yapıyor ?
Aynen farklı doktara gidecem. Hamilelikte gittiğim doktorum mukemmeldi. Herkesle tek tek ilgilenir hal hatır sorar. Şikayeti dinler her hastasına smear yapalım ne olur ne olmaz derdi. Devlet Hastanesi'nde ama aşırı ilgili ve gereken her şeyi yapardı. Kıbrıs'a gitmiş maalesef. Diğerleri 2şer 3er içeri alıyor sana şunu yazalim bunu yazalım sen git sen gel şeklindeYas kaynaklı yapmıyor bazı doktorlar ama sen bir yaptır icin rahat etsin baska doktora git gittigin yapmıyorsa