- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.401
Kızım almıştı çok seviyorumbardak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım almıştı çok seviyorumbardak
eveet çook güzelKızım almıştı çok seviyorum
benim 348 adım ama hastaneye gidip gelcem o zaman gör bir deBurada tık tık yazarken 3000 adımı geçmişim he :)))) gidiyim de konsantre olayım adımlar bitsin spor yapacam daha görüşürüz kızlar
Dün zor tuttum kendimi bugün patlıycam baktım ne yapabilirim diye bu geldi aklıma yoksa şekersiz beslenme falan dinlemiycektimBende aynıyım sabah bal yiyerek attım hevesimi bende
Tut kendini tutDün zor tuttum kendimi bugün patlıycam baktım ne yapabilirim diye bu geldi aklıma yoksa şekersiz beslenme falan dinlemiycektim
Ben üstü takmıyorum salla falan kapanıyor etek giyince basenler fıs direkEn rahat ettiğim etek kalem etek mis gibi yakışıyo :)))) bana da üstten çare lazım kız hgkfkskfhdmrjrjfkdjfhflekrhr
Valla zorda olsa tutuyomTut kendini tut
Cok fazla değil mi ya Allah korusunbu saatte 3 kahve oldu elim ayagım titiriyor resmen misafir geldi üst üste içmesen ayıp oluyor.....
ne alerjik grubuz herşeye herkese alerjimiz var ona göre
kız sende kendine bi bitki çaya falan yap, öyle eşlik etbu saatte 3 kahve oldu elim ayagım titiriyor resmen misafir geldi üst üste içmesen ayıp oluyor.....
İçiyormuş gibi yap bitirmene gerek var mı çok içme canımbu saatte 3 kahve oldu elim ayagım titiriyor resmen misafir geldi üst üste içmesen ayıp oluyor.....
Yapma canım pes etme bazen cok iyi gider bazen de tıkanırsın sakin ol o yuzdenGünaydın hanımlar bugün diyetisyen günüm niye bilmiyorum hiç umudum yok
Hiç bu kadar zor gelmedi kilo vermek
Diyetisyende sonuç iyi çıkmazsa mide fesadı geçirene kadar yiyecem bugün
Günaydın canımalarm çalmadı bi uyandım 9,30 kızlar okula gidemedi
Yarım saat sürüyor fizik hareketleri onları yapıyorum
Günaydın canımGünaydın hanımlar bugün diyetisyen günüm niye bilmiyorum hiç umudum yok
Hiç bu kadar zor gelmedi kilo vermek
Diyetisyende sonuç iyi çıkmazsa mide fesadı geçirene kadar yiyecem bugün
Günaydın canim gecmis olsunGünaydınnnn. Konuyla alakasız ama galiba idrar yolu enfeksiyonu veya mantar var. Çok sık tekrarliyor. Bir ilaç yazıp gönderiyor doktorlar sonra yine oluyor geçmiyor. Şimdi de kahve rengi lekelenme olmuş. Korkuyorum rahim kanseri olacam diye Allah korusun. Soğan suyuna başlıyorum bugün. İnşallah iyi gelir