- 9 Ağustos 2016
- 6.537
- 21.373
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.321
sağol canım allahtan benim öyle ileri derece bişey değilÇok geçmiş olsun valla zor alerji durumu oğlumdan biliyorum fena bişey.
sağol canımm
Valaaa taaa kendisi subatta agır korona atlattım ben 1 ay yattım 5-6 gün esim baktı atesli fena birşeydi tat koku gitti kokum hala net gelmedivallah şu koronadan sonra kimse iflah olmadı. Herkeste bişey var, en olmayan da bile illah bi halsizlik var
Çok şükür valla olmasınsağol canım allahtan benim öyle ileri derece bişey değil
sağol canımm
haydaa, ben oldum ama hissetmemiştim hiç sadece koku gitti bende 2 gün sonra geri gelmişti. bi de mutasyonlu gelip buldu beni 21 gün karantinaValaaa taaa kendisi subatta agır korona atlattım ben 1 ay yattım 5-6 gün esim baktı atesli fena birşeydi tat koku gitti kokum hala net gelmedi
Ondan beri de Sürünüyorum koronadan 1 ay sonra enfeksiyon gecirdim crp değerim yüksekti 3 ay sonra falan siğil cıkardım
GünaydınGünaydınnnnnnn
Bence Bu sene bu döngüyü kıracaksın.3 senedir kaçıyorum ben sorunları görmezden gelmek daha kolay gerçektenboşver bacum
Peki bubenim göbeğim yok bir kereeee
Daha yeni benim ki9 ay sarı yeşil ben çektim onu
Seninki idrardami çıkıyor
Benim varbenim göbeğim yok bir kereeee
Oohh ohh iyi yatırmıs ne güzelhaydaa, ben oldum ama hissetmemiştim hiç sadece koku gitti bende 2 gün sonra geri gelmişti. bi de mutasyonlu gelip buldu beni 21 gün karantina
Benim gebelikte her ay yokladı yokladı gittiDaha yeni benim kiatlatırım ben onu bol suyla kronik benim her sene bir defa vurur
Ona birşey diyemicimPeki bu
Kısmet bakıcaz artıkBence Bu sene bu döngüyü kıracaksın.
Kaçma. Üstüne git.Kurtul
Akıntım falan yok benim zaten hic bir belirtim yoktu agrıyla gittimBenim gebelikte her ay yokladı yokladı gitti
O pislik sarı yeşil akintida şimdi yok
İçim temizlendi sanırım
Bakmak yok olmak var Yeni sloganımızKısmet bakıcaz artık
Bosver benim hic gitmeyecek bir yer var göbek gider bir sekildeBenim varkeşke benim de olmasa
Maydonoz suyu temizler kuzum limonlu mis gibi içAkıntım falan yok benim zaten hic bir belirtim yoktu agrıyla gittim
Neresi gitmiyor senin basenmiBosver benim hic gitmeyecek bir yer var göbek gider bir sekilde
NeresiBosver benim hic gitmeyecek bir yer var göbek gider bir sekilde