- 9 Ağustos 2016
- 6.537
- 21.372
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.361
bende de popo var arkaya doğruu, ne pantolon alsam beli bosbolHic bilmiyorum icemem
Popo yok kız bende basen baldır var popom yok benimde kaldırmam lazım
Squattan başka çaren yok . Squat ve çeşitleri ağırlıklı ağırlıksız. Her türlü. Bacaklar baldırlar inveliyor bazenler eriyor popo şekle giriyorHic bilmiyorum icemem
Popo yok kız bende basen baldır var popom yok benimde kaldırmam lazım
O ne kızSalsa korse giy spor yaparken kuzum
Benim hafif kalkık artık popo şekil aldı çıkarıncada kalıcı oldu yanipopom var artık
52 kiloya düşünce kalırmı onu bilmiyorum
Spor yaparak düşersen kalır :)))Salsa korse giy spor yaparken kuzum
Benim hafif kalkık artık popo şekil aldı çıkarıncada kalıcı oldu yanipopom var artık
52 kiloya düşünce kalırmı onu bilmiyorum
Benimde basenden dar geliyor aldıklarım üst bedenimle alt beden tutmuyorbende de popo var arkaya doğruu, ne pantolon alsam beli bosbol
Yooo bildiğin paçalı donPopo sallayan korse
Dizlerim cat cut ediyor onu yaparken geberiyorumSquattan başka çaren yok . Squat ve çeşitleri ağırlıklı ağırlıksız. Her türlü. Bacaklar baldırlar inveliyor bazenler eriyor popo şekle giriyor
Sporum 45 dk yürüyüşSpor yaparak düşersen kalır :)))
parkta baktıgım kedilerden biri doğurmuştu yavru raylara düşmüş onu kurtarma çalışması yaptım. kurtardım annesinin yanına koydum karşılıklı redde geçtilerKim yolladı yakedin mi var
Popo sallayan korse
Tövbe tövbe tövbe tövbePaçalı donun korselisi
Yumuşak
Yooo bildiğin paçalı don
Sadece karın kısmı korse gibi ama yumuşak sıkmıyor
Yaaaaparkta baktıgım kedilerden biri doğurmuştu yavru raylara düşmüş onu kurtarma çalışması yaptım. kurtardım annesinin yanına koydum karşılıklı redde geçtilerbende mecbur eve aldım. Sahiplendirdim ama sahibi alana kadar 3 ay bende kaldı
Takılıyorum beTövbe tövbe tövbe tövbe
İlk başlarda benim de ediyordu . Zamanla açılıyor set set yap ve zamanla artır set sayısınıDizlerim cat cut ediyor onu yaparken geberiyorum
Ne güzel işte oturduğun yerden popo şekillenmiş ,1 ayda cidden toparladidedim kalıcı olmaz
Şaşırttı
1 ay daha giyimTövbe tövbe tövbe tövbe
Öyle değil :))) fitness olarak. Ama önce bekle dikişler patlamasın sonraSporum 45 dk yürüyüş