- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.341
Bak noktani buldumOna birşey diyemicim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak noktani buldumOna birşey diyemicim
Aslında popo güzel birşeyPeki bu
Bencede popo için özellikle çalışıyorum ben azcık şekil alsın diye :))))Aslında popo güzel birşey
Basen yoksa
Benden verim sana bedavaBencede popo için özellikle çalışıyorum ben azcık şekil alsın diye :))))
Bende zayıflarken popo kalkık olsun diye salsa korse giyiyorum yürüyüşte benimkide yayık zayıf olunca hiç güzel durmuyor .Bencede popo için özellikle çalışıyorum ben azcık şekil alsın diye :))))
hahah eve pc yollamışlardı bir de evde deli bir kedi vardı gelip kucağıma uyuyordu uyanıp kaleme falan saldırıyordu 21 gündü ama 14 e düşürdüler sonradanOohh ohh iyi yatırmıs ne güzel dinlenmişsindir güzelce
hangisine gidiyorsunCanım eşim dedi ki ; seni sosyete pazarına götüreyim hemen iyileşti başım
Gece deseydi hiç ağrıyla uyanmazdım
Banada don alsana ordanCanım eşim dedi ki ; seni sosyete pazarına götüreyim hemen iyileşti başım
Ne Alcan yine sosyetedenCanım eşim dedi ki ; seni sosyete pazarına götüreyim hemen iyileşti başım
paçalı mıBanada don alsana ordan
Hic bilmiyorum icememMaydonoz suyu temizler kuzum limonlu mis gibi iç
Neresi gitmiyor senin basenmi
Popo yok kız bende basen baldır var popom yok benimde kaldırmam lazımNeresi
Yarebbel aleminCanım eşim dedi ki ; seni sosyete pazarına götüreyim hemen iyileşti başım
Evet çiçekli olanlardanpaçalı mı
Çiçeklipaçalı mı
Kaslı olan kısımlardan alabilirimBenden verim sana bedava
Bak noktani buldum
Kim yolladı ya kedin mi varhahah eve pc yollamışlardı bir de evde deli bir kedi vardı gelip kucağıma uyuyordu uyanıp kaleme falan saldırıyordu 21 gündü ama 14 e düşürdüler sonradan
Salsa korse giy spor yaparken kuzumHic bilmiyorum icemem
Popo yok kız bende basen baldır var popom yok benimde kaldırmam lazım