- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.301
Poncik sana ne oldu tek tek dökülüyoruz hayırlara vesile olsunSagol kuzum sana da gecmiş olsun
Bir hastalıktır gidiyor herkes de acil tıkıs tıkıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Poncik sana ne oldu tek tek dökülüyoruz hayırlara vesile olsunSagol kuzum sana da gecmiş olsun
Evet aka bokane alerjik grubuz herşeye herkese alerjimiz var ona göre
Bizim klasik kahvaltısından mesela
Poncikmi hee doğru poncik gibi olduPoncik sana ne oldu tek tek dökülüyoruz hayırlara vesile olsun
Yok cnm alerjikmiş gıcık gibi tutuyor tahlillerde alerjim yüksek çıktı
Bi de mağazalarda kıyafet tozu öksürük yapıyor
Hamileyken çıktı miss gibi 2-3 ay önce tekrar verdim yine yüksekti
Saol canım
Çok geçmiş olsun valla zor alerji durumu oğlumdan biliyorum fena bişey.benim de alerji testlerimde toza ve polene çıktı.
Afiyet olsun10 numara kahvaltımı yaptım
Yok aman istemem . Önce burun sonra kulak dediler istemiyorum ben ya burnumu mahfederlerseBence kaçma kuzum .
Ol kurtul hayırlısıyla.
Bak ne güzel hedef var aslında onun için değer.
Rahat rahat yüzersin zevk ala ala .
Çareside var hayırlısıyla kendine eziyet etme .
Gecmiş olsun olup kurtulsanaAslında geçici ama ben kaçıyorum tedaviden. Kulağımda sorun var su içerim sol kulağımdan. Dün maya91 ile de mevzusu açıldı konuştuk bunu . ameliyat dediler hemde 2 tane daha gitmem .
vallah şu koronadan sonra kimse iflah olmadı. Herkeste bişey var, en olmayan da bile illah bi halsizlik varSagol kuzum sana da gecmiş olsun
Sevimlilik babında şey ettirdim ben başkanımPoncikmi hee doğru poncik gibi oldu
Kız ben 1 aydır falan hastayım simdi de idrar yolu enfeksiyonuPoncik sana ne oldu tek tek dökülüyoruz hayırlara vesile olsun
3 senedir kaçıyorum ben sorunları görmezden gelmek daha kolay gerçekten boşver bacumGecmiş olsun olup kurtulsana
en çok bokaEvet aka boka
Gobegimi löplöp poğca işteSevimlilik babında şey ettirdim ben başkanım
Poğaça demedim demem elim varmaz
Hehhehh abart 72.54 üm ben bi kere 2 kilo verdimPoncikmi hee doğru poncik gibi oldu
Sormaen çok boka
9 ay sarı yeşil ben çektim onuKız ben 1 aydır falan hastayım simdi de idrar yolu enfeksiyonu
Hehe bokHehhehh abart 72.54 üm ben bi kere 2 kilo verdim
Hassas noktamızGobegimi löplöp poğca işte