- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.281
Ben çok seviyorum suyu . Yüzme bilmiyorum ama denize giderim şu su köpükleri varya onlarla her yere gidebiliyorum derin yerlere :))) öğrenmeme engel olan bi problemim var . Yoksa onuda öğrenecemDikişler olmasa fitness reformer pilates
Kimse durduramaz beni
Ahmetide alistiririm
Yüzme severse beni çok mutlu eder hem kasları hem gelişimi için mükemmel
Dipnot ben sudan hiç hoşlanmam Yüzme felan
Ama kasları yormayan tek spor sırt kasları içinde mükemmel dik duruş için
Başı çekmek ne güzel halay başıMenuler nerde kızlar
Menü kontrolu cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b H a p p y ️ ️ ️ ️ ️ @sulisim ️ ️ ️ ️ ️ B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ @_CikiLeta ️ ️ ️ ️ ️ @klbk33 ️ ️ ️ ️ ️ @Sekerpareeee ️ ️ ️ ️ ️ @damlalar ️ ️ ️ ️ ️ @N E S L i ️ ️ ️ ️ ️ @dfn0714 ️ ️ ️ ️ ️ @kelebek19 ️ ️ ️ ️ ️ @annym ️ ️ ️ ️ ️ @Fatimatuz_Zehra ️ ️ ️ ️ ️ @Serenajp ️ ️ ️ ️ ️ maya91 ️ ️ ️ ️ ️ @adigenisse ️ ️ ️ ️ ️ @M_atruska ️ ️ ️ ️ ️ @Seraayms ️ ️ ️ ️ ️ @happiness s ️ ️ ️ ️ ️ @Lavinia_98 ️ ️ ️ ️ ️ @Gokyuzu_kadar ️ ️ ️ ️ ️ D _DeryaSultan_ ️ ️ ️ ️ ️ M MissHayaLet ️ ️ ️ ️ ️ M Mavi Menekse ️ ️ ️ ️ ️ @ntrabibl ️ ️ ️ @AsyaaAyazz ️ ️ @aazra ️ ️ @zeyneppk ️
Yok cnm alerjikmiş gıcık gibi tutuyor tahlillerde alerjim yüksek çıktıgeçmiş olsun sana da
geşmiş olsun
miden de gelebiliyor öksürük, arkadaşım öyleydi mide şurubu içince rahatlıyordu
geçmiş olsun ya
Ben annemin zoruyla öğrenmiştim. Halada zevk almamBen çok seviyorum suyu . Yüzme bilmiyorum ama denize giderim şu su köpükleri varya onlarla her yere gidebiliyorum derin yerlere :))) öğrenmeme engel olan bi problemim var . Yoksa onuda öğrenecem
Geçmiş olsun çikolatamYok cnm alerjikmiş gıcık gibi tutuyor tahlillerde alerjim yüksek çıktı
Bi de mağazalarda kıyafet tozu öksürük yapıyor
Hamileyken çıktı miss gibi 2-3 ay önce tekrar verdim yine yüksektiGeçmiş olsun çikolatam
Yenimi verdin testi
benim de alerji testlerimde toza ve polene çıktı.Yok cnm alerjikmiş gıcık gibi tutuyor tahlillerde alerjim yüksek çıktı
Bi de mağazalarda kıyafet tozu öksürük yapıyor
Aslında geçici ama ben kaçıyorum tedaviden. Kulağımda sorun var su içerim sol kulağımdan. DünBen annemin zoruyla öğrenmiştim. Halada zevk almam
Umarım oğlum benim gibi olmaz .
Hayırdır kuzum hayırlısıyla geçici olur her neyse o derdin Allahım şifa versin
Mevsim geçişi seni çarpıyordur hele baharbenim de alerji testlerimde toza ve polene çıktı.
Hastaydık beBen seni katlıcam
Benimkini hiç söylemeyim 20/20benim de alerji testlerimde toza ve polene çıktı.
Benimde yürürken akıyor bronşit vardı ondan oluyor ona bağlıyorum küçüklükten kalma yaniHamileyken çıktı miss gibi 2-3 ay önce tekrar verdim yine yüksekti
Saol canım
o mevsimler unutmazsam alerji ilacı içiyorum. Gözlerim burnum böyle aşırı derecede kaşınıyorMevsim geçişi seni çarpıyordur hele bahar
Sendede yok yok heee gecmis olsun benim gibi yaşlanmışsınAslında geçici ama ben kaçıyorum tedaviden. Kulağımda sorun var su içerim sol kulağımdan. Dünmaya91 ile de mevzusu açıldı konuştuk bunu . ameliyat dediler hemde 2 tane daha gitmem .
He kııız çürümüşüm diyorum kendime :))))Sendede yok yok heee gecmis olsun benim gibi yaşlanmışsın
Sagol kuzum sana da gecmiş olsungeçmiş olsun sana da
geşmiş olsun
miden de gelebiliyor öksürük, arkadaşım öyleydi mide şurubu içince rahatlıyordu
geçmiş olsun ya
Bence kaçma kuzum .Aslında geçici ama ben kaçıyorum tedaviden. Kulağımda sorun var su içerim sol kulağımdan. Dünmaya91 ile de mevzusu açıldı konuştuk bunu . ameliyat dediler hemde 2 tane daha gitmem .
ne alerjik grubuzBenimkini hiç söylemeyim 20/20
Yok kızarma canımBenimde yürürken akıyor bronşit vardı ondan oluyor ona bağlıyorum küçüklükten kalma yani
Senin polen alerjisi gibi nezle gibi kizariyormu burnun
Evetserpme mi