- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.361
Sen ilk nick degistir etrafin negatiflerle doluYa annem bile bana dert anlatıyo sanki ben ondan değilde o benden çıkyı tövbe tövbe
Bence de ya ben bunu en basından beri diyorum bu nickle olmaaazzzSen ilk nick degistir etrafin negatiflerle dolu
Ben bunların yüzünden psikiyatriye bile gittim diyorum bana birşey ankatmayın hasta oluyorum diye ama yokEvin hep böyle birisi vardır o da sen olmussun
Guzel bisey yapsin bak hepsi birden etrafindan yok oluyorlarBence de ya ben bunu en basından beri diyorum bu nickle olmaaazzz
Bence de ya ben bunu en basından beri diyorum bu nickle olmaaazzz
Ne yapamGuzel bisey yapsin bak hepsi birden etrafindan yok oluyorlar
Yorulmayan yorgunNe yapam
Nebilim güzel seyler olsunNe yapam
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10:30 2 yumu 2 dilim peynir dereotu biber salatalık 1 dilim kavun
14:00 4 yk yoğurt 10 fındık 3 bitter soda
17:00 6 yk kıyma bol salata
Şuan kayfe 2 sütlü çiko
Kız çamaşırlar yıpranır yırtılır 5 saat yıkamamı olurBenim pamuklular eko 5 saat civarı hayatta bekleyemem o kadar ben sabırsız biri olarak
Acma telefonlariniHep bir ağızdan s.... lar ağzıma kendileri rahatlar
Bugün daha elim kolum kalkıpta bir iş yapamadım
Bnce çok neşeli bi karaktersin ona uygun yap Ben ve keyfim nasılHep bir ağızdan s.... lar ağzıma kendileri rahatlar
Bugün daha elim kolum kalkıpta bir iş yapamadım
Ekstra pozitifNe yapam
Ben hep saat 8 9 gibi yikayip asıyorum ama cok uzun yikamadikKız çamaşırlar yıpranır yırtılır 5 saat yıkamamı olurya o ne diyor en uzun programdamı yıkayın diyo.benimkide öyle 5 saatmiş. Gece atıp yıkamak olur aslında.
5 saat mı o ne salça kaynatır gibiBenim pamuklular eko 5 saat civarı hayatta bekleyemem o kadar ben sabırsız biri olarak
Xl pozitifEkstra pozitif
Kıyma ve salata yerken bnmki diyor ki öyle çok salata zayıflatır mı sinirlendimAfiyet olsun canım