- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.341
Bugün hiç tadım tuzum yok üstelik çok huzursuzumG Gokyuzu_kadar gecmisten günümüze gelip 2gif paylasip birde menü ekleyip puf oluyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün hiç tadım tuzum yok üstelik çok huzursuzumG Gokyuzu_kadar gecmisten günümüze gelip 2gif paylasip birde menü ekleyip puf oluyosun
Benim makinemde yok sentetikler sanırım renklileri yıkadıkları o 2 bucuk saat falan arcelik de 4 saat4 saatlik programmı var hiç dikkat etmedim
Hayırdır inşallahBugün hiç tadım tuzum yok üstelik çok huzursuzum
Tedirginim huzursuzumBugün hiç tadım tuzum yok üstelik çok huzursuzum
Bugün hiç tadım tuzum yok üstelik çok huzursuzum
Hadiya gecmis olsunCanım sıkılıyo göğsümü bişey sıkıyo sanki
Sekmeden masallahBütün kırıklar bizde
Hayırdır inşallah
Bizimkiler ne bok olsa bana ulaştırıyorlar varya bütün enerjimi çekiyorlar offffTedirginim huzursuzum
Yanımda sen olmayınca
Noldu abla
SormaSekmeden masallah
Senden baska kimse yokmuBizimkiler ne bok olsa bana ulaştırıyorlar varya bütün enerjimi çekiyorlar offff
Kanepemden kalkarsam bakarım en uzun program ne kadar diyeBenim makinemde yok sentetikler sanırım renklileri yıkadıkları o 2 bucuk saat falan arcelik de 4 saat
Ooo gif paylaşmicaksansa durum vahimGşf de paylaşmaycam
Evin hep böyle birisi vardır o da sen olmussunYa annem bile bana dert anlatıyo sanki ben ondan değilde o benden çıkyı tövbe tövbe
Ablacım nasılsınSıkıldım iyice bana kimse bi sen nasılsın demiyo
Benim pamuklular eko 5 saat civarı hayatta bekleyemem o kadar ben sabırsız biri olarakKanepemden kalkarsam bakarım en uzun program ne kadar diye