- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.321
Balkonda takılıyorum iyiyim
Kız ciko profilim de birşey paylastım ona bak hele ne düşünüyon söyle bana
Aman yapma dinlen bugünBalkonda takılıyorum iyiyimbulasık vs hic bir iş yapmadım
Saldım zaten misafir gelirse boku yerimAman yapma dinlen bugün
Bugün bende yapmadım bişi
Kız ciko profilim de birşey paylastım ona bak hele ne düşünüyon söyle bana
Yav nasıl acmıyorgidip geldim insta yok bende açmıyor
Yok şifre istiyir ver şifreni açamYav nasıl acmıyortarayıcıdan acmıyor mu
Allah allah istememesi lazım yav üstüne tıklayınca burdan bile izleniyor direkYok şifre istiyir ver şifreni açam
Allah allah istememesi lazım yav üstüne tıklayınca burdan bile izleniyor direk
Bende hep kısada yıkarim nedense eşyalar pis olmadigi icinKız ciko profilim de birşey paylastım ona bak hele ne düşünüyon söyle bana
Instagram da bir video türedi işte camasır bulasık makinelerinin kısa programları daha fazla enerji tüketiyormus cevreye zarar veriyormus uzun programlar daha az enerji ile calısıyormusAnlatsana ne var videoda çatlarım
Bende hep kısada yıkarım günlük cıkarıyoruz zaten hem de 4 saat beklerken ölebilirimBende hep kısada yıkarim nedense eşyalar pis olmadigi icin
Günlükleri bende kısada yıkarımInstagram da bir video türedi işte camasır bulasık makinelerinin kısa programları daha fazla enerji tüketiyormus cevreye zarar veriyormus uzun programlar daha az enerji ile calısıyormus
Bende hep kısada yıkarım günlük cıkarıyoruz zaten hem de 4 saat beklerken ölebilirim
4 saatlik programmı varInstagram da bir video türedi işte camasır bulasık makinelerinin kısa programları daha fazla enerji tüketiyormus cevreye zarar veriyormus uzun programlar daha az enerji ile calısıyormus
Bende hep kısada yıkarım günlük cıkarıyoruz zaten hem de 4 saat beklerken ölebilirim