- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.381
Öyle yapmayı düşünüyorum telefonu kapatıyım 1 hafta diyorum kafam rahatlar belkiAcma telefonlarini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapmayı düşünüyorum telefonu kapatıyım 1 hafta diyorum kafam rahatlar belkiAcma telefonlarini
duymaKıyma ve salata yerken bnmki diyor ki öyle çok salata zayıflatır mı sinirlendim kendi 2 tabak pilav 1 ekmeğe yakın ekmek ana yemek yemiş bi de Bnm salatama laf ediyor
Engelle gitsin cidden bak insan evine huzurlu gelsede birileri tarafindan surekli moral bozuluyorsa kapat gitsinÖyle yapmayı düşünüyorum telefonu kapatıyım 1 hafta diyorum kafam rahatlar belki
Nasıl duymum yedipim bu salata mı gözüne geldi dedim sinirlendim bıraktım açım diye yedim sonra
Nedemek Deli deliyi kk de bulurmusKızlar hakkınızı helal edin kafanızı yordum
Engelle gitsin cidden bak insan evine huzurlu gelsede birileri tarafindan surekli moral bozuluyorsa kapat gitsin
İşte keşke düşünseAnnemin normal aradığı yetmezmiş gibi birde görüntülü arıyor bugün eşi evde müsaitmidir diye düşünmüyor
Düşünseler yapmazlarAnnemin normal aradığı yetmezmiş gibi birde görüntülü arıyor bugün eşi evde müsaitmidir diye düşünmüyor
Ben trende gidiyorumEeeee daha daha nasılsınız Bn geldim diye mi yok oldunuz
Kazasız belasız inşallahBen trende gidiyorum
Sagol canimKazasız belasız inşallah
Canım dinlememeye calıs cok zor ama konusmaBen bunların yüzünden psikiyatriye bile gittim diyorum bana birşey ankatmayın hasta oluyorum diye ama yok
Ay valaa yaa baslarım onların tasarrufunaKız çamaşırlar yıpranır yırtılır 5 saat yıkamamı olur ya o ne diyor en uzun programdamı yıkayın diyo.benimkide öyle 5 saatmiş. Gece atıp yıkamak olur aslında.
Ben aklıma ne zaman eserse o zaman yıkarım eger uyumayacaksam gece 10 dan sonra yıkarım elektrik birim fiyatı daha dusukBen hep saat 8 9 gibi yikayip asıyorum ama cok uzun yikamadik
Salcayı bile 5 saat kaynatıyoz mu be5 saat mı o ne salça kaynatır gibi
Onlar için fark etmiyor canım onların zamanı bol sabah görüntülü konuşsak akşam tekrar ariyorAnnemin normal aradığı yetmezmiş gibi birde görüntülü arıyor bugün eşi evde müsaitmidir diye düşünmüyor
Güle güleBen trende gidiyorum
Afiyet olsunÇay içmeye gidiyom kızlar görüşürüz
Güle güle