- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.401
Anliyorum canimAy inşallah kaptanımbeni anliyorsundur senin büyük kızda seni zorlamış.iste her çocuk farklı oluyor demek ki
HeheeeNeyse herkes uyumuş Öznur hariç
Bunlar erkenden uyuyor canım
Kız yok 11 de eve geldik bi buralara baktım hemen uyudum voleybol falan oynadık yorulmusumİşte sorun zaten orda yeni geldim yazıp doldurursunn dediydim uyumuşun
Hayırlı olsun proluk
İyiyiz canım serumlara antibiyotiklere devam ben zaten ayakta gecirdimGünaydın canım
Nasıl oldunuz
Günaydın canımGünaydın tünaydın
Allahım gülerek anlatiyor bende gülüyorumİyiyiz canım serumlara antibiyotiklere devam ben zaten ayakta gecirdimeşime diyorum acilde serum yerken yattigim iki saat yanıma kâr kaldı şimdide eşim ateslendi kızı seruma götürdü kendine de yaptır ilaç kartsinlar hoş emzirmiyorsun dedim yoksa bizim hastalık yigenden yengeye yengeden amcaya kahyadan usaga hesabı sürüp gidecek
Ynliz cocuk servisi hep öksürük ve ateş çok çok dikkat edin dicem ama biz ettik de noldu
Eeee napayım kuzuAllahım gülerek anlatiyor bende gülüyorum
Geçmiş olsun bu arada ya canları sağ olsun da diğer şeyler önemsizKolay kızmam işte dediğin gibi bebek daha.bazen sabrımız taşıyor işte.sagol canım benim
Anliyorum canim
Ben 2kere koltuklarimi degistirdim
Sağol canım benimGeçmiş olsun bu arada ya canları sağ olsun da diğer şeyler önemsiz
Herzaman burdayım,burdayıźyalniz olmadığımı bilmek
Sağol canım benimkesinlikle öyle
Kocası ile temizlik peşine düştü
Koca ile temizlik keyfisiiiKocası ile temizlik peşine düştü
Bunu hemen paylaşman lazim ayse koşKoca ile temizlik keyfisiii
Ooo randevuylami çalişıyoreMillet kocası ile kahve keyfisi yapar biz temizlik keyfisiBen de Haftaya cmts camları sildireceğim randevu aldım kendilerinden.
Toz bezinin bir tarafından hatun kişisi, diğer tarafından er kişisi tutan foto araya kalp emojisiBunu hemen paylaşman lazim ayse koş