Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim büyuk kızim 9yasina kadar altina işedi🙄
Bu cidden zor bir durum,cocuk hazir hissettiginde baslanmali,ama bazi cocuklar bağlasan hayir demez,bazilarida rahatsiz olur,kücük kızı ramazan oncesi biraktirdim,kardesiminkinle inat edip 2side birakti hayir ben once çişimi yapcam digeri ben yapcam diye diye bez bitti bizde,ama bunda zorlanmadim MaşaAllah
Haklısın kaptancım çocuk hazır olmalı yoksa travma yaratıyoruz. Hem biz gözümüzde büyütüp çok stres yapıyoruz öyle olunca çocuğa da yansıyor bence bu tutum. 9 yaşa kadar da çok zor ya kıyamam. Kendi de üzülmüştür yavrum.

İşte çocuktan çocuğa değişiyor dediğin gibi. Bir de erkek çocuklarda daha geç açılmalı alt diye biliyorum.

Bülent hanım tarz degiştirmis🧟‍♀️
20220626_110823.jpg

Nacizane küçük bebeği olanlara tavsiyemdir. 1.5 yaşında çocuklar söylemeye hevesli oluyorlar. O zaman tuvalete götürmeye başlayın külot bez kullanın ama altını açmayın. Kakaya çişe alışıyorlar. 2 yaşında da çok kolay oluyor öyle olunca eğitim süreci. Büyük kızımda böyle yaptım. Şimdi küçüğüm söylemeye başladı. Götürüyorum kakayı tuvalete yapıyor bazen. Bazen tutturamıyoruz. Ama önemli değil. Önemli olan tuvalet olayına ısınması.
Canım benim oğlum biraz özel bir bebekti o yüzden bende tecrübeli olmayınca bazı şeyleri bilemedim tabi ki.sonra hastalıkları ameliyat şu bu derken 32 aylık oldu.ama kolayına geliyor beze yapmak onu anladım.
Eğer zor gelmicekse sana devam et çis kilodu yokmu canim 3 4 tane varsa sık degistirip yıkayip as
Abla zaten çiş kilodu beni kurtarıyor.daha giydirmeden yaptı o yüzden kızdım.cünkü çıkalı 2 dk olmamıştı.

Canım benim oğlum biraz özel bir bebekti o yüzden bende tecrübeli olmayınca bazı şeyleri bilemedim tabi ki.sonra hastalıkları ameliyat şu bu derken 32 aylık oldu.ama kolayına geliyor beze yapmak onu anladım.

Abla zaten çiş kilodu beni kurtarıyor.daha giydirmeden yaptı o yüzden kızdım.cünkü çıkalı 2 dk olmamıştı.
Rabbim sanada sabır versin kolay degil bir bakmişsın kışa kadar rahat etmissin

Canını sıkma inşallah öğrenir canım ya. Sen yine de kızma ne olacak daha bebek o ❤️ Bazen bizim inadımıza da yapıyorlar ki tam inatlaşma dönemi onun.

Rabbim sanada sabır versin kolay degil bir bakmişsın kışa kadar rahat etmissin
Ay inşallah kaptanım 💜 beni anliyorsundur senin büyük kızda seni zorlamış.iste her çocuk farklı oluyor demek ki

Canını sıkma inşallah öğrenir canım ya. Sen yine de kızma ne olacak daha bebek o ❤️ Bazen bizim inadımıza da yapıyorlar ki tam inatlaşma dönemi onun.
Kolay kızmam işte dediğin gibi bebek daha.bazen sabrımız taşıyor işte.sagol canım benim 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X