Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın kaptancım çocuk hazır olmalı yoksa travma yaratıyoruz. Hem biz gözümüzde büyütüp çok stres yapıyoruz öyle olunca çocuğa da yansıyor bence bu tutum. 9 yaşa kadar da çok zor ya kıyamam. Kendi de üzülmüştür yavrum.

İşte çocuktan çocuğa değişiyor dediğin gibi. Bir de erkek çocuklarda daha geç açılmalı alt diye biliyorum.

Canım benim oğlum biraz özel bir bebekti o yüzden bende tecrübeli olmayınca bazı şeyleri bilemedim tabi ki.sonra hastalıkları ameliyat şu bu derken 32 aylık oldu.ama kolayına geliyor beze yapmak onu anladım.
Eğer zor gelmicekse sana devam et çis kilodu yokmu canim 3 4 tane varsa sık degistirip yıkayip as
Abla zaten çiş kilodu beni kurtarıyor.daha giydirmeden yaptı o yüzden kızdım.cünkü çıkalı 2 dk olmamıştı.

Rabbim sanada sabır versin kolay degil bir bakmişsın kışa kadar rahat etmissin

Canını sıkma inşallah öğrenir canım ya. Sen yine de kızma ne olacak daha bebek o Bazen bizim inadımıza da yapıyorlar ki tam inatlaşma dönemi onun.

Rabbim sanada sabır versin kolay degil bir bakmişsın kışa kadar rahat etmissin
Ay inşallah kaptanım beni anliyorsundur senin büyük kızda seni zorlamış.iste her çocuk farklı oluyor demek ki

Canını sıkma inşallah öğrenir canım ya. Sen yine de kızma ne olacak daha bebek o Bazen bizim inadımıza da yapıyorlar ki tam inatlaşma dönemi onun.
Kolay kızmam işte dediğin gibi bebek daha.bazen sabrımız taşıyor işte.sagol canım benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…