- 22 Şubat 2009
- 2.564
- 12.921
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.441
Efendim
Mıçarak gidiyor deseneBugün sabah tartıldım 73.200 idim bir kilo daha vermişim vermisimde şişliğin tamamen indi şimdi ne b.k yicem bilmem gene 71 i göremedimyarın zabaanan geldim babalara bugünün menüsünde paylasimmi şimdi E Elif_Eylul
Küstün mü kizzEfendim
Firuzeyi nasıl verim kaptanımEvetfirüzeyi verirsen belki barışırim
Afiyet olsun canımBu günkü menüm
Sabah iki dilim ekmek
Üç YK menemen
Bir salata
Üç dilim Çerkez peyniri
İki tatlı kaşığı çilek reçeli
Bir dilim helva
Bir tatlı kaşığı acika
Ara
Kara dut
Taze kuş üzümü
Akşam yani birazdan yiyecem
Pirinçli kabak yemeği
Bbir kase yoğurt
Yeşilçay
3 litre su olur yatana kadar
Ozaman bayFiruzeyi nasıl verim kaptanımo bana lazım ekmek kapım o benim
Kolajen her yaşta yardımcı olabilir. Ancak yaşlanma etkileri yaşamın ilerleyen dönemlerinde görülmeye başladığından, 20'li yaşların başından itibaren kolajen takviyesi yapılması önerilir.Kızlar 23 yaşında kollajen kullanımı doğru mudur
Vücuda herhangi bir zararı olmaz değil mi doktora danışmadan kullansakKolajen her yaşta yardımcı olabilir. Ancak yaşlanma etkileri yaşamın ilerleyen dönemlerinde görülmeye başladığından, 20'li yaşların başından itibaren kolajen takviyesi yapılması önerilir.
Bnce dr danışmalısın her yaş bünye için aynı olmazVücuda herhangi bir zararı olmaz değil mi doktora danışmadan kullansak
Ben vitamin ve agri kesici haric hicbir seyi doktor tavsiye etmeden kullanmam sana yarayan bana yaramazVücuda herhangi bir zararı olmaz değil mi doktora danışmadan kullansak
Bnce dr danışmalısın her yaş bünye için aynı olmaz
Ben vitamin ve agri kesici haric hicbir seyi doktor tavsiye etmeden kullanmam sana yarayan bana yaramaz
Senin en kısa zamanda doktora gitmen şart gecmis olsunPeki teşekkür ederim kızlar
Evet canım gidicem en yakın zamanda. Saç dökülmem var stresten dolayı birde kan değerim düşük sanırım aniden kilo verdim geçen hafta rahatsızdım birde regl dönemimdi saçlarım çok döküldüSenin en kısa zamanda doktora gitmen şart gecmis olsun
Sende ciddi vitamin eksikliği var canım. Vit takviyesi + saç serumu veriyor cildiyeEvet canım gidicem en yakın zamanda. Saç dökülmem var stresten dolayı birde kan değerim düşük sanırım aniden kilo verdim geçen hafta rahatsızdım birde regl dönemimdi saçlarım çok döküldü
Yakın zamanda kan tahlili olmuştum canım b12 değerimde bir sorun yok ama ferritin yani Demir 12 idi en son doktor normal dedi aile hekimiydi gittiğim. Aslında 50 üzerinde olmalıymış saç dökülmemesi içinSende ciddi vitamin eksikliği var canım. Vit takviyesi + saç serumu veriyor cildiye