- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.361
Evet bak şu arka arkaya yazma olayı çok sinir. 20 sn sayıyorumEn azindan kim gelmis göruyosun,mesajda arka arkaya yazabiliyosun,kendini gizleyip konularda gezebiliyosun
Öyle deme 50₺ vermeyen olamıyorÇok bi olayı yok da öyle merak ettim konusu açılınca şimdi
Doğru söyle 10 9 8 7 diye sayiyomusunEvet bak şu arka arkaya yazma olayı çok sinir. 20 sn sayıyorum
Bereket ona zam gelmediÖyle deme 50₺ vermeyen olamıyor
İyiyim canım bende şükür.bugun pazar eşim evdeSaol cnmnasılsın paşa nasıl
Hala 50 mi iyi ona zam gelmemişÖyle deme 50₺ vermeyen olamıyor
Ahahah vallahi billahi sayıyorum haDoğru söyle 10 9 8 7 diye sayiyomusun
Neden kızdınİyiyim canım bende şükür.bugun pazar eşim evdeistekler bitmez o da iyi bitterim ama tuvalet eğitimi hiç oralı olmuyor hala.hatta dün Çok kızdım sonra da vicdan yaptım
Bak nasil biliyorumAhahah vallahi billahi sayıyorum ha
Yaşayan bilirBak nasil biliyorum
Tuvalete götürdüm gayet eğlenceli vs poposunu bile yıkadı baya eğlenceli şekilde sonra geldi battaniyeye yaptı bende sinir oldum.tuvalete niye yapmadın diyeNeden kızdın
Canım eğer olmuyorsa kapatabilirsin tekrar. Kızmaktansa. Çünkü kızınca daha da kötü olur.Tuvalete götürdüm gayet eğlenceli vs poposunu bile yıkadı baya eğlenceli şekilde sonra geldi battaniyeye yaptı bende sinir oldum.tuvalete niye yapmadın diye
Ama bu zorlu bir sürec canim belkide 1ay zorlancaksın,sen bağarip kızdikca o dahaa korkup yapabilirTuvalete götürdüm gayet eğlenceli vs poposunu bile yıkadı baya eğlenceli şekilde sonra geldi battaniyeye yaptı bende sinir oldum.tuvalete niye yapmadın diye
Canım bilemedim bu sabah bende öyle düşündüm ama bu defa daha kötü olur dedim.Canım eğer olmuyorsa kapatabilirsin tekrar. Kızmaktansa. Çünkü kızınca daha da kötü olur.
Kaptanim vallahi normalde çok sabırlı bir insanım.kolay kolay da kizmam.ama o esnada nasıl sinirim bozulduysa bilmiyorum.Ama bu zorlu bir sürec canim belkide 1ay zorlancaksın,sen bağarip kızdikca o dahaa korkup yapabilir
Eğer zor gelmicekse sana devam et çis kilodu yokmu canim 3 4 tane varsa sık degistirip yıkayip asCanım bilemedim bu sabah bende öyle düşündüm ama bu defa daha kötü olur dedim.
Kaptanim vallahi normalde çok sabırlı bir insanım.kolay kolay da kizmam.ama o esnada nasıl sinirim bozulduysa bilmiyorum.
Yok canım onlar hurafe. Yok bir kere açtın mı kapatma vs. Çocuğa eziyet etmektense daha hazır olduğu bir anı beklemek daha güze olurCanım bilemedim bu sabah bende öyle düşündüm ama bu defa daha kötü olur dedim.
Kaptanim vallahi normalde çok sabırlı bir insanım.kolay kolay da kizmam.ama o esnada nasıl sinirim bozulduysa bilmiyorum.
Benim büyuk kızim 9yasina kadar altina işediNacizane küçük bebeği olanlara tavsiyemdir. 1.5 yaşında çocuklar söylemeye hevesli oluyorlar. O zaman tuvalete götürmeye başlayın külot bez kullanın ama altını açmayın. Kakaya çişe alışıyorlar. 2 yaşında da çok kolay oluyor öyle olunca eğitim süreci. Büyük kızımda böyle yaptım. Şimdi küçüğüm söylemeye başladı. Götürüyorum kakayı tuvalete yapıyor bazen. Bazen tutturamıyoruz. Ama önemli değil. Önemli olan tuvalet olayına ısınması.
Bende oynamamYakın düğünü olmadan oynamam ben