- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.341
Dikkat etmeye çalışıyorumSen gebesin ama faydali seyler yersen senin icin daha güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat etmeye çalışıyorumSen gebesin ama faydali seyler yersen senin icin daha güzel olur
Sor ama bazen geri alınıyor özel mesaj at bakalımAhaha bebe doğunca bırakmıştım 1.5 yıl olmuş demek tamam herkesinkini aldıysa yapcek bir şey yok merak ettim sadece
2020de sanırim enson gitmissin bidaha gelmemissin,bu prolukta gecen kış falan alindı gelmeyenlerdenAhaha bebe doğunca bırakmıştım 1.5 yıl olmuş demek tamam herkesinkini aldıysa yapcek bir şey yok merak ettim sadece
Aaa öyle mi tamamSor ama bazen geri alınıyor özel mesaj at bakalım
Aaa neguzel Afiyet olsun keyifli vakit gecirinHe ya ütü bitince işler bitmiş oluyor
Evden kahvaltılık hazırladım sahile kahvaltıya gidiyoruz yeşillikte oturup yicez
Doğrudur zaten geçen kış depresyon anksiyete ile boğuşuyordum2020de sanırim enson gitmissin bidaha gelmemissin,bu prolukta gecen kış falan alindı gelmeyenlerden
Dedimya sor kazene diye geldigine göre verir,paralımıydi yoksa hediyemi hediyeyse vermiyorAaa öyle mi tamam
Yok paralıydı benimki hediye de mi varmışDedimya sor kazene diye geldigine göre verir,paralımıydi yoksa hediyemi hediyeyse vermiyor
Saolasın sen nasılsın dinlendin miAaa neguzel Afiyet olsun keyifli vakit gecirin
Ozaman verirya sor bencede,yemek bölümünde yemek yapanlara 1.ci olanlara,yada oy verip 1.ci yapanlara kura cekip veriyorYok paralıydı benimki hediye de mi varmış
Oh afiyet olsun canımHe ya ütü bitince işler bitmiş oluyor
Evden kahvaltılık hazırladım sahile kahvaltıya gidiyoruz yeşillikte oturup yicez
Saol cnm nasılsın paşa nasılOh afiyet olsun canım
Bitirdim islerimi duş aldim bende gece telefon elimde uyumusum dinlendim heraldeSaolasın sen nasılsın dinlendin mi
Mesaj attım bakalımOzaman verirya sor bencede,yemek bölümünde yemek yapanlara 1.ci olanlara,yada oy verip 1.ci yapanlara kura cekip veriyor
Heyecanla bekliyoruzMesaj attım bakalım
Çok bi olayı yok da öyle merak ettim konusu açılınca şimdiHeyecanla bekliyoruz
Ohh miss anne gelmeden koşBitirdim islerimi duş aldim bende gece telefon elimde uyumusum dinlendim heralde
Hazirlansam anneme gitcem bende
En azindan kim gelmis göruyosun,mesajda arka arkaya yazabiliyosun,kendini gizleyip konularda gezebiliyosunÇok bi olayı yok da öyle merak ettim konusu açılınca şimdi
Beni bekliyor gelmez heraldeOhh miss anne gelmeden koş
Gelmesinler biz gidelim Em sevdiğimOhh miss anne gelmeden koş