- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #67.861
Sağol ablacım Allah razı olsunGeçmiş olsun canimm Allah şifa versin
Sen bosver diyeti falan simdilik kafana takma onu baban iyi olsun gene baslarsin insaAllah esinde izin verirBenim diyet işi güme gidecek bu aralar babam ameliyat olursa bir hafta tutuyorlar hastanede yol üstü beni al seninle gelicem dedim birazda orda kalırım yurt dışından geldi gidemedim eşim kal der inşallah zaten yılda bir kere görüyorum babami yine sinirimi bozacak gibi
Günaydın deyip çıktım temizlik yap pazara git babam aradı burdan Samsun'a ameliyat olmaya gidecek
Cok gecmiş olsun Rabbim sifalandırsın inşallaahhAmcam da bu sene bu ameliyatı oldu canım hem mideyi küçültüyorlar bide diyabet hastası şeker damarını da alıyorlarmış amcam ilaçları bırakmış babam dedi bende gidip olayım hem şekerden hem kilodan kurtulacak Rabb'im yardım etsin babam da sağ salim çıksın inşallah oradan
İnşallah ablammSen bosver diyeti falan simdilik kafana takma onu baban iyi olsun gene baslarsin insaAllah esinde izin verir
İnşallah ablamm
Amin inşallah sağol canım Allah razı olsunCok gecmiş olsun Rabbim sifalandırsın inşallaahh
2 susamlı çubukla kaldım ya normaldse o kadar ac kalan ben değilmişim gibi bi halizlik bi kötülendim
Simdi yemicek misin2 susamlı çubukla kaldım ya normaldse o kadar ac kalan ben değilmişim gibi bi halizlik bi kötülendim
Yaaa cok aç kaldin diye öyle oldu yoksa psikolojikmanda doyuyorsun sen o yediklerinle,dunden beri kahvelerle ayaktasin degilmi2 susamlı çubukla kaldım ya normaldse o kadar ac kalan ben değilmişim gibi bi halizlik bi kötülendim
Baksana gidicek biryer yokmus yada alicakSimdi yemicek misinkac saat yemiceksin ama nasıl olcak öyle
Eve gidince yese bir seferlik nasıl durcak ki diğer oruc bitene kadarBaksana gidicek biryer yokmus yada alicak
Zorlanacak bırazEve gidince yese bir seferlik nasıl durcak ki diğer oruc bitene kadar
dukan birasını bile içemedim bi etkilendim bişi falan olur limonlu faln diye bu öğlen açacagım diye kendimi şaertladım ya ondan oldu böyle yoksa iyiym şükür bide uykusuzluk 2 gündür 2 de yatıp altıda kalıyorum oda halsiz bıakıyor ve ödem yapıyor o yüzden moralmanlarım etkilendi benceYaaa cok aç kaldin diye öyle oldu yoksa psikolojikmanda doyuyorsun sen o yediklerinle,dunden beri kahvelerle ayaktasin degilmi
Allahim dayanma gücü versindukan birasını bile içemedim bi etkilendim bişi falan olur limonlu faln diye bu öğlen açacagım diye kendimi şaertladım ya ondan oldu böyle yoksa iyiym şükür bide uykusuzluk 2 gündür 2 de yatıp altıda kalıyorum oda halsiz bıakıyor ve ödem yapıyor o yüzden moralmanlarım etkilendi bence
iş çıkışına kadar kaldım öylece ortada 5:30 işten çıkıxam 6 da diyetisyen randevu randevu öncesi yemem hiç olmaz anca oğlanı bakıcıdan alım eve geçim saat 8 de artık iş çıkışı bi ayran alıırm en azındna dinç tutsun diye sonrası allah kerimSimdi yemicek misinkac saat yemiceksin ama nasıl olcak öyle