- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #67.821
Kaptanım şimdi hem yokum hem kıyafetle tartıldım bı ton su içtim kız86.1 cuma ki kilon
Gezegenler burcunda cirit atiyoBu hafta nıye böyle oldu açaba
Bir tüm karpuzu kesin yer TuğbaKendi çapinca yapiyor sonra gene ayni yerde,simdide karpuz detoksu yapcakmis
Açıkladım kaptanım
Dedimya sana cilekli yap güzel oluyorCok güzel gözüktü
Yapma kuzum sen gelırsın gelırsınGezegenler burcunda cirit atiyokız noldu ki 2 kg mu aldım da ben bilmiyom ekşi gelirim inşallah bu hafta bı tek spor edemedim onu da anlattım ya katur kutur ses geliyo her yanımdan diye
Gördum canimAçıkladım kaptanım
Kızı emzirmesem hiç yemeyecem iştah yok
Havalardan mıdır nedir bişey yemiyom yiyemiyom zaten sırf sütüm azalmasin kız sadece beni emiyo bu aralar diye az da olsa atiyom.agzima biseylerYapma kuzum sen gelırsın gelırsın
Diş cıkartma dönemi zor gecıyor bıraz da kuzumHavalardan mıdır nedir bişey yemiyom yiyemiyom zaten sırf sütüm azalmasin kız sadece beni emiyo bu aralar diye az da olsa atiyom.agzima biseyler
Sürdüm canım yumurta akinı hafifledi agri yok kızariklik duruyor sadeceE Elif_Eylul kolunuz nasıl oldu
Hiç deme gece hiç uyumadım zaten sürekli ateşine baktım acayip derecede sık çiş yapiyo pişik olmasın diye değiştim sürekli su verdim falan bı baktim sabah olmuşDiş cıkartma dönemi zor gecıyor bıraz da kuzum
Jel sürüyormusunHiç deme gece hiç uyumadım zaten sürekli ateşine baktım acayip derecede sık çiş yapiyo pişik olmasın diye değiştim sürekli su verdim falan bı baktim sabah olmuş
Sürdüm canım yumurta akinı hafifledi agri yok kızariklik duruyor sadece
Teşekkür ederim
Sürüyorum hatta dolaba kaşık falan koydum dişine sürsün diye sonra dış kasiyacagi var i da dolapta sürekli elimizden dusmuyolar yeşil soğan ver dediler verdim o zaman da koktu kızJel sürüyormusun
Karanfille zeytinyağ yaptınmi canimSürüyorum hatta dolaba kaşık falan koydum dişine sürsün diye sonra dış kasiyacagi var i da dolapta sürekli elimizden dusmuyolar yeşil soğan ver dediler verdim o zaman da koktu kızdenemediGim şey kalmadi