- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #67.881
E tekrar ne zaman yiceksin yani yarın mıiş çıkışına kadar kaldım öylece ortada 5:30 işten çıkıxam 6 da diyetisyen randevu randevu öncesi yemem hiç olmaz anca oğlanı bakıcıdan alım eve geçim saat 8 de artık iş çıkışı bi ayran alıırm en azındna dinç tutsun diye sonrası allah kerim
Su orucu gıbı olmuşiki susamlı cubugu da yemeseydim 45 saatlik oruç olacaktı
diyatisyen bugun ne derse bu diyete mi devam değiştirecek mi ona göre belli olacak ama ne derse desin eve gidince yerim bişiler çok gözüm döndü bugun kendime sinir oldum bide ben sigara içiyorum içmez olaym oda beni tok tutuyor bırakmaya çalışıyorum içmedikçe açkıyorum sankiE tekrar ne zaman yiceksin yani yarın mı
bu gidişle sonum o olacak galiba 1 hafta temiz kapatacam anca öyle verecem azalta azalta bişi kalmadı menülerimdeSu orucu gıbı olmuş
Eşim de bırakmaya çalışıyor ama çok zorlanıyor ahh bu sigaradiyatisyen bugun ne derse bu diyete mi devam değiştirecek mi ona göre belli olacak ama ne derse desin eve gidince yerim bişiler çok gözüm döndü bugun kendime sinir oldum bide ben sigara içiyorum içmez olaym oda beni tok tutuyor bırakmaya çalışıyorum içmedikçe açkıyorum sanki
Birak sigara yıdiyatisyen bugun ne derse bu diyete mi devam değiştirecek mi ona göre belli olacak ama ne derse desin eve gidince yerim bişiler çok gözüm döndü bugun kendime sinir oldum bide ben sigara içiyorum içmez olaym oda beni tok tutuyor bırakmaya çalışıyorum içmedikçe açkıyorum sanki
Dıkkat et canım sağlığın daha onemli bakbu gidişle sonum o olacak galiba 1 hafta temiz kapatacam anca öyle verecem azalta azalta bişi kalmadı menülerimde
zorluyorum ama diyetle dahazor oluyor ama dönmeyeceğim gerçekten çocugumun ihtiyaclarını almaya para yok diyorum ama o zıkkıma para veriyorum nasıl pis bişi böyle giderse tedaviye falan gidecem cok yıprattı beniEşim de bırakmaya çalışıyor ama çok zorlanıyor ahh bu sigarayokmu ne kadar kötü bırsey bır an önce bırakmaya bak kuzum
kesinlikle farkındayım ama öyle alışkanlık olmuşki azaltmaya bile agzım yara oldu dişleirm sızlıyor psikolojik mi gerçek mi bilmem amaBirak sigara yı
Hem saģlığın hemde maddiyat icin bunu sana yıllar boyunca icen birisi söyluyor
Allah yardımcın olsun canım inşallah sigarayı da bırakır vucudunu daha da iyi edersindiyatisyen bugun ne derse bu diyete mi devam değiştirecek mi ona göre belli olacak ama ne derse desin eve gidince yerim bişiler çok gözüm döndü bugun kendime sinir oldum bide ben sigara içiyorum içmez olaym oda beni tok tutuyor bırakmaya çalışıyorum içmedikçe açkıyorum sanki
Sağol canım
tabiki öyle korkulacak kilom yok şükür bu kiloda bile yaşanır ama bnm yeme düzenim vs kötü işyerind eyemek yok evden getirme bi gün olsa bi gün kalıyor evde bebeydi işti derken aparatif ne buldum at agzıma oluyor eşimde ev de olmayınca yemek bile pişmiyor evde doğru düzgünDıkkat et canım sağlığın daha onemli bak
Eşım ne iş yapıyorki kuzumtabiki öyle korkulacak kilom yok şükür bu kiloda bile yaşanır ama bnm yeme düzenim vs kötü işyerind eyemek yok evden getirme bi gün olsa bi gün kalıyor evde bebeydi işti derken aparatif ne buldum at agzıma oluyor eşimde ev de olmayınca yemek bile pişmiyor evde doğru düzgün
yapım şirketi var karayolarına çalışıyor o yüzden hep şehir dışı şantiyelerde oluyorEşım ne iş yapıyorki kuzum
Hımmyapım şirketi var karayolarına çalışıyor o yüzden hep şehir dışı şantiyelerde oluyor
bide küçük çocuk olunca daha zor gerçekten işten çıkıyorum çocugu al eve geç demeye saat 7 oluyor sonra ne yaparsan işte işmi yapacan çocukla mı ilgilenecen hep bi koşturma oluyor.Hımmzor olur oda bnm eşiiimde naklıat işi ypıyor bazen oda evde olmuyor zor oluyor gerçekten
Allah kolaylık versin inşallahbide küçük çocuk olunca daha zor gerçekten işten çıkıyorum çocugu al eve geç demeye saat 7 oluyor sonra ne yaparsan işte işmi yapacan çocukla mı ilgilenecen hep bi koşturma oluyor.