Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E tekrar ne zaman yiceksin yani yarın mı

E tekrar ne zaman yiceksin yani yarın mı
diyatisyen bugun ne derse bu diyete mi devam değiştirecek mi ona göre belli olacak ama ne derse desin eve gidince yerim bişiler çok gözüm döndü bugun kendime sinir oldum bide ben sigara içiyorum içmez olaym oda beni tok tutuyor bırakmaya çalışıyorum içmedikçe açkıyorum sanki

Eşim de bırakmaya çalışıyor ama çok zorlanıyor ahh bu sigara yokmu ne kadar kötü bırsey bır an önce bırakmaya bak kuzum

Birak sigara yı
Hem saģlığın hemde maddiyat icin bunu sana yıllar boyunca icen birisi söyluyor

Eşim de bırakmaya çalışıyor ama çok zorlanıyor ahh bu sigara yokmu ne kadar kötü bırsey bır an önce bırakmaya bak kuzum
zorluyorum ama diyetle dahazor oluyor ama dönmeyeceğim gerçekten çocugumun ihtiyaclarını almaya para yok diyorum ama o zıkkıma para veriyorum nasıl pis bişi böyle giderse tedaviye falan gidecem cok yıprattı beni

Birak sigara yı
Hem saģlığın hemde maddiyat icin bunu sana yıllar boyunca icen birisi söyluyor
kesinlikle farkındayım ama öyle alışkanlık olmuşki azaltmaya bile agzım yara oldu dişleirm sızlıyor psikolojik mi gerçek mi bilmem ama

Allah yardımcın olsun canım inşallah sigarayı da bırakır vucudunu daha da iyi edersin

Dıkkat et canım sağlığın daha onemli bak
tabiki öyle korkulacak kilom yok şükür bu kiloda bile yaşanır ama bnm yeme düzenim vs kötü işyerind eyemek yok evden getirme bi gün olsa bi gün kalıyor evde bebeydi işti derken aparatif ne buldum at agzıma oluyor eşimde ev de olmayınca yemek bile pişmiyor evde doğru düzgün

Eşım ne iş yapıyorki kuzum

Hımm zor olur oda bnm eşiiimde naklıat işi ypıyor bazen oda evde olmuyor zor oluyor gerçekten
bide küçük çocuk olunca daha zor gerçekten işten çıkıyorum çocugu al eve geç demeye saat 7 oluyor sonra ne yaparsan işte işmi yapacan çocukla mı ilgilenecen hep bi koşturma oluyor.

bide küçük çocuk olunca daha zor gerçekten işten çıkıyorum çocugu al eve geç demeye saat 7 oluyor sonra ne yaparsan işte işmi yapacan çocukla mı ilgilenecen hep bi koşturma oluyor.
Allah kolaylık versin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…