Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kiz ne kavanoz,ne cicibeb,nede hazir gida yedi emzik biberon yok
Sadece meme meme meme baskada yoktu,sinir geliyordu yasi geldi 2 yemek yok hep meme nezaman kestim yemek yedi
ne kadarlık bebiş benmkide red etti neler çektim şükür 11 aylık şimdi şükür iyiyiz.
Kaç aylık Yavaş yavaş yedir canım tadımlık yemeklerin suyundan ver zamanla alışır kolay gelsin
Daha 6 buçuk aylık memeden kesemem kikizimda tam tersi hiç emmiyordu zorla ayakta gezerek emziriyordum ama o mama felan yiyordu ek gıdada sorun yaşamadık oğlum da böyle işte tadımlık da yemiyor bir iki kere yedi sevinmistim yanlışlıkla yedi zaarsuan bile emiyor daha demledigim çayı icemedim
İse başlamam lazım stres oluyorum böyle aç kalicak biberon ds almıyor sipa nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum

Yok valla onu yapmadım nasıl yapicam
5 6 tane karanfili minik bir kavanoza koyuyosun üstüne zeytinyag koy yani 1 2 yemek kasigi 2 3 gun buzdolabında dursun sür soguk soguk surekli, hem dogal hemde agriyi aliyor ben hic jel kullanmadim bitmeden yenisini yaptim istersen döv karanfili

Aman kesme zaten emsin kuzum,sutün yetiyor merak etme streste yapma doymasa aglar sürekli

Benim oğlum zorla 2 ay emdi reflüsu vardı bı de kolik doğdu katı gıdaya da gecemedik ne zaman kati gıda versem kusardi sonra doktor raporlu sütlerden verdi onunla biraz biraz oldu ama.hala katı gıda yemiyo dini imanı süt ama kızımda öyle bişey yaşamadım kızım hem emiyo hem ek gıda aliyo az yiyo ama olsun herşeyden vermeye çalışıyorum bu aralar dişten ötürü yemiyo biseyler ama 6.5 ayliksa kesme yazık 2 yaşına kadar hakkı var

Aman yaparım neyi var gecirecekse ağrıyı yaparım

Pandora27 2 gün sebze ağırlıklı beslen ve akşam 5 ten sonra sadece su tüket.
Eki Görüntüle 3080513
Kahvenin yanındaki ne bayılırım aromatik sulara afiyet olsun
Arada böyle foto mu atsak yaaa kahve keyfisiiii
Detoks suyum çilek atınca öyle oldu
cevabımı aldım
Havalardan mıdır nedir bişey yemiyom yiyemiyom zaten sırf sütüm azalmasin kız sadece beni emiyo bu aralar diye az da olsa atiyom.agzima biseyler
Bu ara bende öyleyim iştah sıfırdan hep gecistiriyorum öğünleri aslinda emziriyorum bende
Ayy bunu bende yapiyim
Aman kesme zaten emsin kuzum,sutün yetiyor merak etme streste yapma doymasa aglar sürekli
İnşallah yetiyordur artık ise başlayınca sagip bırakırım yada kuruma getirir esim durmazsanapim yaaa yapcaz atık bişeyler

Ben hep karanfil yaptım eylulde hem doğal hemde agri kesici ozelligi var canim,biliyosunki dis hekimleri karanfil yagi sürerler dişe müdahale yapinca,jeller kalp atısinı hızlandıriyormus kalici hasar bırakmaya ya kadar gidiyormus bunu duyunca yaptim bende

Olsun yettigi yere kadar emzir ama eminim yetiyordur merak etme streste yapma,calisincada sütunden faydalanir

AAaa bu iyi olmamış

Aaaa nedenki canim hayırdır
Amcam da bu sene bu ameliyatı oldu canım hem mideyi küçültüyorlar bide diyabet hastası şeker damarını da alıyorlarmış amcam ilaçları bırakmış babam dedi bende gidip olayım hem şekerden hem kilodan kurtulacak Rabb'im yardım etsin babam da sağ salim çıksın inşallah oradan

Aaa gecmis olsun canim simdiden insaAllah bisey olmadan çıkar cokmu kilolu

Günaydın deyip çıktım temizlik yap pazara git babam aradı burdan Samsun'a ameliyat olmaya gidecek

Geçmiş olsun canimm Allah şifa versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…