- 6 Aralık 2012
- 923
- 5
sanırım benim yazım biraz olumsuz olucak ama bu herkes için gerçerli oolmayacaktır....siz çalışan olduğunuz için biraz avantajlısınız.....tek sorun semtinizi belirlemek...iyi yerler arkadaşlar yazmışlar fakat oralarda oturmak için gelirin çok iyi olması gerek çay yolu ümitköy çankaya balgat vs... diğer batıkent eryaman etimesgut orta dereceli ama yol uzak...merkeze uzaklığı açıdan yazıyorum....keçiören etlik yenimahalle olabilir...ekonomik açıdan ama burdaki evlerde dip dibe çocuk açısından hiç uygun değil ancak parklara götürürsen ....yenimahallenin belli yerlerinde yeni site yapılan yerleride var.ankarada komşuluk sıfır...ve ben açıkcası hiçç memnun değilim o da belki çevre edinemediğimden... en iyisi siz evlerin durumunu yapısını ve fiyatını görmek açısından sahibinden .com adresinden bakın ....bizde heryeri gezmiştik ev ararken ama semti belirlemeniz gerekiyor ve geldiğiniz dönem evlerin daha çook boşaldığı bir dönemede denk gelirse yaşadınız...havasıda soğuk insanlarıda mantolaması olan bina tercihiniz olsun...merkezdekiler eski yapı olduğundan mantolamaları yok..ev alıcaksanız turgutözal mah ,,batıkent fena değil ....ev fiyatlarıı tercihlerine göre değişiyor...iyi yerde iyi ev 300 400tl ortadereclilerde 200 250....tabi malzeme bakımından metrekare ve kat seçeneğinden fiyatlar hep oynuyor..zamanınız varr iyi bir araştırma sonucunda evde alabilirisniz...ya da kiraya çıkıp sonra ev alabilirsiniz...fiyatlarr geçen seneye göre artış göstermekte.....