- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.801
menü paylaşımı nasıl içime işlediyse
yatakta tamda mayışdıydım bi aklıma geldiii gözlerim dürbün kalbim düm dümmm
Kizlarr gunaydin,
Huzunlu bir carsambayi atlattiktan sonra ,gune latte ile degil de kafeinsiz cappuccino ile basladim .Arada degisiklik olsun.
Ayol nazi kampi miyiz biz.Sağolun kızlar oh içim rahat gidebilirim artık izin çıktı:)))
Tövbe vedalaşır gibi iyi olup gelirim Allah ın izniyle öptüm sizi
je t'aime beaucoup
Mitsu tartin olmadigi icin kilodan iki hafta kupa hakkin yok. Menulerini iyi degerlendir.Ben giremem dedim fırsat bulucam bi şekilde cnm dün tartı bildirmedim cok üzüldüm artık napalım yarından yüne menü bildirimi yapıcam İnsallh kurallar banada uyar farketmez yani
Millet $$$ gorur sen menu.menü paylaşımı nasıl içime işlediyse
yatakta tamda mayışdıydım bi aklıma geldiii gözlerim dürbün kalbim düm dümmm
Gece hiç uyuyamadım sabaha kadar dizi izledim
7 gibi yarım saat uyumuşum ki eşimin uyanisina uyandım geri
Bir uyuşukluk var üstümde oyuzden
Ayol nazi kampi miyiz biz.Gidip iyileseceksin tabi ki. Sen bize lazimsin. Ben de cok
Mitsu tartin olmadigi icin kilodan iki hafta kupa hakkin yok. Menulerini iyi degerlendir.
Millet $$$ gorur sen menu.ama menu paylasimlarinin sana ne kadar faydasi oldu farkinda misin. 65 e indin.
Ben de aynen migren ilacimi unutmusum. Sabahin korunde alarmdan erken kalkiyorum.
Yalniz mac nasil ayarliyorsa biz sabah gelsekte , yok ortada.
Hangi diziyi izledin. Vis a vis bitti benim. Baska bi ispanyol dizisine baslayabilirim.kısmet bazen bende de oluyor kaç gün üst üste giriyorum kimse yok :)
Benim aradaki fark 1 kg. ucmusum.
Hangi diziyi izledin. Vis a vis bitti benim. Baska bi ispanyol dizisine baslayabilirim.
Benim aradaki fark 1 kg. ucmusum.
Avlu diye bir dizi vardı onu izledimSon kupa sayilari bu arkadaslar, 3 haftamiz kaldi iyi degerlendirelim. Yaglara savas acalim , kaslari guclendirelim.
Eki Görüntüle 2149776
Ayyy kupam oldu çok sevindim :)
O da hapishane dizisi dimi. Fragmani vardi yazin.Avlu diye bir dizi vardı onu izledim
Sen hedeften hic kupa almadin. 3 kupa fazla kupa aldilar onlar.ben azmı almışım kupayla yıldızı sanki
yüzdemde yüksek verdiğim kiloda
fiş almasak bi kolaylığı yokmu
9 mayista 66 ile baslamissin yarim kilo almissin , o yarim kilodan yildizlar gitmis, iki haftalik toplamda 1 kilo yapiyor. O yuzden kilo almamaya bak krizantem.ben geçen hafta 66,5 dim
toplamda 1500