Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Gece hiç uyuyamadım sabaha kadar dizi izledim
7 gibi yarım saat uyumuşum ki eşimin uyanisina uyandım geri
Bir uyuşukluk var üstümde oyuzden

Sağolun kızlar oh içim rahat gidebilirim artık izin çıktı:)))
Tövbe vedalaşır gibi iyi olup gelirim Allah ın izniyle öptüm sizi

je t'aime beaucoup
Ayol nazi kampi miyiz biz. Gidip iyileseceksin tabi ki. Sen bize lazimsin. Ben de cok

Ben giremem dedim fırsat bulucam bi şekilde cnm dün tartı bildirmedim cok üzüldüm artık napalım yarından yüne menü bildirimi yapıcam İnsallh kurallar banada uyar farketmez yani
Mitsu tartin olmadigi icin kilodan iki hafta kupa hakkin yok. Menulerini iyi degerlendir.

menü paylaşımı nasıl içime işlediyse
yatakta tamda mayışdıydım bi aklıma geldiii gözlerim dürbün kalbim düm dümmm
Millet $$$ gorur sen menu. ama menu paylasimlarinin sana ne kadar faydasi oldu farkinda misin. 65 e indin.

Gece hiç uyuyamadım sabaha kadar dizi izledim
7 gibi yarım saat uyumuşum ki eşimin uyanisina uyandım geri
Bir uyuşukluk var üstümde oyuzden

Ben de aynen migren ilacimi unutmusum. Sabahin korunde alarmdan erken kalkiyorum.

Yalniz mac nasil ayarliyorsa biz sabah gelsekte , yok ortada.

kısmet bazen bende de oluyor kaç gün üst üste giriyorum kimse yok :)

Avlu diye bir dizi vardı onu izledim
O da hapishane dizisi dimi. Fragmani vardi yazin.

Ben Turk televizyonunu acmiyorum daha dogrusu televizyonu acmayali baya oldu. Zamanim da olmuyor zaten.

ben azmı almışım kupayla yıldızı sanki
Sen hedeften hic kupa almadin. 3 kupa fazla kupa aldilar onlar.

Seninki sadece kilodan, ben bi kupa hedeften aldim. Kupa sayilari seni yaniltmasin . Kilo vermene bak.

yüzdemde yüksek verdiğim kiloda
fiş almasak bi kolaylığı yokmu

Toplamda 66 dan 65 e dusmussun. Her 140 gram bi yildiz , bir kupa yapmasi icin 1400 kg vermen gerek. Her kilo alisinda yildizlar gidiyor.

Hesaplarda yanlis yok , yalniz anlasilmasi oteki sisteme gore daha zor.

Menulerden, hedeften de yildiz ve kupa aliyorsun. Hedefini mantikli yap krizantem benim gibi ucma.

Yalnız ben dümdüz 80 kg ile başladım. Gruba girdiğimde 79,50 falandım gram eksilmesi vardı. Bu sabah 74,50 i gördüm. Bence ben de fena vermiyorum. Diyete başladığımızdan beri nerdeyse 6 kilo eksilmiş oldu. Çarşamba dümdüz 74ü görürsem 6 kg dümdüz gitmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…